Neyse tamam uzatmaya gerek yok.Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Öyle ya da böyle.
Neyse tamam uzatmaya gerek yok.Sonuçta kazanan Fenerbahçe oldu.Öyle ya da böyle.
So what?
Saike
İnter'le dalga geçmeyi bırakalım isterseniz . Kazandınız oldu bitti .
Fenerbahçe çok güzel oynadı,tebrikler..
Şuan son torbadan gelip ilk torbadan takım yenen tek takımız.(Bu sezon için geçerli.)
Rica ederim...
Yazdıklarının bende farkındayım belki doğru belki yanlış ama beğenmediğimiz yorum sonunda o üyeye o zaman yazma diyemeyiz değilmi
O yüzden şuanda polemik değilde kutlama yapmak lazım.
Bu arada Her Lig maçı sonrası DEİVİD ve ZİCO'yu yere göğe sığdıramayan Egemen(egowich)'den yorumlar bekliyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İnter i bgn Fenerbahçe yendi seneye öteki sene Kontejyan için yer açılıyor bu galibiyetler önemli tek şut çekip kazansakta önemli olan 3puan kaldıki çok iyi oynadı Fenerbahçe...
Takımımı yürekten tebrik ediyorum. Süper bir galibiyet aldık.. Bence Maçın en iyi oyuncusu Alex'di..Sadece Alex değil bütün takım süperdi.. İnteri süpürdük resmen.. Tabi bunda karşımızdaki takımın çok kötü olmasınında payı var ama yinede hakkımızla söke söke aldık maçı..
Obejktif olmaya davet ediyorum herkesi, maçtan evvel İnter fark atar Fenerbahçe'yi ezer diyen arkadaşlardan bir tebrik bekliyorum. Mucizeyi gerçekleştirmek zordur ve bizde zoru severiz.
Tebrikler Fenerbahçe.
Nasıl mı galibiyet aldık? Buyrun:
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY[/YOUTUBE]
Mehmetcim o zaman benden tebrik beklememen lazım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sevgili FENERBAHÇE'li arkadaşlarım. Rakip takım taraftarlarıyla tartışmak yerine GALİBİYETİ kutlamayı deneseniz ne güzel olur değil mi?
Hala tartışmaya devam ederseniz sevincinizi gursağınızda bırakıp konuyu kilitleyebiliriz... Lütfen sadece galibiyeti kutlayın...
Cambiasso'Nun topu yemeye çalıştığı fotoyu koyacak olan varmı
arkadaşlar ALEX gerçeği yine gözünüzüe geldi..alexi eleştirenler taş kesilecek taş..
sadece bu maça değil rize maçına da bakın..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Batuhancım cevap vereyim ama Şampiyonlar Liginde veya UEFA için
FENEEEEEEERRRRRR
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=VR96RBOAKcY[/YOUTUBE]
![]()
Murat TSL'de zaten böyle bir olgu bekelmek yanlış olur. Ama Avrupa'da şampiyonluk için bu sezon erken. Bizden iyi çok ekip var. İnteri yenmekle şampiyon olunmaz.
Tebrikler Fenerbahçe güzel bir galibiyet elde etti
LİGTV.COM.TR'nin manşeti hoşuma gitti.
Miras değil alINTERi
milliyet sanki italyan gazetesi
yazık ya bu aydın doğanın gruplarına..
la gazetta milliyeto..