Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 35 arası toplam 35 sonuç

Konu: The Pompeys İle 3. Premier Lig Şampiyonluğu Öyküsü

omer-faruk-14 Misafir

Premier Lig Başlıyor!
    Geçen sezon ilk 3 diye hedef biçmiştik. Ancak, ilk 3'e giremeyip 6. olmuştuk. Bu sene de ilk 2 hedefimiz ve bu hedefi yerine getirmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Ligde bir çok rakiplerimiz var ve bu zorlu maçlara mutlak 3 puan parolasıyla çıkacağız. Bu sene biz transfer yaptık ancak rakiplerimiz de boş durmadı ve çok iyi transferlere imza attı. Bunların başında kuşkusuz Diego'nun transferi vardı. Evet şimdi Premier Ligin en iyi 3 transferini sıralayım
    1. Diego: W. Bremen-> Chelsea [24 MN Avro]
    2. Pablo Aimar: Zaragoza-> Aston Villa [20 MN Avro]
    3. Cristian Zaccardo: Palermo-> Liverpool [10 MN Avro]

İşte benim sıraladığım en iyi 3 transfer. Burada unuttuğum bir şey var bu sene Premier lig kimleri çıktığı? Geçtiğimiz sezon Premier ligi son 3 sırada tamamlayan Sunderlan,Wigan, Birmingham yerine Championship'te ilk 3 sırayı alan Charlton, West Brom ve Ipswich aldı. Bu 3 takımın bu sezon tekrar Championship'e düşmesi kesin gözüyle bakılıyor.

Sızı çok sıktım biliyorum o yüzden kısa kestim şimdi maçlara bakalım.

Premier Lig 1. Hafta

Maç boyunca ManU atak oynadı, fakat defansımız adeta etten duvardı ki ben de sıkılmıştım maçtan, bundan olacak ki 84'te atak taktiğime döndüm ve son 3 dakikalarda attığımız 2 golle maçı kazandık.

Premier Lig 2. Hafta

Maç boyunca kötü oynadık, bir bölüm düzelmiştik ve Iversen'le öne geçtik(kendi kalesine atıldığına bakmayın.). Ve artık 3 puana seviniyorduk ki birden sahneye Koreli Dong çıktı ve skoru eşitledi. Ben de tabi hemen atak taktiğime döndüm ve 90. dakikada skoru 2-1'e getirdik ve kazandık.

Sıradaki: "Uzun Bir Aradan Sonra UEFA Kupası!"

Lige çok iyi başlamışsın Manu yu yenmişsin...Başarıılar...

omer-faruk-14 Misafir

Yıllar Sonra: UEFA Kupası!!!
    Portsmouth, İngiltere Premier Liginde uzun zaman üst sıralarda yer alamamıştı, ta ki, 06-07 sezonuna kadar. Geçen sezon gelen başarıyla Portsmouth UEFA Kupası'nın yolunu tuttu ve bu sene bu kulvarda da yarışacaktı. Takımın uzun yıllar sonra ilk kez Avrupa'da yarışacak olması tüm takımın moralini yükseltti.

Ve artık UEFA kupasında elemelerin de bitmesiyle 1. tur kuraları çekilecekti. Portsmouth kurada seribaşı olarak yer aldı ve de bu büyük bir avantajdı. Çünkü, rakibimiz bize oranla daha zayıf bir ekip olacaktı ki bu da oldu. 1. tur rakibimiz Ukrayna takımı Chornomorets oldu.

Kuradan bir kaç gün sonra 1. maçımızı etmiştik ve işte skor:

UEFA Kupası 1. Tur İlk Maçı

2 hatalı gol yiyerek deplasmanda kazanamadık bu iki golde Taylor'ın hatası olduğu için kendisini 3 hafta kadro dışı bırakarak ceza verdim.

Premier Lig 3. Hafta

Fazla söze gerek yok 10 kişi kalmamıza rağmen ligin yeni ekibini kolayca geçtik. Maçta Palacio attığı ve attırdığı goller sayesinde benim gözüme girmeyi başardı tabii diğer takımların da.

Premier Lig 4. Hafta

Müthiş bir maç oldu. Skoru 2-0 yaparak maçı kazandığımızı düşünmüştük. Fakat; Aston Villa, son 10 dakikada ki büyük çabaları vardı. İlk önce Petrov'un süper golu, sonra Sergio'nun klas golü sayesinde durum 2-2 olmuştu. 2-2 olduğu anda atak taktiğine geçiş yaptım ve hemen sonrasında Iversen'in golünü gördüm. Çok zor bir galibiyetti doğrusu.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Çok iyi gidişatın var Ömer, tebrikler..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Güzel gidiyorsun Ömer,başarılarının devamını dilerim.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri