1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: D.Bakır'da olaylar çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

arkadaslar bu kadar gaddarca davranmayın ıhrac falan..unutmayınkı d.bakırspor o bolge ıcın bı ıhtıyac bence..ama cok abarttılar artık konyasporla zaten aralarında bı husubet vardı ama dun bı baskaydı sankı..tum maclar seyırcısız oynansın bencee..ben olsam macları ıstanbulda oynardım dbakırspor un yerınde olsam..

Quote Originally Posted by imperius
    arkadaslar bu kadar gaddarca davranmayın ıhrac falan..unutmayınkı d.bakırspor o bolge ıcın bı ıhtıyac bence..ama cok abarttılar artık konyasporla zaten aralarında bı husubet vardı ama dun bı baskaydı sankı..tum maclar seyırcısız oynansın bencee..ben olsam macları ıstanbulda oynardım dbakırspor un yerınde olsam..
    Türkiye-İsviçre maçında ki olaylarla bu maçtaki olayları kıyaslayın ve FIFAnın bize verdiği cezayı göz önünde buludurun ondan sonra ihracın gaddarca olup olmadığına karar verin.

En tehlikeli bakış açısı ise "Diyarbakırspor o bölge için bir ihtiyaç" bakış açısı çünkü bu bir takıma ayrıcalık tanınması gerektiği anlamına geliyor. Yani bu olaylar herhangi bir takımın sahasında yaşansaydı onu ihraç edebilirdik ama Diyarbakır edilmesin...Niye? Çünkü "Diyarbakırspor o bölge için bir ihtiyaç". Sırf bu bakış açısından Diyarbakır ikinci ligdeyken maçlarını izleyemiyorduk bırakın izlemeyi 2 dakikalık görüntü bile verilmiyordu TVlerde.

Mesele sadece Diyarbakır değil, kim olursa olsun artık bu tür görüntüleri istemiyorsak, sporda adalet istiyorsak Diyarbakır'a hakettiği ceza neyse onu vererek başlamalıyız temizlenmeye.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by cgdsshn
    Türkiye-İsviçre maçında ki olaylarla bu maçtaki olayları kıyaslayın ve FIFAnın bize verdiği cezayı göz önünde buludurun ondan sonra ihracın gaddarca olup olmadığına karar verin.

En tehlikeli bakış açısı ise "Diyarbakırspor o bölge için bir ihtiyaç" bakış açısı çünkü bu bir takıma ayrıcalık tanınması gerektiği anlamına geliyor. Yani bu olaylar herhangi bir takımın sahasında yaşansaydı onu ihraç edebilirdik ama Diyarbakır edilmesin...Niye? Çünkü "Diyarbakırspor o bölge için bir ihtiyaç". Sırf bu bakış açısından Diyarbakır ikinci ligdeyken maçlarını izleyemiyorduk bırakın izlemeyi 2 dakikalık görüntü bile verilmiyordu TVlerde.

Mesele sadece Diyarbakır değil, kim olursa olsun artık bu tür görüntüleri istemiyorsak, sporda adalet istiyorsak Diyarbakır'a hakettiği ceza neyse onu vererek başlamalıyız temizlenmeye.
    ben dbakır kayrılsın tarzı bısey demedım!!ıhrac agır olur dedım,,verınler tum macları seyırcız oynama cezası veya saha kaptma cezası yeterlı dedım..o bolgenın ıhtıyacı var bu takıma yoksa daha da kotulesır,,bu bı gercek..

Nesil
    2005
    Yer
    kayseri

ben dbakır kayrılsın tarzı bısey demedım!!ıhrac agır olur dedım,,verınler tum macları seyırcız oynama cezası veya saha kaptma cezası yeterlı dedım..o bolgenın ıhtıyacı var bu takıma yoksa daha da kotulesır,,bu bı gercek..
    Arkadaşım sen görüntüleri izlemedin herhalde eger bu olay avrupada olsaydı o klübü öyle bir ceza verirlerdiki anasından emdigi süt bogazından geçmezdi.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Diyarbakırspor'u bu kadar kayırdıkları yeter.Bu olayların ciddi bir şekilde değerlendirilmesi gerekirse Diyarbakır'ın ligden ihraç edilmesi gerekir.Futbolcuya vuran yönetici nasıl bir yöneticidir?Sonra birde utanmadan yok tahrik vardı proveke vardı bıdı bıdı bilmem ne.Uyarmışmış.Adam ol önce sen.Bir bak bakalım aynaya ne görüyorsun?Televizyona röportaj veriyor herif.Hiç yüzündemi kızarmadı birader?İstifa etmiş bugün.Bence sen hayattan istifa et.Dışarıdan ülkemize para kazanmak için gelmiş oyuncuya vurmak senin ne hakkın?Herhalde gol atıcak sevinecek.Bundan doğal ne var?Adam bile neye uğradığını şaşırdı.Ya sahaya elinde sandalyeyle giren arkadaşa ne demeli?Sandalyeyle adama vursan Allah korusun bir şey olsa adama hiçmi vicdan azabı duymayacaksın kardeşim?O kadar insan hiçbirinizmi akıllı değilsiniz.Allah korsun gencecik çocuklar birine bir şey olsa sevinecekmisiniz,ligdenmi düşmeyeceksiniz?Türkiye'de bunlar olduğu sürece ileri gidemeyiz.En ağır ceza verilsin.İhraç edilsinler yada 10 puanları silinsiz.O zaman kurtarırsınız takımınızı.

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by mustang
    Arkadaşım sen görüntüleri izlemedin herhalde eger bu olay avrupada olsaydı o klübü öyle bir ceza verirlerdiki anasından emdigi süt bogazından geçmezdi.
    izledim arkadasım merak etme..gerceklerı gormeden konusmayın bence..o gun mactan once teror orgutu lehıne gosterıler olmustur ve macta da olay cıkaranlar buyuk ıhtımal bu ınsanlardır..bı sehrı bı bolgeyı bu kadar cabuk sılemezsınız..en agır ceza kı bu bence en guzelı saha kapatma en az 6-7 mac olmalı..

izledim arkadasım merak etme..gerceklerı gormeden konusmayın bence..o gun mactan once teror orgutu lehıne gosterıler olmustur ve macta da olay cıkaranlar buyuk ıhtımal bu ınsanlardır..bı sehrı bı bolgeyı bu kadar cabuk sılemezsınız..en agır ceza kı bu bence en guzelı saha kapatma en az 6-7 mac olmalı..
    O gün maçtan önce yapılan gösteri niçin maçta çıkan olayların bahanesi olsun. Yönetici sahaya girip futbolcu dövüyor, ne alakası var bununla gösterinin.
    Ayrıca "bir şehri bir bölgeyi bu kadar çabuk silemezsiniz" diyorsun. Benim için şehir-bölge farketmez, bu olaylar hangi şehirde, hangi bölgede olursa olsun yine ihraç cezasının verilmesini isterdim.

Mesaj Yetkileri