İki golüde çok güzel tebrikler böyle devam eder umarım
İki golüde çok güzel tebrikler böyle devam eder umarım
Sociedaddaki nihatı görmek istiyoruz artık
Artık biri Onu Durdursun.![]()
Güzel bir gelişme..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bu goller Fatih Terim'e gitsin.
of of bu messi süper ya yapamadığı şey yok.tek kelimeyle harika inşallah ntv artık barça maçlarını yayınlarda gözümüz süperstar görür.
La Liga 4.Hafta
[22 Eylül Cumartesi]
FC Barcelona - Sevilla FC
Tarih: 22/09/07
Yer : Nou Camp
Saat: TSİ 23.00
Yayın: NTV
Ligdeki Durum:
2) Sevilla --> 2 maç 6 puan
5) Barcelona --> 3 maç 5 puan
Barcelona kazanır..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
çok süper maç olcak bence Barcelona kazanır...
2. sıra sevillayı aşar en az 2 fark bekliyorum barçadan.
Barça kendi taraftarı önünde kazanmak zorunda ve bencede kazanacaktır..Hafta içi CL'de iyi moral depoladılar...
Barcelona kazanır
Barca rahat alır...
Ronaldinho kadro dışı!
İspanya 1. Futbol Ligi'nde bu akşam oynanacak Barcelona-Sevilla maçı öncesinde yapılan açıklamada, yıldız futbolcu Ronaldinho'nun ''sakatlık'' yüzünden kadro dışında bırakıldığı bildirildi.
İspanyol basınına göre ise Ronaldinho ile Barcelona Kulübü arasında son dönemlerde yaşanan gerginlik büyürken, önemli Sevilla maçı öncesinde, maçın oynanacağı günün sabahı Ronaldinho'nun kadrodan çıkartılması da bu gerginliğe bağlandı.
Dün açıklanan maç kadrosunda yer alan Ronaldinho'nun, bu sabah Barcelona Kulübü doktorunun kontrolünden sonra, sağ ayağındaki sorun yüzünden kadro dışına alındığı bildirildi.
Brezilyalı yıldız futbolcunun formsuz olduğu belirtilirken, ilk defa arka arkaya son 3 maçta oyundan çıkartılmasıyla başlayan ve geçen hafta deplasmanda oynanan Osasuna maçından 2 gün önce diskoya gidip sabaha karşı buradan ayrıldığının ortaya çıkmasıyla büyütülen polemikler karşısında, gerek kulüp, gerekse de teknik direktör Frank Rijkaard, Ronaldinho'ya sahip çıktı. İspanyol basını ise bir kriz olduğu görüşünde ısrar ediyor.
22.09.2007
Kaynak : AA
ronaldinho eski günlere dön roni![]()
Yarın vicente calderon'da racing santanderle oynuyoruz artık bu maçı da alamazlarsa birşey demiyorum.....
Ben Javier Aguirre'nin Atletico Madrid'in seviyesinde bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum aguirre'den kurtulsak süper olur valla...
Gece klübündemi ne sabahlamış vs... vs... sakatlık felan Ronaldo gibi olucak gibime geliyor...
Ronaldinhodan umudumu kesmeye başladım maalesef
Yeter artık bence de.eski nihatı istiyoruz hem avrupada türkiyeyi güzel bir şekilde temsil eden hem de milli takıma faydalı olan nihatı istiyoruz.inşallah eski gunlerine donecek
Messi Messi Messi bu kişi insan değil android de değil öyleyse ne..
Barça'yı Messi taşıdı!
Camp Nou'daki önemli mücadelede Barcelona güçlü rakibi Sevilla'yı genç Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin biri penaltıdan olmak üzere kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Konuk takımın tek golü Kanouté'den geldi.
Camp Nou'daki önemli mücadelede Barcelona güçlü rakibi Sevilla'yı genç Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin biri penaltıdan olmak üzere kaydettiği gollerle (Dk.73 ve 80) 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Konuk takımın tek golü Frederick Kanouté'den (Dk.90+2) geldi.
Recreativo Huelva [2 - 1] Espanyol
05' [0 - 1] A. Riera
55' [1 - 1] J. Guerrero
60' [2 - 1] J. Guerrero
Güzel maç oldu Barça biraz sonradan açıldı.. Henry'nin ilk golde payı büyüktü..
Zorlandık ama kazandık.Golleri biraz geç bulduk.Messi yine muhteşemdi umarım bu performansımızı deplasmanlara da yansıtırız..
Maçın Golleri
messi gollerini ronaldinho ya hediye etmiş.