Çok kaçırıyor Fenerbahçe, ya 2.golü bulacak yada kontra ataktan bir gol yiyecek..![]()
Çok kaçırıyor Fenerbahçe, ya 2.golü bulacak yada kontra ataktan bir gol yiyecek..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
sans yok bizde yeriz
Yalnız oyunu fazla emanet ediyor bu dklerde özellikle heyecan belli pas hataları arttı...
Bu arada PSV - CSKA maçı 2-0 gidiyor, PSV herşeye rağmen iyi futbol oynuyor..
baba biz 1.torbadan ckan takimi yeniyoruz onlar cskayi yense ne olur:=) tabi gol yemezssek![]()
Bu gün sahanın yıldızı Alex'ti . İyi futbol , güzel sonuç . Bu fenerbahçe'yi görünce dünkü marsilya maçı ezikliği geldi birden aklıma .Cesur ol fark yarat işte olay budur ,tebrikler fenerbahçe.
Tebrikler Fenerbahçe..
Deivid sahanın her yerinde vardı bu maç.
arkadaslar son dakıka fenerbahce yelkenlerı salıyo son dakikaya dikkat yiyebiliriz
S.Lizbon a yenilerek başladı geçen sene İnter bu sene Fenerbahçe ye... Maçın hakkı 1-0 değil 2-0/3-0 dı bence...
Tebrikler Fenerbahçe
Maç bitti, 3 puanla başlamak güzeldi..
Bravo Fenerbahçe.HeLaL oLsun Fenerbahçe..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
güzel oyun,müthiş zafer Süpersin Fenerbahçe Tebrikler...
İnşallah oyuncular ve teknik heyet havaya girerde, ligde meyvelerini bizler toplarız..![]()
İşte bu kadar.. Tebrikler Fenerbahçe'm.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Ah be gitti iddaaFenerbahçe haketti.Çok kaçırdı ama ikinci yarı çoğu zamanda İnter tek kale oynadı.Fakat gol bulamadılar.Devamı gelir inş.
Farka gidebilirdik, tek gol ile yetindik. Şanssızdık. Süper bir maç oldu İnter sahadan kayboldu. Fenerbahçe farkını yine gösterdi. Bu mutluluğu bize yaşatan yüreklerini sahaya koyan futbolculara teşekkür ediyorum.
3 puan bizimdir.![]()
Aranızda Mucizeye İnanan Kaldı Mı ?
Bugün gördüğüm şey çok güzeldiTürkiye sanki bir bayrak altında toplandı her nekadar malta maçında bir olamasakta birliğin gücü dev interi yendi şimdi italya Türkiyeyi konuşsun
tebrikler fenerbahce gercekten iyi oynadılar.....mancini kovulur herhalde..
İnanılmaz sevinçliyim.Tebrikler Fenerbahçe...
Bravo Fenerbahce Beşiktaş'ın yapamadıgını yaptın.Helal olsun..
ALLAH'ım ne desem desem bilemem. Bütün Avrupa bizi konuşacak bütün ülkelerde özetler verilince Fener denecek ne güzel.
İnter'in bütün ouncuları da olsaydı kazanırdık. İşte bu Bravo Alex ya adam süper.
Aramızda Skordan Memnun Olmayanlar Var Neşemizi BOZAMAZSINIZZZ
Tebrikler Fenerbahçe.Bu maçtan sonra Fenerbahçe böyle oynayabildiyse Beşiktaş'ta biraz daha atak olmalıydı diye düşünüyorum.
inter şampiyonlar ligi maçında yine başka bir boyuta geçti adamların forması oynadı.
PSV maçından beri bu kdr iyi bir maçını izlememiştim
Fenerbahçe sayesinde iddaada 460 YTL'yi kaçırdım. Ama olsun helal olsun. Hoş olsun. İnter'i sahaya dar ettik. Futbol oynadık beee işte buuuuu. İk isteyenmeyen Devied ve Zico bugünün kahramanıydı. Helal olsun..... Çok mutluyum çooooooooooooooooooooooook.
inter bu kadar kotu oynacagini dusunmuyordum
Diğer Maçı Psv 2-1 kazandı