Jean Tigana’nın maç sonrası açıklamaları olay yaratacak. İşte maçın hemen ardından Tigana’nın Lig TV’ye yaptığı açıklama..
Maçı nasıl buldunuz ?
Yüksek ritmli ve güzel bir maç oldu. Bu akşam daha fazlasını hak ettik. Ev sahibi Fenerbahçe’yi oyunundan dolayı tebrik ediyoruz. Duran topları değrlendiremedik, zaten değerlendirmiş olsaydık şu an 3 puan bizimdi.
Duran toplar 2 gol yemenize neden oldu. Antrenmanlarda yeteri kadar çalışılmadı mı ?
Duran toplar üzerinde çok çalıştık. En son dün bunun antrenmanını yaptık sabah da tekrarladık. Fenerbahçe hava toplarında gerçekten başarılı. Açıkçası yapılan ortaların da kalitesi ortada..
Hakemi Eleştirdi
Jean Tigana hakemin Fenerbahçe açısından toleranslı olduğunu söylerken, “Bu maçta bizde 3 sarı kart oldu, onlarda ise kart yok” yorumunu yaptı.
Tümer ve Sergen konusunda neler düşünüyorsunuz ?
İkisi de çok güzel oynadı. Kollektif açıdan güzel bir futbol oldu. Bizim sorunumuz zamansız gelen sakatlıklar ve hastalıklar.. Bu nedenlerden dolayı istediğimiz kadroyu sahaya süremedik.
Erman Toroğlu sordu: “Seneye kalacak mısınız, gidecek mi ?”
Kararımı bu hafta içerisinde Yönetim’e bildireceğim. Kulübü daha fazla oyalamamak açısından kararımı çabuk vermeye çalışıyorum. Eğer Beşiktaş’tan ayrılma kararını verirsem hiçbir kulüple çalışmayacağım.
Şampiyonluk yarışında kime daha fazla şans tanıyorsunuz? Fenerbahçe mi Galatasaray mı ?
Benim hedefim ikisini de devirmek, eğer görevimin başında kalırsam bu hedefi gerçekleştirmek için uğraşacağım. Bizim için Avrupa olduğu kadar Süper Lig’de önemli.
Sezon başında Beşiktaş’ın başına gelseydiniz şampiyonluk yarışında siz de olur muydunuz ?
İş işten geçti, yapılacak bir şey olmadığından bunu tartışmak yersiz bir karar olur.
Spor3.com