Yeni geldim eve, sıcağı sıcağına anlatayım maçı.

Ben yine Fener'den ilk 30 dk bi baskı bekliodum geçen seneki gibi, bu sefer 5-6 pozisyondan 1'ini atarız, sonra da anelka ile sonuca gideriz diye düşünüyordum AMA ÖYLE BİR BASKI KURAMADIK.

İlk dakikalarda BJK iyi mücadele etti ve ayağa pas yapmaya çalıştı, fazla hücuma çıkamadı ama zaten ilk başta amaç rakibi durdurmaktır derbilerde. 30-45 arasında BJK ataklar yaptı ama toplar kaleye gitmeyince ilk yarıda şöyle bir tablo çıktı:

Topla oymana: FB:%52 BJK %48
Toplam Şut: FB:7 BJK: 5
Kaleyi BULA(N) Şut: FB:4 BJK:0

Neyse sonra Fener duran toptan golü buldu ki 2. yarı Fener daha iyi başladı en azından mücadele olarak. Sonra 65. dakikada öyle bir gol yedik ki Avrupa Liglerinde böyle bir defans anlayışı göremezsiniz. Herkes bakıyor topa, Ceza sahası içinde kaç tane şut çekiliyor, defans bön bön bakıyor. Artık nefret eder hale geldiğim LUCIANO hakeme el kaldırmaktan sergenin peşinden koşmuyor ve sergen FENER ceza sahasının ortasında topu GÖSÜYLE kontrol edebiliyor. Bu kadar lakayitlik olmaz yani.

2. GOL de AMATÖR takımların yiyeceği bir gol. 18 in içinde PAS yaptırdık, hayret bir şey ya inanamıyorum. Önder cim de Ofsaytı çok güzel bozdu koşmayıp pozisyonu izleyerek. BENCE SERVET KESİNLİKLE KADROYA GİRMELİ.

70 den sonra zaten FENER tanınmaz hale geldi. Çünkü 5 kişiyle mücadele eden Appiah ve Aurelio bitti. Selçuğun sakatlanışı ile başlayan orta saha düşüşü devam ediyor. Eskiden kondisyonumuzla ön plana çıkardık.

ALEX de HİÇ OYNAMADI ama ONSUZ DA YAPAMAZSINIZ. 2 Asisti var oynamasa da böyle bir derbide.

Kimse BJK çok iyi oynadı demesin, Organize olamıyor BJK. Tamam iyi mücadele ediyorlar da ondan sonra 1 kişi topu alıp dribbling yapıyor ceza sahasına kadar getirmeye çalışıyor. BJK bu şekilde devam eder, bazı maçları kazanır, 2-3 maçta bir takılır.