Sayfa 46 / 492 İlkİlk ... 3644454647485696146 ... SonSon
1,351 ile 1,380 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Exclamation Sir Alex dayak yedi

Sir Alex dayak yedi

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, Londra'da tren istasyonunda kendisinden para isteyen Reynolds'un saldırısına uğradı..

11 Eylül 2001'de İkiz Kuleler'e saldırıda hayatını kaybedenlerin yakınlarına yardım toplantısına giden Alex Ferguson, Londra'da dayak yedi. Trenle Manchester'dan Londra'ya gelen Manchester United Teknik Direktörü, 43 yaşındaki Kevin Reynolds tarafından dövüldü. Yarım şişe votka içtiği belirtilen Reynolds, Easton istasyonunda şöförünü bekleyen 65 yaşındaki Ferguson'a yaklaşarak para istedi. Reynolds, bu isteğini reddeden Sir unvanına sahip İskoç hocanın kasığını yumruklayıp ardından kafa attı.

ALTI AY HAPİS YATACAK
    Ardından da kendisini yakalayan polislere küfürler yağdırdı. Mahkemeye çıkartılan saldırgan, dövdüğü kişinin Sir Alex Ferguson olduğunu bilmediğini iddia etti. Tutuklanan Reynolds'un yargılanacağı davanın sonunda altı ay hapis cezası alacağı belirtildi. Hafif yaralanan Ferguson ise programını bozmayarak yardım kampanyasına katıldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Geçmiş olsun Ferguson'a .Hayırlı bir iş için gitmiş ama sonucu kötü olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Bu foggia süper bir oyuncu daha önce fm'den tanıdığım bir oyuncuydu , geçenlerde juve maçında adeta bir yıldız gibi oynadı ve çok önemli pozisyonlar yarattı , çok az izlememe rağmen kendini belli etti. Cagliari'nin bütün pozisyonlarında neredeyse o vardı.

Milan da oynayan Foggia mı acaba... Yinede 2maçta 3gol attı diye 18m€ çok..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ya harbi ben diyorum foggia nereden tanııdk geliyo peste milanın kadrosundaydı 18 milyon euro çok fazla gerçekten

Tekrar yazacağım Fm diyorsa doğrudur......Foggia gercekten iyi futbolcu....

Foggia iyi bir futbolcu olabilir ama 18 Mio € ne demek yahu ! Cok fazla gercekten.Abartmislar bunlar.

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Tekrar yazacağım Fm diyorsa doğrudur......Foggia gercekten iyi futbolcu....
    Enes cim 29Yaşındaki Iverson, Kaka'dan 2kat daha iyi FM de...Her ne kadar bir çok genç yeteneği FM de öğrensekte her dediği doğru değil..

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Enes cim 29Yaşındaki Iverson, Kaka'dan 2kat daha iyi FM de...Her ne kadar bir çok genç yeteneği FM de öğrensekte her dediği doğru değil..
    Öncelikle adım enes değil efe fıratcan önemli değil neysebence iyi bir futbolcu olacak foggia...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Milan da oynayan Foggia mı acaba... Yinede 2maçta 3gol attı diye 18m€ çok..
    3 unu de penaltidan atti .sahsen kendisine odaklanarak izledigim bir maci olmadi ama genede 18 milyonluk bir oyuncu deildir bunu biliorum

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

bencede cok az macını izledim ama bu kadar para çok
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Foggia kalietli bir oyuncu olabilir, bırakalım para konusunu Liverpool düşünsün.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Exclamation Chimbonda derbide oynuyor

Chimbonda derbide oynuyor

Kendi sahasında Arsenal ile Londra derbisinde mücadele olacak olan Tottenham Hotspur'da, Pascal Chimbonda'nın oynayabileceği açıklandı.

Dolandırıcılık suçundan göz altına alınan ve kefaletle serbest bırakılan Chimbonda'nın Arsenal karşısında oynayabileceğini ifade eden Martin Jol, "Pascal; Pazartesi ve Salı günü antremanlara katıldı, Çarşamba zaten boş günüydü, Perşembe günü de çalıştı. Arsenal karşısında oynamaması için bir neden yok." dedi.

Nesil
    2006

Default Dönüşü muhteşem olacak

Ve Cristiano Ronaldo sahalara dönüyor. M.United'ın Portsmouth'la berabere kaldığı maçta kırmızı kart görerek 3 maçlık cezaya çarptırılan Portekizli yıldız hafta sonu oynanacak Everton maçıyla birlikte yeniden formasına kavuşuyor. FA'nın verdiği karardan sonra yaptığı açıklamalarda provokasyona maruz kaldığını ve verilen kararın saçma olduğunu söylerek bir anda Ada basınının gündemine oturan Ronaldo, Everton maçından önce yaptığı açıklamada artık olgunlaştığı açıkladı.

Açıklamalarında Portekiz ile İngiltere arasında oynanan Dünya Kupası Çeyrek Final maçında Rooney'in oyundan ihraç edilmesine de değinen Ronaldo, bu olaydan sonra İngiliz taraftarlarının antipatisini toplamıştı. Futbol kariyerinde Rooney ile yaşanan olayın ciddi bir yer edindiğini söyleyen Ronaldo, bu olaydan sonra olgunlaşmaya başladığını ve yeniden İngiliz taraftarların kalbini kazanacağını söyledi.

Portekizli yıldız Ronaldo daha önce de, 7 Aralık'ta Portekiz'deki Estadio da Luz Stadı'nda Benfica'ya karşı kaybedilen 2-1'lik maçta tek parmağıyla Benfica'lı taraftarlara karşı el hareketi yapmıştı. Bu olayın ardından UEFA tarafından 1 maçla cezalandırılan Ronaldo, Manchester United'ın bu hafta içi Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağı Sporting Lizbon maçında forma giyemeyecek.

14.09.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hafta sonu'nu merakla bekliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

chelsea 1.05 şampiyon.manchester ın chelsea ye göre kadrosu dar bence.defansı hata yapıyor ferdinand olmasına rağmen

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default "Mourinho istedi ben de geldim"

Chelsea'nin Bayern Münih'ten transferi Claudio Pizarro, Blackburn Rovers karşılaşması öncesinde Jose Mourinho'nun isteğiyle Chelsea'ya transfer olduğunu söyledi.

Bundesliga temsilcisinde forma giydiğinden dolayı büyük takımlarda kendisini nasıl bir atmosferin beklediğini bilerek Chelsea'ye geldiğini söyleyen Pizarro, Bayern'deyken bir çok teklif aldığını da ifade ederek, "Mourinho beni takımında görmek istediğini söyledi. Bu da benim Londra'ya gitmem için yeterli bir sebepti." dedi.

Londra'yı, her zaman kendisini etkileyen ve sürekli gitmek istediği bir şehir olarak ifade eden Pizarro, "Umarım burada Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi hedefini gerçekleştirmekte yardımcı olurum." dedi

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Chelsea için yetersiz bir oyuncu bence, daha bir numarasını göremedik
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Chelsea için yetersiz bir oyuncu bence, daha bir numarasını göremedik
    Katılıyorum.Chelsea için yetersiz.Belki bizleri utandırır...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

uyum sorunu vardır belki..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelseaden teklif geldii anda bitimiştir bu transferi mourinho filan hilaye bana göre

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Everton-M.United maçı başladı....

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

everton kaybetmeyecek gibime geliyor..

Shevchenko Crespo Kezman hepsini bitirdi Chelsea Pizarro mu kurtarcak Chelsea yi 3maç sonra Yedek Klübesinin en değişilmez adamı olur 90 dakika ztn şimdide yedekte hiç değilse oyuna giriyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Everton kaybetmez maçı.Ben bu sene ilk 4'e gireceklerini düşünüyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

sanmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

şuana kadar pek muhteşem değil

Nesil