Bu galibiyet öyle güzel olduki..Zevkten 4 köşe oldum desem yeridir.

Bu maçı kaybetsek zorlu Gs maçı öncesi hem moralmen çökecektik hemde sıralamada Gs'nin 5 puan gerisine düşme tehlikesi ile karşı karşıya kalacaktık.Ama öyle olmadı.Bu sefer golleri attık ve maçı kazandık.Çok mutluyum.

Maça gelirsek 2 bireysel hata ile kalemizde 2 gol gördük.Umarım bu hatalar devam etmez.Marsilya maçının iyi isimlerinden olan Toraman'ın yaptığı hatayı şansızlık olarak görüyorum.Bir anlık şansızlık..Her oyuncunun başına gelebilir.

Ayrıca Nobre'nin oynaması çok iyi oldu.Delgado'dan daha etkili forvette.Nitekim bu maçta her zamanki gibi elinden geleni yaptı.Bir asisti var.Allah'tan göndermemişiz.Ben hala onun bu sezon çok katkısı olacağını düşünüyorum geçen seneye göre.Gösterdiği performans bunu görmem için yeterli.

Geçen maçın en kötü ismi Tello'da klasını konuşturarak maçın çevrilmesinde çok etkili oldu.Onu her zaman böyle görmek istiyoruz.Ayrıca Diatta'da iyiydi.Saçını kestirerek Seedorf'a benzemiş biraz.

Lafın özü ben bu takımdan umutluyum.Bu sene şampiyonluk gelmese bile ilerisi için umudum var.Ayrıca bu maçta yenilsek bile Ertuğrul hoca hakkındaki fikirlerimde değişiklik olmayacaktı.Her zaman arkasındayım.

Umarım bu maçta hatalarımız üzerinde durulup gelecek haftalarda daha iyi bir Beşiktaş seyrederiz.