Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
Bu 7.0.2 versiyonlu olanıdır.
Semih'in CA'sı artmalıdır 140 benim düşüncem ama yükselltimeli en az 130 ki sonradan oyuna girip oyunun gidşatını ve sonucunu değiştirebilen nadir oyunculardan. Böyle bir özelliğe sahip oyuncuyu bu kadar niye kötülüyorsunuz ki? Ayrıca eğitim vs. demişsin bu açıkçası sana yakışmamış üzüldüm doğrusu. Netice de bende evde FM oynuyorum maç seyrediyorum maça gidiyorum vs. profesyonel futbolcu falan değilim ki bu işin bir eğitimi var mıdır onu da bilmiyorum. Bu zaten benim görüşüm. Ne kadar değer verirsin o sana kalmış. Semih konusyla ilgili son mesajımdır bu. Uzatmanın alemi yoktur. Bu arada sakın sana kızdığımı falan düşünme...
Evet 7.0.2'de bir cok oyuncunun CA'si olmasi gerektiginden yukarida idi ancak FM 2008 icin bunlarin uzerinde duruldu.

Quote Originally Posted by Ugurcan_67 View Post
Benim hoşuma gitmeyen durum Kezman'ın gerçek gücünün oyuna yansımaması.Özellikleri çok kötü görünüyor.Serdar üzerinde çalışılması gerekir.
Ben sahsen Kezman'i her izledigimde oyunda fazla iyi oldugunu dusunuyorum. Ozellikle fiziksel ve zihinsel ozelliklerinin.

Quote Originally Posted by errqud_gfb View Post
FM 2008'de Fenerbahçe'deki oyuncuların CA'ları nasıl olacak biliyor musunuz? Mesela Appiah'ın Kezman'ın Alex'in CA'ları düşecek mi? Ayrıca ,bir de, Roberto Carlos'un CA'sı ne olacak? Real Madrid'ten Fener'e gitti ve gözden uzak kaldı diye düşebilir mi? Anelka'yı çok düşürmemişlerdi mesela, bu konuda bilgisi olan var mı? Jesus FB, Perpetua ya da Elhadji'nin bu konuda bilgisi vardır heraldegerçekten çok merak ediyorum da...
Roberto Carlos ve Appiah'da pek degisiklik olmayacak saniyorum. Kezman ve Alex'de biraz dusme var.