1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Her maça ayrı bir taktikmi Yoksa tüm sezon tek taktikmi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Default Tüm sezon aynı taktik??

Quote Originally Posted by fatihaz1980
    Tabiki tüm sezon aynı taktik.Bunu niye açtım ben ya.Aksini düşünen varmıdır ki....
    Demek tüm sezon aynı taktik ve 10 yıl...
    Fatih bunun adı; "boşa geçen bir 10 yıl". Sanırım bu konuyu CM+FM kurtlarını biraz güldürmek için açtın. Daha 10. maçta FM2006 nın yönettiği tüm takımlar, taktiğini ezberler. Oynadığın her ligin, taktiği farklı olmalıdır. Bu iş bu kadar basit mi? Ben her rakibimin en az 3 maçını izleyip ona göre taktik uyguluyorum. Taktiğini kadro durumuna göre belirlerken bile varyasyonlar yaratmak zorundasın.
    Ben bu oyunu ilk çıkan versiyonu The Manager I den beri oynuyorum. Yani nerden baksan 15 yıl. CM 01/02 ile başlayan sınırsız olanakları daha ciddiye almalısın. FM2006 ise efsanenin zirvesi. Eğer zirvede kalmak istiyorsan, futbolun hakkını vermelisin. Yani çok sıkı çalışmalısın. Efsaneyi bu kadar hafife alma.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

kardeş bencede tüm sezon tek taktik çünkü taktik değiştiğinde takım bozulmaya baslıyor bütün menejerlik oyunlaında bu böyledir.
    taktiği oturturursan deyme keyfine

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by acivic

Demek tüm sezon aynı taktik ve 10 yıl...
    Fatih bunun adı; "boşa geçen bir 10 yıl". Sanırım bu konuyu CM+FM kurtlarını biraz güldürmek için açtın. Daha 10. maçta FM2006 nın yönettiği tüm takımlar, taktiğini ezberler. Oynadığın her ligin, taktiği farklı olmalıdır. Bu iş bu kadar basit mi? Ben her rakibimin en az 3 maçını izleyip ona göre taktik uyguluyorum. Taktiğini kadro durumuna göre belirlerken bile varyasyonlar yaratmak zorundasın.
    Ben bu oyunu ilk çıkan versiyonu The Manager I den beri oynuyorum. Yani nerden baksan 15 yıl. CM 01/02 ile başlayan sınırsız olanakları daha ciddiye almalısın. FM2006 ise efsanenin zirvesi. Eğer zirvede kalmak istiyorsan, futbolun hakkını vermelisin. Yani çok sıkı çalışmalısın. Efsaneyi bu kadar hafife alma.
    Sende beni hafiffe alma.Biz bişey biliyoz da konuşuyoz.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale & İstanbul

Smile Tek taktik mi?

Quote Originally Posted by fatihaz1980
    Sende beni hafiffe alma.Biz bişey biliyoz da konuşuyoz.
    Arkadaş, ben seni hafife almadım ki, bunu da nerden çıkardın şimdi? Ben "Efsaneyi hafife alma" demiştim. Umarım anlaşırız.
    Esen Kalın/FM siz Kalmayın.

Mesaj Yetkileri