Sayfa 50 / 492 İlkİlk ... 40484950515260100150 ... SonSon
1,471 ile 1,500 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Del Piero_10 Misafir

Capello yapamaz ama Lippi gelirse uçurur tabi Abramoviç'in eline cebine atması ve Ronaldinho gibi oyuncuları unutması gerekir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bence sanki ayrılmaması daha iyi olurdu. Hata yaptığını düşünüyorum Chelsea'nin.

Lippi gelirse bana göre Mourinho'dan farklı olmaz. Capello ise hiç yapamaz. Jurgen Klinsmann gelebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

chelsea yi sadece mourinho icin tutuyodum benim icin artik chelsea bitti ayrica cok yakin bi zamanda yaptigi hatanin farkina varir abramovic

Del Piero_10 Misafir

Abramoviç'in geçmişte teklif götürdüğü isimlerden Deschamps'ın da ismi geçiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Hangi takıma gidcek merak ediyorum...

Klinsmann Chelsea'ye aday

Jose Mourinho'dan boşalan Chelsea menajerliği için birçok ismin ardından bir aday daha çıktı: Jürgen Klinsmann. Almanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda finale kadar çıkan Jürgen Klinsmann, Ünlü İngiliz Gazetesi Daily News'e göre şimdi Chelsea'yi istiyor. Habere göre Klinsmann'ın çok yakın bir arkadaşı, gazetenin muhabirine, Alman teknik adamın yaz aylarında Los Angeles'ta Chelsea yöneticisi Peter Kenyon'la görüştüğünü söylemiş.

Arkadaşı da Daily News muhabirine, "Jürgen, Mourinho gittikten sonra Chelsea'nin menajeri olma konusunda ciddi şansı olduğunu düşünüyor" demiş. Gazete, Klinsmann'ın bu göreve ciddi şekilde talip olduğunu öne sürüyor.

Chelsea için Fabio Capello, Guus Hiddink gibi isimlerin yanısıra Sevilla Teknik Direktörü Juande Ramos ve Juventus'un eski hocası Fransız Didier Deshamps'ın da düşünüldüğü kaydediliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kötü olmuş.İnş.onun gibi birisi gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Büyük sürpriz benim için.

Chelsea hocasını buldu
    Avram Grant resmen Chelsea'nin yeni menajeri oldu. Chelsea kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Avram Grant ve Steve Clarke'ın bugünden itibaren takımın sorumluluğunu üstleneceği haberlerini doğrulamaktadır" denildi.

Kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan açıklamada, İsrailli futbol adamı Avram Grant için "Bu zor dönemimizde takımımızı hedefimiz doğrultusunda düzeltebilecek tecrübeye sahip birisi" yorumunda bulunulurken, yardımcı menajer olarak atanan Steve Clarke için de "Chelsea için çok önemli birisi. Takımın yönetiminde çok önemli bir rolü olacak" denildi.

Açıklama, "Avram ve Steve'e güvenimiz ve desteğimiz sonsuzdur" şeklinde noktalandı.

20.09.2007

Kaynak : İHA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanßuL

ßundan Sonra CheLsea'den ßişi oLmaz...

Ama Adamım Orda...

Frank LAMPARD...

Lampard o takımda oLduu sürece O takımın Taraftarıyım...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Chelsea Hocasını Buldu !!!

Chelsea hocasını buldu
    Avram Grant resmen Chelsea'nin yeni menajeri oldu. Chelsea kulübünden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Avram Grant ve Steve Clarke'ın bugünden itibaren takımın sorumluluğunu üstleneceği haberlerini doğrulamaktadır" denildi.

Kulübün resmi internet sitesinde de yayınlanan açıklamada, İsrailli futbol adamı Avram Grant için "Bu zor dönemimizde takımımızı hedefimiz doğrultusunda düzeltebilecek tecrübeye sahip birisi" yorumunda bulunulurken, yardımcı menajer olarak atanan Steve Clarke için de "Chelsea için çok önemli birisi. Takımın yönetiminde çok önemli bir rolü olacak" denildi.

Açıklama, "Avram ve Steve'e güvenimiz ve desteğimiz sonsuzdur" şeklinde noktalandı.

20.09.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

CheaLse bundan sonra Avrupada Ligde başarıyı unutsun bence.Çok büyük bir kayıp..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Olayın ztn herkesin bildiği gibi aylarca önce bittiğini bgn anladık tekrar hmn Futbol Direktörlüğüne Abramovicin aklındaymış zaten... Hiç arayış içinde olmadan 24saat dolmadan Grant getirildi...

Ballack da belki kalır Mourinho gittiğine göre... Asıl mrk ettim Jose nereye gidicek...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Barca oLabiLir.Rijkaard ın da durumu hiç iyi değiL.Zaten geçen sezondan beri Laporta iLe bir kavgadır gidiyor.Hazır Mourinho da boşta iken bence zaman kaybetmemeLiLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bu kim yahu ? İlk kez duydum adını.

Portekiz ekibi Porto'yla da 2004 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini yaşayan Mourinho Chelsea'nin başında toplam 185 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda, Chelsea 124 galibiyet, 40 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde ederken, Londra temsilcisi Mourinho döneminde, Stamford Bridge'de 60 maç üst üste yenilmeyerek bir rekorun da sahibi olmuştu.

Böyle bir menajeri sonuna kadar işine karıştı Abramovic v sonunda gitti... Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Mourinho bence Barça'ya giderse süper olur. Barça daha güzel futbol oynar. En azından şu anki Real Madrid'le aynı seviyeye gelirler. Hem zaten Rijkard'dıda hiç sevmiyorum Fıratcan'ın verdiği istatistik inanılmaz.60 maç ne demek yahu.Dediğin gibi Fıratcan:
    Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sadece bu sezonluk 2 si yöneticek takımı...

Euro 2008 den sonra Rusya'nın t.direktörü Guus Hiddik Chelsea'nın başına geçer.

Bilindiği gibi Abramovic Guus Hiddink'i Rusya'nın başına getirmiş maaşınıda kendi vereceğini söylemişti. Dikkatinizi çekerim

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Mourinho Valencia'ya yada Barcelona'ya gide bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu kadar erken beklemiyordum iki taraf içinde iyi oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bekledigim, bir hamleydi, keşke daha önce olsaydı, sezon sonunda filan, abramovic bazen dengesiz işler yapıyor, keske sezon sonu gönderilseydi; Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hiç beklemiyordum.Şaşırdım gerçekten.Bakalım yeni gelecek menajer takıma neler katabilcek...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Portekiz ekibi Porto'yla da 2004 yılında Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu sevincini yaşayan Mourinho Chelsea'nin başında toplam 185 karşılaşmaya çıktı. Bu maçlarda, Chelsea 124 galibiyet, 40 beraberlik ve 21 mağlubiyet elde ederken, Londra temsilcisi Mourinho döneminde, Stamford Bridge'de 60 maç üst üste yenilmeyerek bir rekorun da sahibi olmuştu.

Böyle bir menajeri sonuna kadar işine karıştı Abramovic v sonunda gitti... Çok arıyacak Mourinho yu Chelsea çok...
    Çok haklısın Morinho Alex gibiydi. Hani derler ya bir anda ortaya çıkar onun gibi zamana ihtiyacı vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Avram Grant'la olacak iş değil bu , daha tecrübeli birisi olabilirdi . Abramovich ne yapıyor anlamış değilim.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Chelsea'nin onun yerine daha tecrübeli ve daha kaliteli bir menajeri getirmesini beklerdim, hayırlısı neyse o olsun..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

mourinho nun ayrilmasi chelsea icin hem iyi hem kotu oldu ama grantin gelmesi komple kotu oldu

Grant ismini valla ben ilk kez duyuyorrum çok ilginç bir seçim bakalım nsl bir Chelsea izleyeceğiz...Bu arada 46m$ gibi bir tazminat peşinde Mourinho...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Chelsea eski 5.liğe 6.lığa oynayan günlerine geri döner yine.Öyle yada böyle Mourinho'nun gönderilmesi yanlış.Yerine aldıkları da iyi bişey olsa bişe demiyeceğim..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Chelsea en büyük gücünü kaybetti..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu haberi duyduğumda inanamadım başta.

Chelsea'de göreve getirilen Grant bence iyi bir tercih şimdilik.Sezon sonuna kadar takımı tanıyan birisinin bu işi devam ettirmesi gayet mantıklı.Sezon sonundada yeni bir manager gelir takımın başına.Tabii bu manager ile önceden anlaşılır.Takımı takip eder.İnceler.Kafasındaki kurguyu oluşturur.Burada önemli olan takımın başına kimin geleceği.Bence sırası ile;
    1-Guus Hiddink,2-Juande Ramos,3-Lippi bu üçlüden birisi mutlaka takımın başına getirilmeliki bu Chelsea için zor bir iş olmasa gerek.

Diğer bir konu ise Mourinho'nun nereye gidecek olması.Benim gönlümden İnter geçiyor.Moratti bence bu fırsatı kaçırmamalı.Vasat olan Mancini'nin yerine Mourinho ile anlaşmalıdır.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri