1 ile 30 arası toplam 335 sonuç

Konu: TSL 5.Hafta | Ankaraspor-Beşiktaş

Hybrid View

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Neyse ya maçı seyretmedim ama denilene göre 1 puanı kurtarmışız.Buda kardır.
    neyi kurtarmisiz ,3 puan gitti 90+4 diyorum ,gol gitti diyorum
    ne 1 puani

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by travis1903 View Post
    neyi kurtarmisiz ,3 puan gitti 90+4 diyorum ,gol gitti diyorum
    ne 1 puani

son dakikadaki golde nobre kalecinin eline vurdu kalecide elinden kacirdi oyle girdi yani gol filan degil pozisyon

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    son dakikadaki golde nobre kalecinin eline vurdu kalecide elinden kacirdi oyle girdi yani gol filan degil pozisyon
    Ne oldu ne oldu ???

Allah için bir daha anlatsana posizyonu

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

kafami buluyorsun

5. Default

www.komikim.com

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Önce TFF hakeret sonra böyle gereksiz bir mesaj... Yetkililerin bir an önce görmelerini diliyorum.

7. Default

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Önce TFF hakeret sonra böyle gereksiz bir mesaj... Yetkililerin bir an önce görmelerini diliyorum.
    Hakaret? Hakareti tanimla bana.

Ki burada provakasyonu sen yapiyorsun. 'Gol diye itiraz edilmesi yanlisti' Bak sen.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Hakaret? Hakareti tanimla bana.

Ki burada provakasyonu sen yapiyorsun. 'Gol diye itiraz edilmesi yanlisti' Bak sen.

Kişilere hakaret et sonra gel benim düşüncelerime karış. Ben gol doğru veya yanlış derim ama sen federasyona burada hakaret edemessin. Sonuçta bunlar yapıyor. Gerektiği zaman yanlış mı doğru mu yaptıkları belli olacak. Ama gelipte bu forumda hakaret edemessin. Sonra geliyorsun bilmemne sitenin linkini yazıyorsun bunların neresi doğal. İster gol derim ister demem bu benim düşüncem seni ilgilendirmez. Ama ben gelipte senin hakaret içeren veya bir site linki ile oluşan mesajını okukmak zorunda değilim...

Mesaj Yetkileri