-
Timsah galibiyete kitlendi
Bursaspor ikinci kaptanı İsmail Güldüren ile tecrübeli defans oyuncusu Ömer Erdoğan, dün düzenledikleri basın toplantısında Fenerbahçe`yi yenmek istediklerini söylediler.
Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyen iki tecrübeli oyuncu, İsmail Güldüren ve Ömer Erdoğan bütün hafta Fenerbahçe maçı için çok iyi çalıştıklarını kaydettiler. 2. Kaptan İsmail Güldüren, yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "Fenerbahçe İnter maçından moralli gelecektir ama baktığınız zaman, futbolda hiçbir takım arasında fark yok. Bütün takımlar aynı antrenmanı yapıyor, aynı şekilde hazırlanıyor. Herkes birbirini yenebilir. Bizde iyi çalıştık. Bu çalışmamızın meyvesini bu hafta almak istiyoruz."
Hedeflerin konması çok doğal
İsmail Güldüren Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın 3 sene sonrası için şampiyonluğu hedeflediğini hatırlatarak, "Bursa şehri farklı olması gerekiyor. Çünkü camiasıyla, taraftarıyla tam bir futbol şehri İstanbul takımlarından sonra 4.takım olarak gelmesi gerekiyor. Bülent Korkmaz yıllarca hedefe oynayan bir futbolcuydu. Hoca olarak ta böyle bir hedef koyması çok doğal... Üç yılda Bursa kenti tamamen bütünleşip, birliktelik ve beraberlik sağlayarak şampiyonluğa oynayabilir diye düşünüyorum" dedi.
Şehrin potansiyeli yüksek Bursaspor’un hedefleriyle ilgili görüşlerini belirten Ömer Erdoğan ise, "Bursaspor’un farklı olmasını istiyoruz. Hem sahada oynadığımız futbolla, hem de kıyafetlerimizle... Teknik direktör Bülent Korkmaz böyle şeylere önem veriyor. Bu da bizim hoşumuza gidiyor ve bizleri daha çok motive ediyor. İnşallah sahada alacağımız galibiyetlerle bu farkı taraftarlarımıza da hissettiririz. Bu şehrin potansiyeli çok yüksek. Şehir takımın arkasında çok güzel duruyor. Bursa bunu başarabilir" dedi.
Hedef galibiyet
Fikstür gereği ilk 3 hafta içerde oynanan maçlarda zorlu rakiplerle karşılaştıklarını belirten tecrübeli defans oyuncusu Ömer Erdoğan, "Fenerbahçe aldığı galibiyetle buraya moralle gelecektir. İnter maçında sergiledikleri yüksek performans nedeniyle Fenerbahçeli futbolcuların yorgun olacağını düşünüyoruz. Bizdi bu yorgunluktan faydalanmak ve bize üç puanı getirecek gol yada golleri bulmak istiyoruz. Ayrıca kendi saha ve seyircimiz önünde oynamamız nedeniyle maça iyi konsantre olur, iyi mücadele edersek istediğimiz şekilde bitiririz. Hedefimiz galip gelmek" diye konuştu.
Kaynak:Avrupa Gazetesi
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules