-
takım olarak maça çok iyi hazırlanmış galatasaray ben kalede aykutu beklerken orkun çıktı yine..
uğur gerçekten çok iyiydi defans yönleri bazen aksayabiliyor buna dikkat edilmeli...song bence maçın yıldızıydı onun gibi bir oyuncumuz olduğu için şükretmeliyiz resman tek başına defans yaptığı anlar oldu..carrusca umarım kendini toplar daha iyi olur galatasarayın ona ihtiyacı var arda ve sabrinin yerine oynayan uğur ve barış yerlerini kaptırmazlar umarım çünkü bunu fazlasıyla hak ediyorlar..
son bir cümle hakan şüküre 37de olsa 40ta olsa bu takımda olmalı gerek nondaya yaptığı jest gerek uğurun asistinden sonra gidip ona sarılması carruscaya asistinden sonra yaptığı hareketler sahalarda görüp beni mutlu eden memnun eden hareketler ve bu oyunculara güven veren hareketler..futbolla yakından ilgili herkes bilir futbolda kendine güven özelliklede genç ve yeni bir takıma gelmiş oyuncular için çok önemlidir bunuda takımda sağladığı için hakan şüküre teşekkür ediyorum kendi adıma..
sonradan gelen edit: sabin gördüğü ilk sarı kart bence ağırdı ama alkışladıktan sonra atması doğruydu...
Mesaj Yetkileri