Hep gslı adamlar yakıo benıdeCafercanda gslı
Hep gslı adamlar yakıo benıdeCafercanda gslı
Hemşerim çok iyi başlamışsın
Süper Lige bekliyoruz
ewet bende çok beyendim bir giresunlu olarak gerçek hyatta da süper lig de görmek isteriz. Takipçinizim
Murat abi TKEL'den fırsat bulamıyor sanırsam
kariyer şahane gidiyo en kısa zamanda da o yenildiğin ingilizlere de güçlenip 5-6 atmanı bekliyoruz... bu arada bişey sorcam lig başlamadan önce media predictionda takım kaçıncı gösteriliyodu??
Tebrikler Murat abi burada da TKELde de harikasın
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Sen Süper Lige rahat çıkarsın Murat abi.Kafana takma.Başta senin gibi bir menejer olduktan sonra![]()
Arkadaşlar bu kariyerime en geç 2 gün sonra yeniden başlayacağım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Eyvallah hemşerim bekliyoruz..
İhmal etme burayı![]()
Bekliyoruz abi 2 gün sonrayı merakla.
evet..bekliyorum abi...
Giresunspor'u artık süperligte görcez inşallah. Başarılar...
Başarılar Hayırlı Olsun
Bu akşam İftar'dan sonra bu kariyere devam edeceğim arkadaşlar beklettiğim için kusura bakmayın![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bekliyorum....yemekten sonra burdayım..![]()
sahur oldu yaw çok güzel gidiyodu meraklandım![]()
Ya arkadaşlar çok özür diliyorum sizlerden
Bu akşam işler çok yoğundu nette, msnde de sorun vardı çok uğraştım onla, bir de misafir gelince oyunu oynayamadım.
Yarın oynayacağım işim gücüm yok![]()
Devamını merakla bekliyoruz Murat abi.
hemşerim yine uyuttun bizi be![]()
Konuyu şimdilik kapatıyorum.
Çok yoğunum bu aralar devam edemiyorum.
Devam edeceğim zaman açar konumu devam ederim![]()
Açmanın zamanı geldi galiba
Ara ara devam edeceğim kariyerime özledim Giresun'umu![]()
BasariLarinin devami diLegiyLe.. Bu arada umuyorum Giresunu super Ligde gorucez Forvetinde 2 TrabzonLu oyuncu var Ümit Teke ve Emrah KoL da trabzon paftan bu hafta yıne Ümit Teke attı maLatya macında Gıresuna yakısır super Lıg =)
7-8-9.HAFTA
Puan Durumu
![]()
Nağmalup gidiyorsun abi.Devamı gelir İnşAllah![]()
10-11 .Hafta
Son Puan Durumu
Bu gecelik bu kadar![]()
Abi tebrikler süpersin.
biraz daha iyi olabilirsin...
adamın mı sakatlandı?o yüzden mi bir düşüş yaşadın?
2. kaleci çok kötü herhalde...
As kalecim kadar iyi değil yani...