Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 41 / 422 İlkİlk ... 3139404142435191141 ... SonSon
1,201 ile 1,230 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yaz mevsiminde AC Milan ve Chelsea'nin transfer hedefi olan Ronaldinho, Barcelona'dan ayrılmayı hayal bile edemediğini söyledi.

Transfer dönemi sırasında Milan'ın sürekli gündeminde olan yıldız futbolcu, transferin bitmesine bir hafta kala da Chelsea'nin markajı altına girmişti. Süper yetenek, ESPN'e yaptığı konuşmada: ''İspanya'da oynamaktan mutluyum ve başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Avrupa'da birçok iyi ligin olduğunu biliyorum ama şu an Barcelona dışında bir yaşamı hayal bile edemiyorum'' dedi.

2003 yazında neredeyse Manchester United'a gidecek olan Brezilyalı futbolcu, daha sonra 21 Milyon Sterlin karşılığında Barcelona'ya transfer olmuş ve ardından 'Ronaldinho Fırtınası' başlamıştı. Üst üste iki La Liga Şampiyonluğu yaşayan futbolcu, takımıyla bir de Şampiyonlar Ligi zaferini tatmıştı.

Transfer dedikoduları bu demeçlerler son verir artık
    ..Kapak.. .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    La Liga 3.Hafta

Osasuna - Barcelona
    [16 Eylül Pazar]

Tarih: 16 Eylül 2007
    Saat: TSİ 22.00
    Yer: Estadio Reyno de Navarra
    Yayıncı Kuruluş: Eklenecek
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Fazla Ballack göz çıkarmaz . Alırsa real eski günlerine döner .
    Hehehe koparttın beni.Ballack nereye oynayacak Madridde Sneijder varken ne Ballack'ı ya...
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Ballack, şu anda Real'de oynayabilecek bir kapasitede değil bence..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Aslında Bayer Munih'te kalsa daha iyi olacaktı ama...
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

La Liga'da 2.Hafta Toplu Sonuçlar:

Barcelona 3 - 0 Osasuna
    Eto´o 1'
    Eto´o 26'
    Messi 36'

Atletico Madrid 0 - 1 Valencia
    David Villa 7'

Getafe 1 - 0 Racing Santander
    D. Güiza 60'

Gimnastic 1 - 2 Celta de Vigo
    Portillo 67'(Pen), Baiano 48'-Nené 73'

Levante 1 - 4 Real Madrid
    Ettien 35', Van Nistelrooy 15'-Cassano 26'-Van Nistelrooy 56'-Van Nistelrooy 89'

Mallorca 0 - 0 Deportivo La Coruna

Real Betis 3 - 0 Athletic Bilbao
    Juanito 18'
    Maldonado 39'
    Capi 83'

Real Sociedad 1 - 3 Sevilla
    D. de Cerio 89', Renato 6'-Kanouté 74'-Drago 89'

Villarreal 0 - 1 Recreativo Huelva
    Cazorla 81'

Zaragoza 3 - 0 Espanyol
    Aimar 37'
    Diego Milito 81'
    Oscar 83'
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

osasuna iyi gidiyo hade bakem hep böyle devam et

Nesil
    2006

Default ''Çok maça ihtiyacım var''

A Milli Futbol Takımı'nın ve İspanya Birinci Ligi takımlarından Villarreal'in forvet oyuncusu Nihat Kahveci, 6 ay süren sakatlığının ardından forma girmenin zor olduğunu söyledi.

Nihat, ''Forma girmem zor oluyor. Üst düzeye çıkıp, kendime tam güvenimin geri gelmesi için daha çok maça ihtiyacım var'' dedi.

La Liga'da ilk iki haftada sadece Valencia maçında 15 dakika sahada kalan ve Milli Takım maçlarında oynayan Nihat, Villarreal'e geri döndükten sonra, ''Fırsatımı bekliyorum ve sıra bana geldiğinde bunu iyi değerlendirmek için antrenmanlarıma ve çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam ediyorum. Benim için öncelik takımın kazanması ve üst sıralarda olması. Benim oynayıp oynamamam bundan sonra geliyor. Oynamadığım için yakınacak değilim'' değerlendirmesinde bulundu.

Villarreal, La Liga'nın 3. haftasında pazar günü deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak.

14.09.2007

Kaynak : AA

Nesil
    2006

Default Kapılar Ballack'a açık

Uzun süredir sakatlıklardan çeken ve son olarak Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi Grup Maçları için kadroya almadığı Michael Ballack'ın Real Madrid'e transfer olabileceği açıklandı.

Real Madrid çalıştırıcısı Bernd Schuster, Ballack'ın ücrette sorun çıkartmaması durumunda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.

Yazın, Ballack'ın menajeri ve Chelseali yetkililerle görüştüklerini ama ücretten dolayı bir sonuç alamadıklarını belirten Schuster, "Chelsea ile inanılmaz bir anlaşma imzalanmış, Real'de kimse bu ücreti almıyor. Ballack'ı istediği şartlarda transfer etmemiz dengeleri bozar ama verdiğimiz ücreti kabul ederse kapımız her zaman açık." dedi.
    14.09.2007

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

real in bu sene barca yı zorlayacağını düşünüyorum.keşke valencia mucize yapsada şampiyon olsa.ayrıca görüldüki barcelona kendi ayarında olmayan takımları 30 dakikada bitiriyorlar ve keyif veriyorlar

Barcelona böyle oynarken Real Madrid in ve Valencia nın Barça yı zorlaması beklenemez...
    Şampiyon şimdiden belli: BARCELONA

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

1-1 biten portekiz-sırbistan maçında portekizin golünü frikikten simao kaydetti

atletico başkanı sezon sonu primlerini açıkladı,eğer atletico
    1. olursa takıma 6 milyon pound
    2.olursa takıma 4.5 milyon pound
    3.olursa takıma 3 milyon pound
    4.olursa takıma 1,5 milyon pound

ayrıca ispanya kral kupası kazanılırsa takıma 1.5 milyon pound dağıtılacak.

atletico yarın ligin sürpriz ekibi murcia ile deplasmanda karşılaşacak.maç saat 18'de E2 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Exclamation

Bu sene Valencia ve Villarreal de yarışta tam anlamı ile olacak.. Yaz dönemi göster di ki Sevilla gücünden bişey kaybetmemiş.. demek ki 5 takım tek koltuk için savaşacak..

Kadro derinliği ve oturmuş düzen Barça'yı işaret etse de biline bi gerçek ki Ronaldinho2yu artık rakipleri çözdü.. oynatmamak adına resmen dövüyorlar..

Henry eski henry değil.. Hırsından eser yok ..

Bu sene Messi takımın herşeyi..

Ronaldinho'nun gçen sene sonunda ödül töreninde dediği gibi ; ''Ben bu sene dünyanın en iyi futbolcusu seçilmiş olabilirim ama Barcelonadaki en iyi futnolcu Messi ''

Yinede en büyük adayız.. Viva Barça..Viva Katalunya

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

3.Hafta Maçı Valencia 2 - 1 Valladolid

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

resim süpermiş

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Real Madrid'te futbolcu çiftliğine döndü
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ronaldinho yine bileklerini konuşturuyor
    (/s)

Barcelona geçen seneki gibi yine boş geçer...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu akşam Murcia ile oynuyor bence ilk galibiyeti alcak.İddaa'da 2.00 oran veriyor kaçmazdı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Bu akşam Murcia ile oynuyor bence ilk galibiyeti alcak.İddaa'da 2.00 oran veriyor kaçmazdı
    hadi bakalım inşallah yeneriz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Barca her sene en büyük favori olarak giriyor bu maratona zaten. Geçen seneki gibi olacak diye düşünüyorum, patlama gerçekleşecek.
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu sezon Real-Barca-Valencia arasında büyük liderlişk çekişmesi olacak

Atletico Madrid tekrar hayal kırıklığı yarattı yine berabere kaldık 1-1 ilk yarı gayet iyi oynadık 2. yarı bilindik atletico madrid tekrar oyundan düştü ve golü yedik...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Atletico Madrid tekrar hayal kırıklığı yarattı yine berabere kaldık 1-1 ilk yarı gayet iyi oynadık 2. yarı bilindik atletico madrid tekrar oyundan düştü ve golü yedik...
    üzülme lige 3 haftada havlu atan takım değiliz.hayalkırıklığı olup olmadığını sezon sonu tartışırız.tek maçlarda süpriz olur ama ama bütün lig boyunca sürpriz olmaz herkes hakettiğini alır.15. dakikada agüero ile öne geçtik ama 80. da gallardo durumu eşitledi.1-1
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    motta antremanda sakatlandı.sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belli değil.

Geçen sezonun maçında Osasuna ile sert bi mücadele olmuş ve beraber kalmıştık..

Evimizde ise 3 fark ile göndermiştik.. Bu sene daha bi oturmuş Osasuna var..

15 dk sonra başlayacak maçı canlı olarak izleme olanağımız yok.. Malum halen İspanya şu yayınlara bi netlik kazandıramadı..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

messi nin hafif sakatlığı varmış hafta içindeki lyon maçı dolayısıyla bugün kü osasuna maçında riske edilmeyecekmiş.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    şaka gibi ya.barcelona osasuna ile 0-0 beraber kaldı.keşke rijkaard messiyi riske etseydi.ah rijkaard ah sen değilmisin bu takımı bu hallere getiren.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Barcelona'dan bir puan kaybı daha....0-0

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Olmuyor olmuyor.Reijkaard yapamıyor bu işi başta bu adam değiştirilmeliydi ama müdahale gelmedi.Şimdiden fark 4'e çıktı.Allah sabır versin bize.Şampiyonlar Ligi'nde kayıp olmamalı Lyon maçında.İnşallah orda umduğumuzu buluruz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Bu Reijkaard teknik direktörlükten cakmiyor,ama Dünyanin en iyi 2.kulübünde teknik direktör.Anlamiyorum ?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Atletico'dan ne olduğunu neler yaşandığını anlayamıyorum.Her sezon büyük paralar yıldız oyuncular ama sonuç 0.Bu seneye de öyle girildi yine çok kötü başlangıç geldi.Murcia maçı maç değildi bana göre iki takımda isteksiz bitsede gitsek havasındaydı.Böylesine kaliteli bi ligdi böyle mücadele görülmemiştir heralde..

Atletico'nun haftaya ilk 3 puanı alması gerek yoksa işler iyice çıkmaza girer..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

neyseki mottanın sakatlığı 1 ay sürecek.maniche ve raul garcia oyun kurma ve dafansif anlamda inş. motta nın yokuluğunu hissettirmeyecek.luis garcia da cabası.motta dizinden sakatlandı antremanda ve 1 ay yok.

Mesaj Yetkileri