1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: her sali ve cuma tahminci burak

Hybrid View

maksat supriz olsun kupon umu bugun vermeyi unuttum tek macla yattim malesef

Bu hafta evde yoktum ondan dolayi tahminlerimi yapamadim... Pazar gunune ozel 2 kuponum var..

465 Boluspor-Istanbulspor:Boluspor kendi evinde normale gore basarili bir performans sergiliyor istanbulsporda aksine deplasmanda oynadigi 2 macida kaybetti. Daha galibieti olmayan Istanbulspor Bolu deplasmanindan eli bos doner.

531 Basel-St Gallen: Basel evinde cok basarili ve sampiyonlugun en buyuk adayi Zurich'in puan kaybettigi bu haftada liderlige oturmak icin bu maci kazanmali St. Gallen deplasmanda 4te 0 cekti ve bu gelenegini bu mactada surdurmeye devam edicek.

552 Atl. Madrid-Osasuna: Madrid bu seneye buyuk umutlarla girdi ve yaptigi transferlerle bu sene en azindan Sampiyonlar ligine katilmayi hedefliyor ama pek iyi bir baslangic yapmadilar ama Osasuna maci onlarin donum maci olucak ve evinde mutlaka Osasuna yi mutlaka maglup ediceklerdir.

556 Villareal-A. Bilbao: Lige iyi bir baslangic yapan Villareal ozellikle Nihat'in super performansiyla ligde 3. siraya yerlestiler ve bu yukselislerine lige kotu baslangic yapan Bilbao'yu cok rahat geciceklerdir.

611 River Plate-Rosario: Evinde super bir performans sergileyen River 4te 4 yaparak deplasmanda sergiledigi kotu performansi giderme gayretinde ve yukselisini surdurmek zorunda. Rosario lig sonunculuguna demir atti ve ordan cikamayacak durumuda bu macin kesin galibi ev sahibi takim olucak.

BANKO KUPON
    465 Boluspor - İst.Spor Marmar
    1 - 1.65
    531 Basel - St Gallen
    1 - 1.20
    552 Atl. Madrid - Osasuna
    1 - 1.45
    556 Villarreal - A. Bilbao
    1 - 1.40
    611 River Plate - Rosario Central
    1 - 1.35

Toplam Oran : 5.43