Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 66 sonuç

Konu: FB-BJK maçı

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Kerim Kerimov
    ALEX de HİÇ OYNAMADI ama ONSUZ DA YAPAMAZSINIZ. 2 Asisti var oynamasa da böyle bir derbide.

Kimse BJK çok iyi oynadı demesin, Organize olamıyor BJK. Tamam iyi mücadele ediyorlar da ondan sonra 1 kişi topu alıp dribbling yapıyor ceza sahasına kadar getirmeye çalışıyor. BJK bu şekilde devam eder, bazı maçları kazanır, 2-3 maçta bir takılır.
    Bu son 2 yorumada katılıyorum.Alex denen arkadaşımız 2 duran toptan 2 asist yaptı ve belkide Fenerbahçe'yi kurtardı.
    Evet iyi mücadele ettik bu maçta ama topu alan ceza sahasına kadar götürmeye çalışıyor topu.Kesinlikle doğru söylüyorsun.Bunun acilen düzeltilmesi gerek ki bu maçta yine daha azalmış gördüm.Efes Cup'da ki Galatasaray maçında özellikle tavana vurmuştu Tümer ve İbrahim Akın sayesinde.Yine Sergen biraz daha pas düşünüyor yani.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar beşiktaşın 2. golü net ofsayt.
    daha neler neler...

hakem maçı katletti ya bu ne ya.

Abicim ne ofsayttı orada sanırım İ.Akın vardı ve kale veya kaleci ile alakası yok bence ofsayt değil çünkü aktif değil
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by comandante
    daha neler neler...

hakem katletti sana katılıyorum son dakikada Tümer'in düşürülmesine devam dedi ve daha birkaç frikik pozisyonu sinir etti beni.bizim ikinci golümüzde ise top fenerli savunma oyuncusunun ayağından çıkıyor.dikkatle bir kaç kere izledim.orada bobo ya vurdurmamak için can havliyle topu uzaklaştırmaya çalışıyor ama top sergenin önüne geliyor.ve gol. çok net pozisyon.ofsaytla alakası yok.

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by comandante
    daha neler neler...

Luciano'nun sağ ayağıyla Sergen aynı hizadaydı.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

ya ben sıkıldım bu hakem muhabbetlerinden bide daumdan

sergenin golü ofsayt değildi ve hakemin kararıda doğrydu. o pozisyonu çok iyi süzdüğü için tebrik edeceğimiz yere hala karşı sesler çıkıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

cümlemin sonuna -mış eklemeliydim.

çünkü erman toroğlundan duydum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Evet ben de ondan duydm..Hatta her hafta Fener'i eleştiren birinden bunu duymak ilginç geldi..Ama hakemler bahane..FB'nin halletmesi gerekiyodu bu maçı 3 puan gerekiyodu, olmadı..Fener defansını düzeltmeli öncelikle ve hırs katmalı oyununa...
    2 takıma da geçmiş olsun
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

daumun basın toplantısında gazeteciler soru sormamış.iki laf etmiş daum hemen bitmiş.niye böyle oldu anlamadım.

fener bu futbolla çok puan kaybeder alttaki takımlara , bizm içinde moral oldu demekki koşunca puan alınabiliniomuş
    ilk yarı sergen son dakka tümer sağa bıraksa topu a.hassan atabilirdi 2 tane ama sağlık olsn gelenek bozulmadı 6 sene oldu yenilmemzlik

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

6 sene oldu.daha nice yıllara

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Uzun yıllar gider daha Allah'ın izniyle

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence BJK nin 1 puandaki en büyük 2. payı Cordoba'da çok iyi kaleci
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

ii kalecide bitti artk onun vadesi bence , seneye sağlam bi kaleci getirsinler, cordoba da bocaaya gitsn jubilesini yapsn

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Zaten bildiğim kadarıyla sezon sonu Boca'ya dönmek istiyor.Ama biz yinede onu seviyoruz.Türlü manyaklıklarına rağmen o harika refleksleri ile hep sevgimizi kazandı Oscar Cordoba.Kendisi ve Beşiktaş için hayırlısı ne ise o olsun.Ayrıca fener siyah sever. (Les Ferdinand,Daniel Amokachi,Pascal Nouma,John Carew ve bu sene Oscar Cordoba)

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

koptum yaw bazıları sıcak(siyah) sever gibi olmuş dediğin

Nesil
    2005
    Yer
    34

ya gecensene onlar attıkca atıyoduk bu sene noldu.....beyler diyarbakırda neler olmus yaw korkunc!!! bu taraftarlıksa ben digilim

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

O taraftarlık değil hezzo.. O 10.000 kişinin bir araya gelmesinin doğurduğu - doğurabileceği sorunlardan biri..

Olayın temeline inin Freudyen falan yaklaşın. Futbolla bir ilgisi var mı?
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

TVden canlı olarak izlediğim son 3 maçta harikaydı(Chelsea-Barca,GS-Vestel,FB-BJK).Buna rağmen Chelsea-Barca ve FB-BJK maçından sonra hakem, GS-Vestel maçından sonrada kendi futbolcusuna küfür eden taraftarlar futboldan daha çok konuşuldu. Dünkü maçı 4FBli, 3GSli ve 1BJKli beraber izledik, kimsede hakemden şikayetçi olmadı. Maçtan sonra BJKliler konuştukça biz farklı bir maç mı izledik diye düşündük. Tuncay'ın Tümer'e yaptığı faul dışında hakem iyi bir maç yönetti. Maçtan sonra BJKliler oynadıkları güzel futbolu öne çıkaracaklarına hakemi ön plana çıkartıp kendi emeklerine yazık ettiler. Neyse sonuçta güzel futbol, istediğimiz sonuç ve geriye kalan 1 puanlık fark var. Sağol BJK artık gerisi bize kalıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

gerisi size kalıyor yalnız iyi futbolumuzun katledildiğini düşünüyorum.son on dakikaya kadar tümerin pozisyonu hariç iyi giden hakem son on dakika da maçı katletmeye başladı.şahsi görüşüm tabiki bu ama neyse dediğim gibi iyi top oynadık ama hakettiğimiz üç puanı alamadık.

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

bize buda yeter
    noldu kıskanılan efsane fener
    beşiktaşımın ölüsü yeter... (herşeye rağmen)

Fubolu katleden hakem degil, sizdiniz, kasap gibiydi Bjkli futbolcular. Tumer ve Sergen her golden sonra da el hareketleri hic hos degildi, artik hakeme yaptilar bilemicem.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Allahım....Her yerde hakem konuşuluyo..Milli takımda da hakemleri oynatırız hehe
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ridvanu
    bize buda yeter
    noldu kıskanılan efsane fener
    beşiktaşımın ölüsü yeter... (herşeye rağmen)
    ruhumuz yeter

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    ruhumuz yeter
    yetti arttı zaten
    6 yıl oldu
    bu korku bi 6 yıl daha yeter

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

13 e 11 oynadık
    11 futbolcu 12. oyuncu taraftar 13. hakem ve sonuç 2-2 üzülüyoruz çünkü kazanmalıydık

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by sanalman_34
    13 e 11 oynadık
    11 futbolcu 12. oyuncu taraftar 13. hakem ve sonuç 2-2 üzülüyoruz çünkü kazanmalıydık
    90+2 kusurdekı hareketten dolayı hakemı konusmayı bırakın artık yaaa...hakettıgınız puanın keyfını cıkarın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yaa hakem birsürü penaltı vermedi yaa bence bjk kazanmalıydı ama olsun buda yeter
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel maç oldu.Puan farkı artık 1 ve heralde yakında tamamen kapanır.

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri