1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: haddini bil!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default haddini bil!!!!!

Demirören: 'Aziz Yıldırım, sen 'Beşiktaş taraftarını düzeltirim' deme cesaretini nereden aldın? Ağzına geleni söylemeyezsin. Haddini bil.'

"Mali genel kurulu seçim havasına sokup, Beşiktaş etiğine uymayan 'İbra etmeyeceğiz' diyenler, nesiller boyu bu utançla yaşamaya mahkumdur" diyen Demirören şöyle devam etti: "Seçimle geldim, seçimle giderim. 2007'de de adayım. Aziz Yıldırım, 'Beşiktaş taraftarını ben düzeltirim' sözünü söyleme cesaretini sen nereden aldın? Ağzına gelen her şeyi söylemeyezsin. Haddini bil. Karşında 103 yıllık Beşiktaş camiası var

Ürünsak istifasını verdi

Fulya Projesi'ni kim engellemeye çalışırsa çalışsın, bu iş bizim dönemimizde gerçekleşecek. Yöneticimiz Murat Ürünsak camiada çıkan söylentiler nedeniyle dün (önceki) gece bana istifasını verdi. Üzülerek bunu size açıklıyorum. Beşiktaş için çalışan kişilerin yıpratılmaması gerek, tsmail Ünal'ı Fulya Projesi konusunda yönlendirenler var. Biz onun ne kadar iyi Beşiktaşlı olduğunu biliyoruz."

Vatan
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

başkanımızı ne kadar da sevmesem güzel konuşmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

biraz ağır konuşmuş ama
    gerçi aziz yıldırımınki dahada beter hiç yakışmıyo onlara böyle laf lar

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

seviye bu olsa gerek.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ikiside seviyesizlik yapmış

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bence Aziz Yıldırım haklı.Ölmüş Annesine o kadar küfür yedi
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

demirören ağır konuşmuş ama aziz haketmiş fakat ikisininde yaptığı hoş bişey değil.tabiki bjk taraftarına laf söylemek onları hizaya getirmek azize düşmedi.yapılan saygısızlıkla bütün taraftarlar sorumluluk altına girmez.öyleyse kendi sahasındaki atılan paraya edilen küfüre baksın.başkanlara hiç yakışmıyor.balık baştan kokuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by active_1907
    Bence Aziz Yıldırım haklı.Ölmüş Annesine o kadar küfür yedi
    katılıyorum sonuna kadar haklısın aziz başkanın ölmüş anası küfür yedi kimse bişi demiyo şimdi nolduda herkes ayakta

İki tarafta kendilerine göre haklı. İlk önce futbola ana-bacı karıştırılmayacağını anlamış değiliz bu konuda Aziz Yıldırım üstüne düşen görevi yapıyor buna sonuna kadar katılıyorum. Demirören'nin sinirlendiği olay ise muhtemelen Aziz Yıldırımın her olayda çıkıp bir konuşma yapmasına kızmışdır. Hepimiz biliyoruz ki Galatasarayın Avrupada kazandığı kupalarada laf etmiştir. Aziz Yıldırım başka işlerle uğraşacağına Fenerbahçe ile ilgilenirse Avrupada en azından adımız sanımız yeniden duyulmaya başlar..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

İşte 2006 Türkiyesi

Başbakanı vatandaşa lan diye hitap ediyor.

milyonların liderleri kulüp başkanları birbirlerine yakışıksız laflar ediyor.

imam böyleyse cemaat ne yapsın?

Quote Originally Posted by tolginho
    İşte 2006 Türkiyesi

Başbakanı vatandaşa lan diye hitap ediyor.

milyonların liderleri kulüp başkanları birbirlerine yakışıksız laflar ediyor.

imam böyleyse cemaat ne yapsın?
    sonuna kadar hakılısın... Ve aziz yıldırımı savunan kardeşlerim bu adam fenerbahçenin başkanı ve mevkisine yakışır davranmalı ve bu lafları takmamalı siz rüştüyü dövdünüz ne ana ne bacı bıraktınız adamda adam hala takım için ter döküyor aziz yıldırımın kalkıp bjk taraftarı hakkında bu sözleri yanlış... yıldırım demirörenin tepkisine yorum yapamıcam çok ayıp etmiş

Arkadaşlar Merhaba!Beşiktaş Başkanı Sayın Demirören'in bu tür söylemlerde bulunması hiç hoş değil! Aziz Yıldırım'a bu kadar kin dolu sözler sarfetmesi hayret edilecek bir durum Ama böyle söylemler Futbol taraftarların hem üzerken hem de onları birbirine düşürecek olan olaylar İnşallah büyük olaylara gebe olmayacak bir söyleme dönüşecek davranışlar BAŞKANLARIMIZIN En Büyük Şiarları Olacaktır!!! >>>FB<<<

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

hep önce onlar başlattı politikası var...aslında bundan kaybediyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

her anasına küfredilen çeksin silahı vursun o zaman
    olurmu öyle şey
    tamam Demirören talihsiz bir açıklamada bulunmuş ama
    şunuda unutmayalım ki Sn. Aziz Yıldırım sütten çıkmış ak kaşık diil.
    bunu Rüştüde biliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

türk futbolu gün geçtikçe kötüleşiyo bişeyler yapmak lazım

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by ridvanu
    her anasına küfredilen çeksin silahı vursun o zaman
    olurmu öyle şey
    tamam Demirören talihsiz bir açıklamada bulunmuş ama
    şunuda unutmayalım ki Sn. Aziz Yıldırım sütten çıkmış ak kaşık diil.
    bunu Rüştüde biliyor.
    niye rüştü de biliyor dedinki...
    tüm Türkiye biliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

tamamda rüştü daha çok biliyo
    çünkü tadına baktı o Aziz Yıldırımın adamlarının tekme ve yumruklarının

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

8 sene once olmus olayları artık gundeme getırmeyın yaa,,o gunku yıldırımla bugunku yıldırım bir mi ya!!cok degıstı o gunden bu yana..

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

tarih tekerrürden ibarettir

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

anlamıyorum ya rakip takımdan bahsederken otuz yıl öncesini konuşursunuz,kendinize gelince sekiz yıl önceydi o hem artık değişti dersiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Kanıtlayabilir misin??

Kanıtlayamadığınızı iddialarda bulunmayın.
    Bu sözler Savcılık tarafından dikkate alınırsa hakkınızda soruşturma açılır...

Aziz Yıldırım'ın ölmüş annesine küfredilmesi Aziz Yıldırım'ı çileden çıkarmış, Federasyon da bunu farkettiği için anons uygulamasını yeniden başlatıyor.

Küfürü savunmayalım; Aziz Yıldırım istemdışı bir tepki vermiş.

Belki biraz fazla olmuş ama Yıldırım Demirören'in küfüre karşı çok fazla tepki vermemesi karşısında bu çıkışı yadırgamamak gerek..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO
    Kanıtlayabilir misin??

Kanıtlayamadığınızı iddialarda bulunmayın.
    Bu sözler Savcılık tarafından dikkate alınırsa hakkınızda soruşturma açılır...
    Ben de aynen bunu yazacaktım şimdi. Kanıtlayamayacağınız, kendi düşünceniz olan şeyleri sanki GERÇEKMİŞ gibi yazmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

kendi içimizdeki sorunları çözemediğimiz için izleyip duruyoruz ispanya italya ingiltere gibi ligleri.sonrada niye avrupa'da yokuz safsatası falan.biz bu kafayla gidersek,holiganlığı körükleyip,kendini eleştirmeden başkalarına saldırırsak daha çok hevesle yabancı takımları izleriz.yöneticinin işi medyada şov yapmak değildir.gitsin uğraşsın feneri avrupada başarılı yapsın.bizim yönetim gitsin bizi başarıya ulaştırsın.başkan fenerle uğraşacağına takımla uğraşsın.bizde gs gibi onlarıda bağrımıza basıp alınlarından öpelim.biz başarılı olursak diğer takımlarımızda bunu yapacaktır.

beyler o olayı azizin yaptırdığını ben gayet iyi biliyorum çünkü GFB arkadaşlarım var ve bu olayın iç yüzünü biliyolar... bence başkanınıza bu kadar çok güvenmeyin

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    beyler o olayı azizin yaptırdığını ben gayet iyi biliyorum çünkü GFB arkadaşlarım var ve bu olayın iç yüzünü biliyolar... bence başkanınıza bu kadar çok güvenmeyin
    Aziz Yıldırım ile GFB'nin arası iyi değil.Söylenilenleri araştırmadan yorumlamanı tavsiye etmem.Bütün konulardan, konuşulmakta olanlardan haberim var..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

hurmet,
    Hakikaten "Teyzemin oğlunun amcasının kızının yengesinin eniştesi Kandilli Rasathanesi'nde çalışıyormuş, o söylemiş, deprem olacakmış" gibi oluyor..

İnsanlara bu kadar güvenmeyin.. Ya da düzelteyim, insanların güvendiği insanlara bu kadar güvenmeyin..
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Thumbs up

Quote Originally Posted by cifaaa
    biraz ağır konuşmuş ama
    gerçi aziz yıldırımınki dahada beter hiç yakışmıyo onlara böyle laf lar
    AZİZ YILDIRIMDA BİRAZ ÇENESİNİ TUTSUN HELAL DEMİRÖREN'E Bİ GALATASARAYLI OLARAK TAKTİR ETTİM

Quote Originally Posted by meddah
    hurmet,
    Hakikaten "Teyzemin oğlunun amcasının kızının yengesinin eniştesi Kandilli Rasathanesi'nde çalışıyormuş, o söylemiş, deprem olacakmış" gibi oluyor..

İnsanlara bu kadar güvenmeyin.. Ya da düzelteyim, insanların güvendiği insanlara bu kadar güvenmeyin..
    bence sölediğin çok mantıksız olayı yapanlar GFBlilerin başı sefa ve buda demek oluyo ki olay GFB ile ilgili neyse siz yine kendi doğrularınıza inanın ama gerçekler herzaman sizin doğrularınız gibi olmak zorunda değil

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by hurmet
    bence sölediğin çok mantıksız olayı yapanlar GFBlilerin başı sefa ve buda demek oluyo ki olay GFB ile ilgili neyse siz yine kendi doğrularınıza inanın ama gerçekler herzaman sizin doğrularınız gibi olmak zorunda değil
    Az önce yazdım:

Quote Originally Posted by ABOOO
    Aziz Yıldırım ile GFB'nin arası iyi değil.Söylenilenleri araştırmadan yorumlamanı tavsiye etmem.Bütün konulardan, konuşulmakta olanlardan haberim var..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri