2. golü erken bulmak zorundayız....
2. golü erken bulmak zorundayız....
Servet eliyle koluyla adama vuruyo anca.
servetten nefret etmeye başladım
Volkan Yaman ne yapsın?
Servet defansın dengesini bozuyor.Diğer defans adamları kendi adamlarını mı tutacağına Servet'in adamımını tutacağına karar veremiyor.Saatli bir bomba Servet
Bu kadar rezil bir futbol olmaz. 1. Golü bulduktan sonra toparlanmaya başladık ancak 3 tane de yedik.
Ya kardeşim ben yıllarca türk takımlarının her maçında yan toplarda yüreğim ağzıma gelmeden maç seyredemeyecek miyim?Sadece Galatasarayda değil türk futbolunun şu GENEL SORUNUNU çözecek biri yok mu yahu
her yan top bir tehlike bu kadar da olmaz.
Servet desen müdahalesini yapana kadar rakibi çalım atıp asist yapıyor. Bu Bouzid madem oynamayacak onun yerine Song'un yanına adam gibi bir yabancı niye almıyorsun da bize saatli servet'i endişeli gözlerle seyrettiriyorsun.
Umarım ikinci yarı toparlanırız da adam akıllı bir futbolla maçı en azından beraberlik ile bitirebiliriz. İkinci yarı rakip daha fazla kapanacak işimiz daha zor. İnşallah kontra atakla 4.,5. golü kalemizde görmeyiz...
Daha ilginci sezon başı Kalli Emre Aşık,Tomas,Anıl ve Orhan'ı yolladı.Stoperde oynayacak adam kalmadı.Song'un bir cezasında veya sakatlığında dağıtırlar bizi
Bu Sion'luların Servet'i sakatlayacağı yok. Song şöyle sağlam bi tekme atsa da sakatlasa Servet'i. Ne 1 gol ne 1 asist. Kesinlikle bunu yapan maçın adamı olur.
Maçta Servet'in dışında yapılan en büyük hata Carrusca'nın oynayıp, Ayhan'ın yedek olmasıydı. İlk golden hemen sonra oyuna alınmalıydı Ayhan. Neyse geç oldu maalesef. İnşallah 2.Tromso faciası yaşamayız. Maçta yeniliceğimizi düşünüyorum çünkü kazanmak yada beraberlik zor gözüküyor. Ama umarım maç sonucu tek farklı sona erer. Hiç değilse deplasman golü avantajımız olsun.
Ve Sion gibi bir takım karşısında böylesine berbat bir futbol oynamamız çok acı gerçekten. Hala akıllanmayıp, rakibi ciddiye almadık ve sonuç böyle oldu. Ayrıca Nonda'nında çok amatör pozisyonları var. Hiç dikkat etmeden ofsayta yakalanıyor. Biraz etrafına göre oynaması gerek.
İnşallah sonuç lehimize olur...2.Yarıda takımımıza başarılar.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Volkan Yaman kötü ama alternatifi yok..
Çoğu atak sağdan yani Volkan Yaman ın bölgesinden geliyor... Servet dediğim gibi büyük takkım savunmacısı değil...
Yanında ki Servet'e güvenemiyor ki.Dikkat ederseniz Volkan hep biraz sağa doğru duruyor.Adamın aklı karışıyor.Bu adamın üstüne gitsem adam SErvet'in tuttuğu adama top atsa zaten gol pozisyonuna girecekler.Servet'in adamına doğru kaysam beni geçecek.
Servet defansın kimyasını,fiziğini,geometrisini herşeyini bozdu kısacası
allah yardımcımız olsun....
servet derim baska bir sey demem hem oynayamiyor hem sakat anlamadim ki ne yapmaya calisiyor kalli. Volkan yamanin defansif yonu zayif bunu en basindan beri biliyoruz zaten bu macta onunde carruscanin olmasi isi iyice beter etti bakalim 2. yari ne olcak
3-2 biter bence istanbulda da gs turu gecer
ha songta basladi tamam defans iptal
Sion daha etkili başladı
song-servet-volkan 3lusu ve defans felc yazik bir ugur kaldi 1-2 kerede ordan gelseler defans 4lusu iptla olcak
Berabere bitirir Gs bence.
So what?
Saike
Bastien GEIGER(Girdi) - Jamel ALIOUI(Çıktı) (Sion)
60 a kadar 3-2 80e kadar 3-3 90da 3-4 tamamdir mac bizim
Ümit Karan ısınıyormuş Hakan Şükür çıkar büyük ihtimalle
kaçırtdı GS pozisyonu Ü.Karan gircek birazdan
ah ah gol gelsin artik ya hadi cocuklar umit girse kesin golu var
Hakan Şükür çok kötü ...
Off bir gol daha kaçtı..Hakan çok yavaş..
İşimiz zor kaldı yarım saat.![]()
Şükür'ü çıkarsın artık.