LA LIGA
Değerlendirme: Müthiş futbolumuzdan hiçbirşey kaybetmeden devam ediyorduk. Harika maçlar çıkardık ve üst üste 10.maçımızı kazandık. Bizi en çok zorlayan maçlar Barça ve Madrid maçlarıydı kuşkusuz. Özellikle R.Madrid maçında acayip derecede şanslıydık. Ligde 1.sıradayız. Adım adım şampiyonluğa ilerliyoruz. Valencia ile puan farkımız açılmaya başladı.Oyundan SS almayı unuttum. Yarın ekleyeceğim Puan Tablosunu.
COPA DEL REY
5.Tur 1.Maç
Copa Del Rey'de zorlu Zaragoza takımı karşısındaydık. Hedefimiz elbette kazanmaktı. Fakat gol yemeden kazanmak istiyorduk. Olmadı. Deplasman gol kuralı avantajı onlarda olsa da sonuçta galibiyet almıştık...
5.Tur 2.Maçı
Kendi sahamızda 2-1 yendiğimiz Zaragoza karşısında ilk yarı, her zamanki taktiğimizi kullanıp atak oynadık. Maçta gol pozisyonu yakalamamıza rağmen gol çıkmayınca, 5-4-1'e dönüp defansif ve zaman geçirmenin bol olduğu bir taktiğe geçtik. Nitekim amacımıza ulaşıp maçı kilitledik ve 0-0 bitti. Çeyrek Finaldeydik.
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇI
Zorlu rakipler peşimizi bırakmıyordu. Bu kez de Valencia çıktı kuradan. La Liga'daki en zorlu ve inatçı rakibimiz karşısında kontrollüydük. 65 dakika boyunca rakibi boğup, marke ettikten ve kapandıktan sonra, 66.dakikada Forlan'ı oyuna sürerek çift forvete ve hücuma döndük. Artık oyundan sıkılmaya başlayan Valencia'ya 2 gol attık. 1 gol yedik. 90 + 2'de Forlan son sözü söyledi ve Çeyrek Final İlk Maçı 3-1 sona erdi...
UEFA KUPASI
1.Tur İlk Maçı
Gruptan 1.olarak çıktıktan sonra Wisla ile eşleşmiştik. Pek zorlu bir rakip değildi. 4-4-2 taktiğiyle kontrollü bir maça çıktık. Daha çok bizim üstün oynadığımız maçta, köşe vuruşuna kafayla vuran Cygan damgasını vurdu ve maç 1-0 sona erdi.
1.Tur 2.Maçı
Güzel, etkili ve hücum ederek oynadık. Maçta 2 penaltı vardı ve 2'sinden de Fernandez ile yararlandık. Penaltı dışındaki tek golü ise Milli Futbolcumuz Nihat kaydetti ve 3-0 ile bir üst tura yükseldik.
![]()