Harikasın Fenerbahçe!.2.yarı da güzel oyunla galibiyet gelcek İnşAllah...
Yalnız İbrahimovic'e dikkat...
Harikasın Fenerbahçe!.2.yarı da güzel oyunla galibiyet gelcek İnşAllah...
Yalnız İbrahimovic'e dikkat...
Cehenneme giren terler , Sıra sende İtalyan İnter !
İlk yarı çok iyi terlettik rakibi, ikinci yarı daha da iyi olacak umarım. Böyle oynamaya devam edelim yüreğimizi sahaya yansıtalım yeter.
Inter hiç basmıyor orta sahada, kötü oynuyor ama tehlike yaratabilirler her an, böyle bir takım zira. Sanki sahada İtalyan takımı değil de başka bir takım var, Anderlecht bile FB'yi daha çok zorlamıştı, inşallah böyle devam eder, eğer bu maçı kazanırsak gruptan çıkma adına büyük bir adım atarız.
Fenerbahçe 2. yarı genelde yoruluyor, inşallah yorulmaz ve böyle devam ederiz. Kondisyon sorununa dikkat etmeli.
İyi oynuyor Fenerbahçe.ÖzeLLikLe CarLos ve aLex çok iyi.ALex Fenerbahçe ye geLdiğinden beri herhaLde en iyi Avrupa maçını çıkarıyor.Bozmayın böyLe devam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Önder bu sezon berbat zaten. Vedo süper aşmış. Diğerleride kapasitelerini aşmış.
Dikkatinizi çekmişse Suazo çok Önder le çalıma giriyor zaten hepte çalımlıyor. Önder malesef kırmızıyı yer.
Aman Allah'ım o nasıl bir goldür
Alacağız bu maçı inşallah
(/s)
Arkadaslar ziconun ne yapacagi belli degil hemen 3 puani yazmayin hanemize 2.yaridaki oyun guzel olursa soyleyelim zafer sarkilarini daha erken
Birazdan 2.yarı başlıyor, Fener, 1 golde bu yarıda bulursa tadından yenmez vallahi..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
aurelio kacirdi geliyoruz 2.olur yaa kazanirsak yanliz turkiyede buyuk yanki uyandirmaktan ziyade italyada bizi konusur
Ah Aurelio Ah.![]()
O konuda çeşitli rivayetler var.Kimileri güney amerikalı olduklarına inanıyor.Ben ise o ikinci formayı gördükten sonra(battal gazi filminde bizans askerini oynayan figüranların giydiği kıyafet) ingiliz yada bizanslı olabileceklerini düşünüyorum.
Karşısında inter'i görünce Deniz Barış bile sağdan atıp soldan geçmeye başladı![]()
frikik hadi be alexx hadi be carlos bol sans
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bu kezmanin kesin cikmasi lazim
Carlos atıyoduk yine yaaaa.![]()
roberto carlos bu maç roberto carlos gibi oynuyor![]()
direkten döndü be...![]()
direeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekk offf
Direk .
ALLAH'ım bu ne![]()
vay be intere bak harbi inter gibi oynuyor![]()
Muhteşem oynuyoruz, muhteşem!
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kezman ın yerinde ben olsam sırıtmam yemin ederim![]()
Ya abi bu ne ya süper. Ancak Alex atmalıydın.![]()
kezman cikti kurtuldukk hadi cocuklar inanin Italyayi Turk takimiyla inletin
cesar'ın hakkı cesar'a şimdi![]()
Deivid çok iyi bugün, Alex'te hakeza..
Maçı alacak Fenerbahçe..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çok pozisyona girdi Fenerbahçe bravo Mancini şaşırmışır bu kadar beklemiyodu kuşkusuz...