Ballack, şu anda Real'de oynayabilecek bir kapasitede değil bence..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Aslında Bayer Munih'te kalsa daha iyi olacaktı ama...
(/s)
La Liga'da 2.Hafta Toplu Sonuçlar:
Barcelona 3 - 0 Osasuna
Eto´o 1'
Eto´o 26'
Messi 36'
Atletico Madrid 0 - 1 Valencia
David Villa 7'
Getafe 1 - 0 Racing Santander
D. Güiza 60'
Gimnastic 1 - 2 Celta de Vigo
Portillo 67'(Pen), Baiano 48'-Nené 73'
Levante 1 - 4 Real Madrid
Ettien 35', Van Nistelrooy 15'-Cassano 26'-Van Nistelrooy 56'-Van Nistelrooy 89'
Mallorca 0 - 0 Deportivo La Coruna
Real Betis 3 - 0 Athletic Bilbao
Juanito 18'
Maldonado 39'
Capi 83'
Real Sociedad 1 - 3 Sevilla
D. de Cerio 89', Renato 6'-Kanouté 74'-Drago 89'
Villarreal 0 - 1 Recreativo Huelva
Cazorla 81'
Zaragoza 3 - 0 Espanyol
Aimar 37'
Diego Milito 81'
Oscar 83'
[SIGPIC][/SIGPIC]
osasuna iyi gidiyo hade bakem hep böyle devam et![]()
A Milli Futbol Takımı'nın ve İspanya Birinci Ligi takımlarından Villarreal'in forvet oyuncusu Nihat Kahveci, 6 ay süren sakatlığının ardından forma girmenin zor olduğunu söyledi.
Nihat, ''Forma girmem zor oluyor. Üst düzeye çıkıp, kendime tam güvenimin geri gelmesi için daha çok maça ihtiyacım var'' dedi.
La Liga'da ilk iki haftada sadece Valencia maçında 15 dakika sahada kalan ve Milli Takım maçlarında oynayan Nihat, Villarreal'e geri döndükten sonra, ''Fırsatımı bekliyorum ve sıra bana geldiğinde bunu iyi değerlendirmek için antrenmanlarıma ve çalışmalarıma sıkı bir şekilde devam ediyorum. Benim için öncelik takımın kazanması ve üst sıralarda olması. Benim oynayıp oynamamam bundan sonra geliyor. Oynamadığım için yakınacak değilim'' değerlendirmesinde bulundu.
Villarreal, La Liga'nın 3. haftasında pazar günü deplasmanda Mallorca ile karşılaşacak.
14.09.2007
Kaynak : AA
Uzun süredir sakatlıklardan çeken ve son olarak Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi Grup Maçları için kadroya almadığı Michael Ballack'ın Real Madrid'e transfer olabileceği açıklandı.
Real Madrid çalıştırıcısı Bernd Schuster, Ballack'ın ücrette sorun çıkartmaması durumunda kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.
Yazın, Ballack'ın menajeri ve Chelseali yetkililerle görüştüklerini ama ücretten dolayı bir sonuç alamadıklarını belirten Schuster, "Chelsea ile inanılmaz bir anlaşma imzalanmış, Real'de kimse bu ücreti almıyor. Ballack'ı istediği şartlarda transfer etmemiz dengeleri bozar ama verdiğimiz ücreti kabul ederse kapımız her zaman açık." dedi.
14.09.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
real in bu sene barca yı zorlayacağını düşünüyorum.keşke valencia mucize yapsada şampiyon olsa.ayrıca görüldüki barcelona kendi ayarında olmayan takımları 30 dakikada bitiriyorlar ve keyif veriyorlar
Barcelona böyle oynarken Real Madrid in ve Valencia nın Barça yı zorlaması beklenemez...
Şampiyon şimdiden belli: BARCELONA
1-1 biten portekiz-sırbistan maçında portekizin golünü frikikten simao kaydetti
atletico başkanı sezon sonu primlerini açıkladı,eğer atletico
1. olursa takıma 6 milyon pound
2.olursa takıma 4.5 milyon pound
3.olursa takıma 3 milyon pound
4.olursa takıma 1,5 milyon pound
ayrıca ispanya kral kupası kazanılırsa takıma 1.5 milyon pound dağıtılacak.
atletico yarın ligin sürpriz ekibi murcia ile deplasmanda karşılaşacak.maç saat 18'de E2 ekranlarında canlı yayınlanacak.
Bu sene Valencia ve Villarreal de yarışta tam anlamı ile olacak.. Yaz dönemi göster di ki Sevilla gücünden bişey kaybetmemiş.. demek ki 5 takım tek koltuk için savaşacak..
Kadro derinliği ve oturmuş düzen Barça'yı işaret etse de biline bi gerçek ki Ronaldinho2yu artık rakipleri çözdü.. oynatmamak adına resmen dövüyorlar..
Henry eski henry değil.. Hırsından eser yok ..
Bu sene Messi takımın herşeyi..
Ronaldinho'nun gçen sene sonunda ödül töreninde dediği gibi ; ''Ben bu sene dünyanın en iyi futbolcusu seçilmiş olabilirim ama Barcelonadaki en iyi futnolcu Messi ''
Yinede en büyük adayız.. Viva Barça..Viva Katalunya
![]()
3.Hafta Maçı Valencia 2 - 1 Valladolid
resim süpermiş![]()
Real Madrid'te futbolcu çiftliğine döndü
(/s)
Ronaldinho yine bileklerini konuşturuyor![]()
(/s)
Barcelona geçen seneki gibi yine boş geçer...
Bu akşam Murcia ile oynuyor bence ilk galibiyeti alcak.İddaa'da 2.00 oran veriyor kaçmazdı![]()
Barca her sene en büyük favori olarak giriyor bu maratona zaten. Geçen seneki gibi olacak diye düşünüyorum, patlama gerçekleşecek.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu sezon Real-Barca-Valencia arasında büyük liderlişk çekişmesi olacak
Atletico Madrid tekrar hayal kırıklığı yarattı yine berabere kaldık 1-1 ilk yarı gayet iyi oynadık 2. yarı bilindik atletico madrid tekrar oyundan düştü ve golü yedik...
üzülme lige 3 haftada havlu atan takım değiliz.hayalkırıklığı olup olmadığını sezon sonu tartışırız.tek maçlarda süpriz olur ama ama bütün lig boyunca sürpriz olmaz herkes hakettiğini alır.15. dakikada agüero ile öne geçtik ama 80. da gallardo durumu eşitledi.1-1
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
motta antremanda sakatlandı.sahalardan ne kadar uzak kalacağı henüz belli değil.
Geçen sezonun maçında Osasuna ile sert bi mücadele olmuş ve beraber kalmıştık..
Evimizde ise 3 fark ile göndermiştik.. Bu sene daha bi oturmuş Osasuna var..
15 dk sonra başlayacak maçı canlı olarak izleme olanağımız yok.. Malum halen İspanya şu yayınlara bi netlik kazandıramadı..
messi nin hafif sakatlığı varmış hafta içindeki lyon maçı dolayısıyla bugün kü osasuna maçında riske edilmeyecekmiş.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
şaka gibi ya.barcelona osasuna ile 0-0 beraber kaldı.keşke rijkaard messiyi riske etseydi.ah rijkaard ah sen değilmisin bu takımı bu hallere getiren.
Barcelona'dan bir puan kaybı daha....0-0
Olmuyor olmuyor.Reijkaard yapamıyor bu işi başta bu adam değiştirilmeliydi ama müdahale gelmedi.Şimdiden fark 4'e çıktı.Allah sabır versin bize.Şampiyonlar Ligi'nde kayıp olmamalı Lyon maçında.İnşallah orda umduğumuzu buluruz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bu Reijkaard teknik direktörlükten cakmiyor,ama Dünyanin en iyi 2.kulübünde teknik direktör.Anlamiyorum ?
Atletico'dan ne olduğunu neler yaşandığını anlayamıyorum.Her sezon büyük paralar yıldız oyuncular ama sonuç 0.Bu seneye de öyle girildi yine çok kötü başlangıç geldi.Murcia maçı maç değildi bana göre iki takımda isteksiz bitsede gitsek havasındaydı.Böylesine kaliteli bi ligdi böyle mücadele görülmemiştir heralde..
Atletico'nun haftaya ilk 3 puanı alması gerek yoksa işler iyice çıkmaza girer..
[SIGPIC][/SIGPIC]
neyseki mottanın sakatlığı 1 ay sürecek.maniche ve raul garcia oyun kurma ve dafansif anlamda inş. motta nın yokuluğunu hissettirmeyecek.luis garcia da cabası.motta dizinden sakatlandı antremanda ve 1 ay yok.