Hoşgeldin Berkay aman ha kızlara fazla sulanma, manita ayağı uzak kalsın.
Erdem abi sende hoşgeldin, nerelerdesin yahu özlettin kendini.![]()
Hoşgeldin Berkay aman ha kızlara fazla sulanma, manita ayağı uzak kalsın.
Erdem abi sende hoşgeldin, nerelerdesin yahu özlettin kendini.![]()
Fırına pide almaya gitmiştim geldim Mehmet.
Sen kendine bak olum MSN'e bile cevap vermez olmuşun...
bende lise 2 ye geçtim alan seçimi felan derken 10 tm-a oldum sınıf 24 kişi diğer tm sınıfı 7 kişi oraya düşseydim çok kötü olurdu yazılılarda ne yapardımyaa herşey güzelde okul sıkıcı geçen seneki gibi değil zaten anadolu ögretmendeyim heyecan yok benim kafa dengim adam çok az var sıkılıorum
Milletin sınıf 29 kişi, benim sınıf 42 kişi.. Yine bizim sınıf az. Yan sınıf 54 kişi.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Erdem abi, dün birşeyler yazmışsın ama Beşiktaş maçını izlemek için hazırlık yapıyordum geldiğimde sen Çevrimdışı olmuştunKusura kalma Erdem abican..
berkay aferin sana yeni okulundaki ilk rezaletini yapmışsınbaşarılarının devamını bekliyorum
Berkay hoşgeldin,çift dikişlere(2.yılı olanlara) bulaşma fazla,kızlarda uyanıklardır,cingözlerdir,derslerine bakman daha iyi
Erdem Abi,Mehmet sizlerde hoşgeldiniz![]()
aha bir (Ç)alıntı uzmanı daha geldi. Sende hoşgeldin Mertcanos Çalıntıos.
Alican bende seni bileğinin gücü ile para verip şikeyle ödül alıyorsun sanıyordum..Ama değilmiş.
.
Mehmet ne kusuru.Dün olmazsa bugün konuşuruz...![]()
hoşbulduk
ya varya onu bırak espri yeteneğimi kaybetmişim ayağa kalkıyom espri yapıom kimse gülmüyo rezil olup oturuom
zaten pınar bana çok kızıyo nie kendini rezil ediyosun die bende tövbe ettim bi daha espri yaparsam ...
bundan sonra varsa yoksa ders ve pınar
ama ders ön planda
Erdem abi, emesene gelde bana bir avatar yap Fotoğrafçı olmak kolay değildir.hem sözünde vardı hani bir ara yapacaktın.
![]()
gençler bende uyuyamadım yaa kim var kim yok buralarda...okullar başladı guşluk bitti...
santrayı izliyordum daha fazla dayanamadım ahmet çakarın şovuna, bıraktım geldim..
ee başka guş var mı bakim..![]()
Yarın yapsak.Malum maç da var.
İçime doğdu FB 2-0 alacak.Kara sakallı dede dedi rüyamda..
Sen dedin ya abi Fener kesin yener.hele bir de dede dediyse tamam 5 tane atarız.
![]()
Canım Dede dediysek Dormund'da ki Brezilya'lı Dede.Bi İddaa dergisinde köşesinde öyle yazıyordu.
.
Başlığı tam hatırlamıyorum.Ama başlığın sonunda Fener 2-0 kazanır diyordu.Başında Muzize oluırsa mı Mucize olursa mı ne öyle birşey yazıyordu![]()
berkay sen niye gelin gözüm git derslerini yap karı kız işleriyle kendini yorma işin şakası hoşgeldin koçumokula kızlar için mi gidiyosun lan yoksa
![]()
olm ne kızları ya dersler ve kızlar için gidiom
yani yarı yarıya
ya olm efe tam sana layık kızlar var
3. sınıftaki kızlar tam bir .... anladın sen onu![]()
ne dion la
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ya beyler ben kaçar biraz oyun oynıyım![]()
Yuha, emesen muhabbeti yapmayalım lütfen. Biliyorum bir fırsat bulup aramıza tekrar geldin bu yüzden sevinçlisin. Sana bu dediğimi ters anlamanı istemem. Senin açından diyorum.. Emesen muhabbeti yasak olduğu için. Neyse maç başladı bende kaçar (:3. sınıftaki kızlar tam bir .... anladın sen onu![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
İbo nasıl geldin ?
Açıl guşluk.Yat Aygün..
Okullar açıldı Guşluk kapandı...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Benim okul ayın 1'inde açılıyor. Hala buralardayım. Ama benden başka kimseler yok herade galiba sanırsam.![]()
Ben varım Çağrı.
Benimki 24'Ünde pazartesi açılıyor hayırlısıyla bakalım ne yapacağız...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bende varım![]()
Nasılsın M@rmel@t