*Her mac muhakkak bos yere kirmizi kart cikiyor. Top oyunda yok iken birbirlerine giriyorlar.

*Her hafta mutlaka 1 sakatim var. Bir keresinde 10 oyuncum sakat oldugu icin paf takimdan oyuncularla maca cikmakta zorlandim.

*Oyunda takas diye bir sey olmuyor.Ronaldinho yu koysaniz bile takimlar kabul etmiyor.

*Iyi bir oyuncuya sozlesme yapamiyorsunuz. Kulubu okeyliyor ama oyuncu gelmiyor.

*Transfer ucretleri inanilmaz. 200 milyon Euro ya transfer gordum!!!Transfer yapmak gercekten zor. Neredeyse 1 yildir oynuyorum hala Rafinha yi alabilmis deilim. Ayrica Kolo Toure icin dakika basi transfer haberleri geliyor ama simdiye kadar Arsenal den ayrildigini gormedim.

*Premier League de calisma izninde sacmaliklar oluyor. Ben adamik transfer etmek istiyorum adam calisma izni alamiyor, 1 hafta sonra Premier League den baska takima transfer oluyor ama bu sefer calisma iznini aliyor.

*Oyuncunun birine sozlesme onerdim.Yillik 4 Milyon Euro!! Adam kabul etmedi. Daha sonra yillik 170 Bin Euro dan C. Palace takimina transfer oldu.

*Oyundaki en buuyk sikintilarimdan biri de: Milli takima gitme olayi. Sampiyonlar Ligi nde final oynucam Brezilya ve Arjantin milli takiminda oynayan oyuncular Dunya Kupasi Eleme maclarindalar. Allah Allah!! Ben Ronaldinho yu Kaka yi hic CL finali oynanirken milli takima gittigini gormedim. Barcelona dayken Marcelo ve Anderson 5 kez ciktigim CL finalinde 1 kez bile oynayamadi. En son Tottenham la final oynadim. Inanin alt takimdan 20 yas alti 8 oyuncuyu kadroma almak zorunda kaldim. 1 sene boyunca oraya gelmek icin Pc basinda ter dokuyorum. Sacma sapan bir olay yuzunden tum emeklerim bosa gidiyor.