Önder kötü başladı ama iyi devam etti... Her ne kadar savunma yedek ağırlıklı olsada neticedir önemli olan 3-5sene sonra galibiyet konuşulcak kadro değil...
Önder kötü başladı ama iyi devam etti... Her ne kadar savunma yedek ağırlıklı olsada neticedir önemli olan 3-5sene sonra galibiyet konuşulcak kadro değil...
Figo'nun bugün gördüm ki arabistan'a gitme zamanı gelmişte geçiyor....
Önümüzdeki maçlara bakacağız, herşeyi onlar belirleyecek..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İnter top oynayamadı çünkü sahada pres vardı.
İnter kaleyi bulan net bir şut çekemedi. Çünkü defansımız vardı.
Cambiasso topu ısırdı çünkü oda anladı. 12 Numara ile Fenerbahçe birleşince adamlar sinirden çatladı. İtalyanlar Türkiyeyi tanıdı.
Fenerbahçe sonuna kadar haketti maçı.Eğer berabere bitseydi yada yeniLseydi çok büyük haksızLık oLurdu.İnter de hiç bişey yok.Aynı bizim gibi oynadıLar işte.Atak yapmaktan haciz rakibin futboLunu izLediLer.Dün gece ki hüzüntümüzü Fenerbahçe iLe giderdik.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yahu Semsi kusura bakma ama cok komik yorumlar yapiyorsun,yani baskasi bu yorumu söylese diyecem futboldan cakmiyor.
Yav neden sence 3 pas üstüste yapamadilar ? Fenerbahce alani daraltti,cok iyi presler yapti ve Inter ceza sahasina kadar gelemedigi icin uzun oynamak zorunda kaldi,burada basarisiz oldu dogal olarak.
yarınki İtalyan gazetelerindeki manşetleri merak ediyorum![]()
Keşke fenerbahçenin oynadığı bu futbolun 1/4 ünü dün Beşiktaş oynasaydı di mi belki kaleciye top değerdi
Ya bakın beni anlamadınız.Kıskançlık yaptığım yok.Maçtan önce Fenerbahçe için dua ettiğimi söyledim.Gönülden.Ama şu noktayı pas geçmemek lazım.İnter ne feneri bozdu oyun olarak ne de üstünlüğünü kabul ettirmeye çalıştı.İNter bugün rezaletti.Aksine Fenerbahçe'nin süper oyunu eklenince Fenerbahçe ezdi.Olay bu kadar.Bu akşam adam gibi oynayan bir İNter olsa maçın böyle olacağını düşünmüyorum.Lakin maçtan öncede İnter'in böyle oynayacağını bilseydik İNter kesin favori demezdik.Ama sevinin.Hakkınız.Buna bir şey diyen yok.Ama sonra 1-2 maç kaybedip yine isyan bayrağını çekersiniz.
So what?
Saike
Don Carleone mafyadan istifa etti..
İtalyan mafyası fenerbahçe yenilgisi önünde şoklarda..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Maçtan önce çok net ve açık bir şekilde belirtmiştim. İçime doğmuş sanki yahuYeneriz.![]()
İnter fark atıyordu ama olmadı Cambiasso topu ısırdı, Mancini klübe'yi yumrukladı hayır yazık kıracak diye korktum
İnter Favori diyenler görecekler ki yanılacaklar. Psv ile Çıkarız bu gruptan.
@Şemsi yenilince isyan bayrağı çekeriz. Kazanınca abartılı seviniriz. Huyumuz bu kusura bakamyın. Eğer burada yazılan abartılı yorumlardan rahatsız olduğuysan istersen seni dışarı alalım. Bu konuda bizi yalnız bırak.
Ya da şöyle açıklayayım bugün İnter yerine Milan olsaydı aynı Fenerbahçe böyle rahat bir galibiyet alırmıydı.
So what?
Saike
Şemsi..
Machester 3-1
palermo
psv
inter
bu maçların hepsinden sonra..ya kadroları eksik..ya da adamlar oynamadı..
hadi yaa?
biz enayiyiz yani..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yahu neyi tartışıyon Şemsi uzatma tamam ordan oraya çekme konuyu...