1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: çArşı [ Dikkatle İzleyin ]

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default çArşı [ Dikkatle İzleyin ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2xDz5XZ8RPI&mode=related&search=[/YOUTUBE]

İşlenen cinayetler üzerine Star TV'nin Haber'idir.

Tartışma çıkarmayınız !!!

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

çArŞı KeNdİnEdE kArŞı

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=2SKOp0RwJLU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=_ZL_bBDrbSE[/YOUTUBE]

Kimse heveslenmesin kimse Beşiktaş Ruhunu çArşı Ruhunu zedeliyemez... Tribünlermizdeki bu çoşkuyu söndüremez.. Kıskanan dış kişilerin çekememezlikten yaptığı davranışlardır... çArşı her zaman en popüler bilinen taraftar grubu olmaya devam edicektir... Rüzgarın kayadan alıp götüreceği tozdur...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Daha uğraşın siz uğraşın . Meyve veren ağaç taşlanırmış.

Çarşıyı bölmeye hiçbirinizin gücü yetmez . çArŞı ŞErefsizlere kaRşı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haber herkese cevap olsun.Kıskananların taraftarımızı sömürdüğü yeter artık.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Benim bakış açım farklı bı konuya ... Çarşı elemanlarının tutumu görüşleri çizgiler diğer gruplara göre farklı ve bazı kesimler bu bütünlüğü ayırmaya çalışıyor bundan ragatsızlık duyuyor daha ayrıntılı bir şekilde yazamıyorum çünkü siyasi olacak ... fenerbahçe taraftarıyım Çarşı ile gurur duyuyorum onları kimse bölemicek

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

çArşı ile bende gurur duyuyorum. Süper bir taraftar kitlesi var zaten Beşiktaş'ın.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    çArşı ile bende gurur duyuyorum. Süper bir taraftar kitlesi var zaten Beşiktaş'ın. Ama çArşı sadece bağırıyor.
    yanılıyosun işte o 3-5 yıl önceydi...sadece bagırmıyor..video'yu tam izlediysen adece bagırmadıklarının anlarsın zaten..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    yanılıyosun işte o 3-5 yıl önceydi...sadece bagırmıyor..video'yu tam izlediysen adece bagırmadıklarının anlarsın zaten..
    bu dış etkenlerden maalesef bu düzeni bozmaya çalışıyorlar BAZILARI

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

O mesajımı değiştirdim başka bi anlamda söylicektim. Sadece bağırmıyor diye. Özür dilerim.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dünyanın sayıLı taraftar topLuLukLarından birisiyiz.ÖyLe oLarakta sürekLi kaLacağız..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Star Tv nin haberi çok güzel gerçekten.Kimse çArşıyı bölemez!...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Kuşkusuz Türkie'nin en iyi taraftar grubu.
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu alemde Tekiz,Herkese yeteriz.
    So what?
    Saike

Üç yıldır Çarşı'nın aktif üyesiyim diyebilirim.Çarşı ile rant sağlamaya çalışan üç beş çapulcu dışında mükemmel bir kardeşlik hakim diyebilirim.Tamam Çarşı maçta bağırır susmaz oturmaz,hatta grubun isteğiyle kapalı üstteki orta blok koltukları kaldırılmıştır,bu sadece iceberg'in görünen tarafı.Maça gelmek için ceketini satanlar mı dersiniz.Tarsus'tan maça gelip geri dönen mi dersiniz hepsi bu grup mensubudur.Diğer gruplardan farklı olarak çarşı siyasi olaylara karşı görüşlerini belirtir.Bu dediğimizle üye kaybederiz diye değil,apolitik değildir.

Not:Turksportal Çarşı ile bir maç belirleyip gidelim derim

Barikatın arkası,Beşiktaş'tır..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Süper olurdu aslındaAma benim kombine Yeni Açık tribününde.Daha kapalıya girmek nasip olmadı

Benim de kombinem var Yeni açıktan .Ancak çoğu maçta arkadaşımın kombinesiyle kapalıya giriyorum.Kapalı üstten çıktıktan sonra düz yolda yürüyemez oluyorsun .Mesela bugün Denizli maçı bakalım ne organizasyon olacak

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by SaRPeR1903 View Post
    Süper olur seve seve gelirim Ankara'dan en son bu sene sheriff maçına gittim İnönü'de

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ORz8PsU3EoA[/youtube]

Dünya Uluslar ARası Ünlü Taraftar Grupları Arasına Girmiş Olan
    ÇARŞI'NIN
    MUhteşem videosu

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tartışmasız Türkiye'nin en büyük taraftar grubu Çarşı.. Ben Türkiye'de takımları yenilir iken ne olursa olsun sonuna kadar destek veren başka bir taraftar grubu bilmiyorum.. Bu yüzden Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum..

21. Default

Gol olunca kapalida ustune atlayanlara sarilmak/ondekilerin ustune atlamak.. Tanimadigini bir abinin gobegine sarilabilmek.. Tek yurek, tek bilek olmak, dusmanlara karsi.. "Kartal gol gol gol" derken gozyaslarina hakim olamamak.. Yaratici tezahuratlarla maca nese katmak.. Her ne olursa olsun sahadaki oyunculara destek olmayi amaclamak..

Vs vs..

Her takim taraftarinin yasamasi gereken seyler. Ne mutlu bana ki, Besiktasliyim ve hemen hemen her macta yasiyorum bunlari.

Mesela bugünkü maçta numaralıyla,locayla siyah beyaz yapıldı .Sonra kapalı üst "Ayağa ayağa alt taraf ayağa" diye bağırdı,kapalı altta el salladı .Takımının aleyhinde yanlış karar verilince,kolay kolay yatışmayan bir taraftar grubudur ayrıca.Karşısındaki kim olursa olsun polis çevik kuvvet farketmez..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Tartışmasız Türkiye'nin en büyük taraftar grubu Çarşı.. Ben Türkiye'de takımları yenilir iken ne olursa olsun sonuna kadar destek veren başka bir taraftar grubu bilmiyorum.. Bu yüzden Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum..
    Liverpool Taraftar Grubu.(Milan ile olan ŞL Final maçında kaybetmelerine rağmen destekliyorlardı.Ve çArsı.

Nesil
    2006

Carsi grubunu hic sevmem, ama Turkiyenin en butun taraftar grubu.

Mesaj Yetkileri