Maçın ilk yarısını izlemdim sadec aurelionun ayağının dönüş poziyonunu izledim Allah korudu kırılablrdi yer kaygan olmasaydı..

Emre kalitesini ortaya koydu sevinçlerde değişik hareketler de sergiledi de neyse, beni yanıltmadığı için ona çok teşekkür ederimmm..

Marco Aurelio Mehmetimizi ben çok ama çok beğendimm,bizim şaşkın defansımızın heyacanını almayı bildi oyuna topu sokma konusunda bihayli yeteneksiz olan stoperlerimze beklerimize devamlı direktifler verdi şuraya at adam boş buraya el kol göstererk duymasalar bilee ve hepsi dinledii onu ve gol attıktan sonra tam bir Türk gibi sevindi..!!!

Emre Aşık sırıtmadı pek pozisyon görmediği için ama bariz hatalrı vardı,aranan ilaç değill anca düzenliyici hap görevi gördü..Servet'i hiç beğenmememe rağmen adam bekte oynattı onuu ve güzel oynadı ehh idare etti üzüldüm saktlığına umarım ciddi değildir..

Oyununu belirli bölümlerinde amatör takımların yapacağı hataları yaptık duran top organizayonu olsun uzun paslar olsunn daha dikkatli olmak zorundayız zira aynı ruh halindeki hakemleri yakalayamıyabilirz diğer maçlarda Dediğim çıktırahat olmadınız ama maçı aldık