1 ile 30 arası toplam 113 sonuç

Konu: Beşiktaş taraftarı kadıköyde YOK!

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by ridvanu

milletin feneri sevmemesinin nedeni ise
    fenerlinin kendinden başkasını sevmemesidir
    başkalarının çok büyük zaferlerini göz ardı ederek
    kendi ufak zaferlerini efsane olarak nitelendirmeleridir
    E biz fenerliyiz, Gsyi BJKyi mi destekleyelim ligde..tabiki sadece FB yi sevecez..Avrupada GS destekledim BJK yi destekledm..benim gibi destekleyenler de çoğunlukta ve bu destekleme oranları her takımda aynı..Daha ne yapmamız lazımki??

Bence FBnin sevilmemesinin nedeni Aziz Yıldırım...Fenerbahçeyi çok iyi hale getirdi eski haliyle kıyaslayınca...
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    Benim Fenerbahçe'yi sevmememin nedeni Fenerbahçe'nin şampiyon olması değil.Yada kıskanmam değil.Zaten neyini kıskanayım.Malesef genelleme olucak biraz ama çoğu taraftarının burnunun büyüklüğü(mesela Galatasaray'ın UEFA kupası şampiyonluğu tesadüf biz hep şampiyon oluyoruz en iyi biziz),Aziz Yıldırım denen garip insan(Adam federasyon başkanına bana ceza veremezsin diyor(ne hakkıysa),federasyon başkanına bağırıp çağırıp emir veriyor.)Ayrıca bakınız:Mevdivenler boş değildi ondan yenildik.Bu ve bunun gibi bir sürü sebep var.Yoksa bizi kıskanıyorlar havalarına girmeleri bile buna örnek değilmi?
    bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by imperius
    bjk nın basında azız yıldırımı mı ıstersın yoksa yıldırım demırorenı mı??
    İkisinide istemem.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by FeYYaz1989
    İkisinide istemem.
    kım olsun pekı baskan??seba donsun ıstermısın??

Mesaj Yetkileri