Yaz döneminde Klose gibi değerli bir oyuncusunu kaybeden Alman ekibi Werder Bremen, Brezilyalı yıldız Diego’nun takımda kalması için elinden geleni yapıyor.

Miroslav Klose’yi kötü bir şekilde elinden kaçıran Bremen, aynı şeyi bu kez yıldız ortasaha oyuncusunda yaşamamak için düğmeye bastı. 22 yaşındaki Diego’ya yeni bir teklif götüren Alman ekibi, oyuncuya 2012’ye kadar yıllık 4 milyon avro önerdi.

Takımın menajeri Klaus Allofs konu hakkında, “Diego’nun performansı göze batmayacak gibi değil. Bu yüzden ona sözleşmesini uzatması için yeni bir teklif götürdük,” diyerek teklifi doğruladı.

Diego’nun şimdiki sözleşmesi 2010 yılında bitiyor. Başarılı ortasaha oyuncusu eğer yeni teklifi kabul ederse, Bremen’de Torsten Frings’den (4,2 milyon avro) sonra en fazla kazanan ikinci oyuncu olacak.

Brezilyalı oyuncu, Bremen’de kalmaya sıcak baktığını şu sözlerle belirtti: “Burada kendimi çok iyi hissediyorum. Takımım bana yapabileceklerimi göstermem için bir şans tanıdı ve bende bunu çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum ve buna devam edeceğim.”