1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: tigana futbolu bırakabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default tigana futbolu bırakabilir

Jean Tigana’nın maç sonrası açıklamaları olay yaratacak. İşte maçın hemen ardından Tigana’nın Lig TV’ye yaptığı açıklama..

Maçı nasıl buldunuz ?
    Yüksek ritmli ve güzel bir maç oldu. Bu akşam daha fazlasını hak ettik. Ev sahibi Fenerbahçe’yi oyunundan dolayı tebrik ediyoruz. Duran topları değrlendiremedik, zaten değerlendirmiş olsaydık şu an 3 puan bizimdi.

Duran toplar 2 gol yemenize neden oldu. Antrenmanlarda yeteri kadar çalışılmadı mı ?
    Duran toplar üzerinde çok çalıştık. En son dün bunun antrenmanını yaptık sabah da tekrarladık. Fenerbahçe hava toplarında gerçekten başarılı. Açıkçası yapılan ortaların da kalitesi ortada..

Hakemi Eleştirdi
    Jean Tigana hakemin Fenerbahçe açısından toleranslı olduğunu söylerken, “Bu maçta bizde 3 sarı kart oldu, onlarda ise kart yok” yorumunu yaptı.

Tümer ve Sergen konusunda neler düşünüyorsunuz ?
    İkisi de çok güzel oynadı. Kollektif açıdan güzel bir futbol oldu. Bizim sorunumuz zamansız gelen sakatlıklar ve hastalıklar.. Bu nedenlerden dolayı istediğimiz kadroyu sahaya süremedik.

Erman Toroğlu sordu: “Seneye kalacak mısınız, gidecek mi ?”
    Kararımı bu hafta içerisinde Yönetim’e bildireceğim. Kulübü daha fazla oyalamamak açısından kararımı çabuk vermeye çalışıyorum. Eğer Beşiktaş’tan ayrılma kararını verirsem hiçbir kulüple çalışmayacağım.

Şampiyonluk yarışında kime daha fazla şans tanıyorsunuz? Fenerbahçe mi Galatasaray mı ?
    Benim hedefim ikisini de devirmek, eğer görevimin başında kalırsam bu hedefi gerçekleştirmek için uğraşacağım. Bizim için Avrupa olduğu kadar Süper Lig’de önemli.

Sezon başında Beşiktaş’ın başına gelseydiniz şampiyonluk yarışında siz de olur muydunuz ?
    İş işten geçti, yapılacak bir şey olmadığından bunu tartışmak yersiz bir karar olur.

Spor3.com
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Tigana Beşiktaş'ta kaldı!

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana siyah beyazlı kulüple olan sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı.

Bugün Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay ile biraraya gelen Fransız teknik adam, özellikle başkan Yıldırım Demirören'in ısrarı ve gelecek sezon istediği kadroyu kurma sözü vermesi üzerine sözleşmesinin 1 yıllık opsiyonunu kullanma kararı aldı.
    ii oldu.takıma kazandırıcaa çok şey war.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

evet hepimize hayırlı olsun

walla çok sewindim , forza tigana
    artk bu sattten sonra tam destek verilmeli bu adama ki bişiler yapabilsn bu kadroyla

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Ben beşiktaş'taki problemin tigana'dan kaynaklandığını düşünmüyorum. Rıza hocadan da kaynaklanmadığı gibi. Ancak niyeyse hep sorumlu teknik direktör oluyor. Ama unutmayalım en iyi teknik direktörün bile sahaya etkisi en fazla %25' dir.

Nesil
    2006
    Yer
    şişli

Tigananın kalması iyi oldu
    Tigana iyi işler yapabilecek kapasitede bi isim

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

tıgana ıyı bı hoca kesınlıkle kaldıgı ıyı oldu..bence oyuncularda bı sorun var bjk de de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş için çok iyi oldu bu gelişme.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

ewet 1 sene daha uzatmış sözleşmesini bence iyi bi teknikdrektör
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Mesaj Yetkileri