1 ile 30 arası toplam 494 sonuç

Konu: Fenerbahce - Inter | Şampiyonlar Ligi G Grubu Maçı - 1. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    34

Thumbs up Süpper maç

Ben o statta 30 milyon Fenerbahçe taraftarından 48 bin şanslı olanlarından biriydim
    Ben geçen sene olsun , ondan önceki sene olsun bir sürü maça gittim ama böyle atmosfer görmedim
    İlk defa bağırmaktan sesim kısıldı
    Islık çalmayıda bu maçta öğrendim
    Kısacası inanmıştık
    Rize gibi maçları taraftar istese alır ama nereye kadar?
    Zico da güzel değişikliklere giderse herkes mutlu olur.(Wederson gibi)
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

2. Default

Quote Originally Posted by MOLTEBregado View Post
    Ben o statta 30 milyon Fenerbahçe taraftarından 48 bin şanslı olanlarından biriydim
    Gordum ve artiriyorum. 50 milyon.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Arkadaşlar, konu o kadar karışmış ki, birebir tartışmalar, değişik saçma sapanlıklar, konudan uzak ve anlamsız mesajlar art arda gelmiş.

Biz bu okur-yazar grubu uygulamasını sırf üyelerimiz daha kaliteli yorumlar görebilsin diye yaptık ancak nafile, yine nafile...

Konu kilitlenmiştir.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    38 mesaj sildim. Bir çok da uyarı verdim.

Yeni sisteme geçtiğimiz için ve belirli sayıda uyarı aldıktan sonra okur grubuna geçtiğinizde bir daha yazar grubuna geçmeniz imkansız olduğu için herkese sarı kart verdim. Kırmızı verilmesi gerekirken uyarı puanı olmayan sarı verdim.

Şimdi konuyu tekrar açıyorum. Ama futbol, oynanan oyun, takımlar konuşulsun diye değil, sarı verdiklerim daha da ileriye gitsinler onlara kırmızı vermek için.

Bugün uyarı vermek istiyorum herkese, bu nedenle beni kırmazsanız ve tartışma çıkarırsanız memnun olurum.

Haydi tartışın bakalım...
    Quote Originally Posted by peluk View Post
    Arkadaşlar, tartışırken karşısındakine saygısızlık edecek, hakaret edecek olan olursa sözlü olarak uyarılmadan cezasını alacaktır. Serkan'a ek olarak belirtmek istedim.

Bu kadar uyarıdan sonra hala mı ???

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Gordum ve artiriyorum. 50 milyon.

Vallahi pes...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri