Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon
451 ile 480 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Zannetti de vardı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Sadece 2 yedek vardı...
    Decourt : Appearances
    3 italya maçı

1 italya kupası

1 ŞL
    Toplam 5 maç...

peki inter kaç maç yaptı toplam ?
    evet 5 maç..
    rivas ve solari...
    son 5 maçına bakınca kadro farklı mı ? hayır değil..bazen suazo yerine crespo bazende maxwell yerine figo oynamış o kadar..
    rivas ilk kez oynamış ya işte o yüzden INTER YEDEK takımı ile gelmiş sayılıyor..bizde paf takımla çıktık ona bakarsanız..
    Appiah yok , tümer yok , serdar yok...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

David Jimenez Rivas ı hayatında şu maçtan önce gören varmıydı ya bırakın Allah Aşkına...

Yedek klübesinin kankisi Maxwell...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Zico son dakikadamacı hediye ediyordu.......Adam resmen Tv deizliyor..Takım yorulmus kosamıyor oyunuc almıyor oyuna..Kötü sonuc cıksaydı zico konusuluyordu suan..
    Abi o saniyede kimi alacak. Diyelim Selçuk'u aldı. Selçuk maçın havasında olmayacak. Son saniye geri bir pas ile hata yapacak. Fenerde son saniyede bu konsantrasyonu yakayalacak bir oyuncu yok. Bana göre yapmaması doğru bir karardı. İnanın yapsa gol yerdik.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada Vederson kariyerinde ki ilk Avrupa maçını oynadı şimdi bu as oyuncumu? Bizimde en az İnter kadar eksiğimiz var. Appiah gibi bir silahımız yok onun yerini Deniz doldurdu. Tümer ve Serdar yok. Alın size yedek takım.

Yahu Figo ve Crespo yedek olan bir takım yedek takım hahahahaha güldürmeyin beni.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Birader taktın sende zico'ya..
    iyi k ideğiştirmedi diyorum..
    oyunu iyi okuyun..oyundaki bir taşı değiştirmek duvarı yıkabilirdi..sonuca bakacaksın..riski aldı ve kazandı..ya kazanamasaydı ? onu kazanamasaydık konuşurduk!

Gelelim fırat sana..
    Adriono kadro dışı zaten..sen neyden bahsediyorsan anlamadım..
    gördüğün gibi bizde eksiğiz onlarda eksik..ama öyle 8-9 oyuncu değil.
    AS kadrodan yani ligte oynayan kupada oynayan VS kadrodan sadece 2 kişi farklı..
    istatistikleri interin resmi sitesinden alabilirsiniz..
    Başka sorusu olan?
    hayır mantıklı mantıklı açıklıyoruz anlamayan varmı daha?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Özgür abi haklı çıktın özür dilerim
    İnter de çok eksik varmış.Kötü kadroları.İtalya ligi kalitesiz.
    Dur daha çok haklı çıkacam

Bir yabancı forumda ''inter mazaretleri'' başlığı var.İlk olarak Mancini'nin berabere biten Udinese maçından sonra ''sıcak diye kazanamadık'' demesiyle açıldı,sanki sadece kendileri o saatte oynuyormuş gibi.Dün geceden beri orada eğleniyorum,helal olsun Fenerbahçe'ye.

Bazı mazaretler şöyle

Mancio:Kazanamadık çünkü Asya'da oynadık,biz Avrupa Şampiyonuyuz.

3 puanı bize yazın Avrupa Şampiyonlar liginde asyadan takım oynuyor.

Nasıl kazanabilirdikki? Cambiasso topu yedi!!

Kadıköy Asya da haklı Mancini

Yahu sonra bize Anti İnter ci diyolar alın görün

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Tümer,Appiah,Hasan,Fatih,Hüsey,n,Kemal,
    Adriano,Vieria,Cordoba,Chivu,Materazzi,... Figo yu saymıyom bile ztn sonradan da girdi...

ŞAMPİYON yenildi deniliyordu..Peki biz İnteri yenince neden Son şampiyon değilde Skandal Şampiyon,Eksik şampiyon yendik diye söyleniyor???

Yalanmı Juventus v Milan ın altında ezilen bir İnter CL de Kupası yok...

Şunuda Sorarım..Machesteri yendiğimizde B Takım İnteri yendiğimizde Yedek takım neden Bu takımlar maça çıkarken 5 olur diyorsunuzda Fenerbahçe yenince bu takımlar bir anda Yedek Takım B Takım oluyor dikkat ederseniz maç sonunda Fenerbahçe:1 İnter:0 yazıyordu...Fenerbahçe:1 İnter Yedekleri:0

As kadrosu ile 6attılar yahu A takımla çıkınca 6atıyolar

Pekii.......

Maçın sonunda gazeteler,turnuvalar ne yazdı...

Fenerbahçe:1 İnter:0

Fenerbahçe:3 Manchester:0

A,B Paf C H B falan yazmıyordu o zaman sorun yok
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

fener bekledigimin cok cok ustunde bir performans sergiledi... interin defansi berbatti orta sahaya iyi paslar cikaramadilar defanstan cikmakta zorlandilar fenerbahce interin defansif eksikligini cok iyi degerlendirdi ve maci rahat kazandi.. tebrikler darisi diger turklerin basina
    .
    .
    .

Tamam Turgutcum bişey demiyoruz önemli olan netice nsl mücadele ettin hakem ile kazandın hiç biri 3-5sen sonra sorgulamaz çok çok büyük hatalar olmassa (Maradona'nın golü mesla) istisnalar kaideyi bozmaz... Fenerbahçe eksikleri olduğunu savundum İnter i yenmiştir hemde çok gzl yenmiştir...Dediğin gibi sorun yok...

Ztn altı çizgili sözüm yüzünden hala tartışıyoz... Neyse bnm son msjımdır cvp verilmedikçe ben yokum..

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    herseye eyvallahta bu ne?
    Manchester United 6-2 Fenerbahçe....

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

En iyisini yaparsınız bırakında sevincimize mani olmayın

Tamam biz saçma muhabbet yapıyoruz biz galip gelince saçmalarız..Allah aşkına saçmalıklarımıza tuz biber olmayında yemeğimiz tuzsuz bibersiz olsun..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

ah turgut ah hala devam arkadaslar olay su interde kanimca 3 as oynamadi 1. cordoba 2. viera 3. samuel ( samuel oynadi demeyin adam sakat sakat oynadi) bu defansi aksatti ha inter yedeklerle oynamadi ama bu 3 adamin eksikligi takimi cok etkiledi. yani inter pafla deil 3 yedekle cikti buda takim etkiledi fener gercek guclu sampiyonu yenmedi ama paflada oynamadi orta sekerli

Del Piero_10 Misafir

Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by TobiAslan View Post
    Anlamadığım nokta şu, Beşiktaş ile alıp veremediğiniz ne ? Her lafınızın bir parçası "Marsilya" oluyor..

Fenerbahçe bu kafayla devam ederse, gruptan çıkma hayal olur. Zico ve futbolcular havaya girdiği vakit, bu iş bitmiştir ki, bu olay Fener'de çok görülüyor..
    Neden havaya girmeyelim ki... GS uefa yı alırken hedefleri şampiyonluk deil miydi, onlar bu hedefe giderken havaya girmiyor da fener bu tür hedeflerden söz edince mi havaya giriyor. Kendilerine güvenleri olması için iddalı olmalılar. Aksi takdirde ezik,mahkum futboldan kurtulamayız. Bırakın da havaya girsinler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Bence bu galibiyetin tartışılacak yanı yok.inter'e karşı düşüncelerim bir yana Fenerbahçe 90 dakika ezdi.Hatta ben ilk kez bir Şampiyonlar Ligi maçında Fener'i bu kadar iyi gördüm.Kezman biraz daha güçlü olsa maç rahat 3 farkla biterdi.

Materazzi 4 ay sakatlandı bir eksik sayılabilir.Cordoba eksik değil çünkü 2 sezondur banko oynamıyor.Burdisso-Samuel-Cordoba'dan biri Materazzi'nin yanında oynuyor.

Maxwell yedek değil geçen sezon çoğu maçta Grosso onun yedeği oldu ve satıldı.(Tabi Grosso'nun daha iyi olduğu kesin ama inter'de işler böyle yürüyor)

Vieira bir eksik ama zaten sürekli sakatlanıp ceza alan bir oyuncu ve Dacourt(dünyadaki en vasıfsız oyunculardan biridir) bol bol forma şansı buluyor.

Chivu takıma yeni dahil olduğu için onun eksikliği ne kadar hissedilir bilemem.

Adriano zaten şampiyonlar ligi kadrosuna alınmadı,alkol tedavisi gördüğü söyleniyor onuda eksik sayamayız çünkü beşinci tercih durumuna düştü.(düşürüldü)
    Eline Sağlıkta yazmana gerek yok bu kadar emeğe yazık nasıl olsa bildiklerini okuyorlar
    .
    .
    .

Nesil
    2006

Türkçesi: Hala İnter Taraftarı mısın?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Konuyu abartmanın anLamı yok.Bu gaLibiyet sadece FB nin değiLdir bütün Türkiyenin dir.Hepimiz sevinmeLiyiz yeri geLince bunu yapabiLmeLiyiz ama ne yazık ki biz henüz bu küLtüre uLaşamadık.Beşiktaş yeniLdi diye sevinen nerede ise göbek atacak çıkan nasıL varsa Fenerbahçe kazandı diye çekemeyende oLacaktır.Bayrak aynı miLLet aynı yuvarLak top aynı çatıya hizmet ederken bizim yaptıkLarımız hiç iyi değiL.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

konuyu uzatmaya gerek yok zaten.fb nin yendiği takım interdir.fb yi tebrik ederim fb interi yendi diye şimdi suçmu oldu.sonuç bu.herkeste biliyor gereksiz tartışmaları uzatmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fenerbahçe 90 dakika sahanın hakimi olan taraftı.Hak etti ve kazandı.Inter futbol adına varlık gösteremedi.Sonuç olarak Fener ülkemiz ve kendi Şampiyonlar Ligi yolu için önemli bir zafer kazandı.Devamını getirebilirlerse daha da iyi olacaktır..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahce 1 İnter 0

Skor'u hatırlatma gereği duydum, hani maçtan önce kadroları gördüğümüz halde dedik ya İnter fark atar , Feneri ezer diye o bakımdan şimdi de bazı arkadaşlar İnterin kadrosu yedek ağırlıklı çok eksikleri vardı diyorlar, siz değilmiydiniz kadroları gördüğünüz halde İnter fark atar diyen. Skoru görünce oynadığımız futbolu görünce şaşırmış olabilirsiniz normal karşılamak gerekir.

Tebrikler Fenerbahçe. Avrupa'da 3'te 3 yaptık bu sezon, Avrupa'da bir başka oynuyoruz. Sanki lig maçları Avrupa'ya hazırlanmak için, OFTAŞ, İBB, Ç.Rizespor gibi takımlara puan veriyor ama Avrupa'da şov yapıyoruz. Bu başarıyı lige de yaymamız lazım, bu geniş kadro daha iyi bir şekilde kullanılmalı.

Dün maçta genel olarak herkes iyiydi, 2-3 oyuncu kötüydü ama galibiyet alındı sonuç olarak. Gol harikaydı. Vederson'un solda oynaması gerektiğini sene başından beri ısrarla söylüyorum, sonunda Aziz Başkan uygulamaya geçirdi.

Bursaspor maçını kazanırsak bu Inter maçı ödüllenmiş olur, inşallah bunu başarırız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Dur daha çok haklı çıkacam

Bir yabancı forumda ''inter mazaretleri'' başlığı var.İlk olarak Mancini'nin berabere biten Udinese maçından sonra ''sıcak diye kazanamadık'' demesiyle açıldı,sanki sadece kendileri o saatte oynuyormuş gibi.Dün geceden beri orada eğleniyorum,helal olsun Fenerbahçe'ye.

Bazı mazaretler şöyle

Mancio:Kazanamadık çünkü Asya'da oynadık,biz Avrupa Şampiyonuyuz.

3 puanı bize yazın Avrupa Şampiyonlar liginde asyadan takım oynuyor.

Nasıl kazanabilirdikki? Cambiasso topu yedi!!

Sonunda Cambiasso'ya topu da yedirdik.Galibiyetin yarısı taraftarın

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Şimdi çok mesaj yazılmış dün geceden beri.Tek tek cevap vermeye kalksam çok uzar bu iş.Kısa kesecem.

Denilmişki İNter maçtan önce fark atar diyenler gelip tebrik etsinler bizi.Bir kere kimse kimseyi tebrik etmek zorunda değil.İkincisi Fb taraftarları bile bari 4-5 yiyelimde Zico gitsin diye yorum yaptıkları bir ortamda Fenerbahçe'nin beklenmedik galibiyetini kestirmek bu kadar kolay olmasa gerek.Kağıt üstünde İnter gibi bir takımın Fenerbahçe'yi rahat yenmesi gerekiyor.Ama nereden bilebilirdikki İnter'in saha üstünde bu kadar ezik oynayacağını.Artı Fenerbahçe'de maçtan S.O.S veriyordu.

Bu tartışmaları geçelim artık.Fenerbahçe kazandı İtalyan gazetelerinde Türk Bayramı diye başlık atılıyor.Biz burada takım taraftarlığı yapıyoruz.Böyle birlik olunmaz.Ayrıca insanların düşüncelerini aktarmasından dolayı kıskançlıkla suçlamakda ne kadar doğrudur kararı size bırakıyorum.

Ayrıca bu galibiyetten sonra "0" hataya yakın oynayan Zico hakkındaki fikirlerinizide merak ediyorum doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kimse kimseyi tebrik etmek zorunda tabiki değildir. Benim orda demek istediğim kadrolar verildiği İnter'in o kadar eksik olduğu bilindiği halde, İnter fark atar Fenerbahçe'yi ezer cümlesi ve maç sonunda alınan sonuc ve oynanılan futboldan sonra kalkıpta İnter eksikti maç ondan dolayı böyle sonuçlandı demek mi daha hoş olur yoksa tebrik edipte birlik beraberliği sağlamakmı.

Leoucwhsua Misafir

Inter ne kadar eksik olursa olsun inter.Yedekteki oyuncular turk takimlarinin aylarca kurtarici diye pesinde kostuklari oyuncular.Tam kadroda ciksa zaten fener o oyunla yinede yenerdi.Super oynadi ve hak etti tebrikler

fenerin dunku futbolunu tatismak bile hata interde eksik vardi ama fener o eksiklerin 4 kati daha iyi oynadi o adamlar olsaydi bile fener bu maci alirdi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar, konu o kadar karışmış ki, birebir tartışmalar, değişik saçma sapanlıklar, konudan uzak ve anlamsız mesajlar art arda gelmiş.

Biz bu okur-yazar grubu uygulamasını sırf üyelerimiz daha kaliteli yorumlar görebilsin diye yaptık ancak nafile, yine nafile...

Konu kilitlenmiştir.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

38 mesaj sildim. Bir çok da uyarı verdim.

Yeni sisteme geçtiğimiz için ve belirli sayıda uyarı aldıktan sonra okur grubuna geçtiğinizde bir daha yazar grubuna geçmeniz imkansız olduğu için herkese sarı kart verdim. Kırmızı verilmesi gerekirken uyarı puanı olmayan sarı verdim.

Şimdi konuyu tekrar açıyorum. Ama futbol, oynanan oyun, takımlar konuşulsun diye değil, sarı verdiklerim daha da ileriye gitsinler onlara kırmızı vermek için.

Bugün uyarı vermek istiyorum herkese, bu nedenle beni kırmazsanız ve tartışma çıkarırsanız memnun olurum.

Haydi tartışın bakalım...
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 16 / 17 İlkİlk ... 614151617 SonSon

Mesaj Yetkileri