Premier Lig Başlıyor!
Geçen sezon ilk 3 diye hedef biçmiştik. Ancak, ilk 3'e giremeyip 6. olmuştuk. Bu sene de ilk 2 hedefimiz ve bu hedefi yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Ligde bir çok rakiplerimiz var ve bu zorlu maçlara mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Bu sene biz transfer yaptık ancak rakiplerimiz de boş durmadı ve çok iyi transferlere imza attı. Bunların başında kuşkusuz Diego'nun transferi vardı. Evet şimdi Premier Ligin en iyi 3 transferini sıralayım
1. Diego: W. Bremen-> Chelsea [24 MN Avro]
2. Pablo Aimar: Zaragoza-> Aston Villa [20 MN Avro]
3. Cristian Zaccardo: Palermo-> Liverpool [10 MN Avro]
İşte benim sıraladığım en iyi 3 transfer. Burada unuttuğum bir şey var bu sene Premier lig kimleri çıktığı? Geçtiğimiz sezon Premier ligi son 3 sırada tamamlayan Sunderlan,Wigan, Birmingham yerine Championship'te ilk 3 sırayı alan Charlton, West Brom ve Ipswich aldı. Bu 3 takımın bu sezon tekrar Championship'e düşmesi kesin gözüyle bakılıyor.
Sızı çok sıktım biliyorum o yüzden kısa kestim şimdi maçlara bakalım.
Premier Lig 1. Hafta
Maç boyunca ManU atak oynadı, fakat defansımız adeta etten duvardı ki ben de sıkılmıştım maçtan, bundan olacak ki 84'te atak taktiğime döndüm ve son 3 dakikalarda attığımız 2 golle maçı kazandık.
Premier Lig 2. Hafta
Maç boyunca kötü oynadık, bir bölüm düzelmiştik ve Iversen'le öne geçtik(kendi kalesine atıldığına bakmayın.). Ve artık 3 puana seviniyorduk ki birden sahneye Koreli Dong çıktı ve skoru eşitledi. Ben de tabi hemen atak taktiğime döndüm ve 90. dakikada skoru 2-1'e getirdik ve kazandık.
Sıradaki: "Uzun Bir Aradan Sonra UEFA Kupası!"