1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

Hybrid View

Default Fm 2008 maç motoru..3D bekleyenler için üzücü bir haber.

Evet arkadaşlar forumda bu konuyla ilgili birçok şey yazıldı mesela swganın maçlarla ilgili hiç bir göruntu vermemesi gibi ancak uluslararası sitelerde bununla ilgili araştırma yaparken maç motorunda(üzülerek söylüyorum) hiç bir fark yok!
    Yani birkaç senedir oldugu gibi ufak bir topun peşinden koşan ve onlardan biraz daha buyuk futbolcularımızı izleyerek maçın tadına varmaya çalışacagız...
    Burda link vermek yasakmı degilmi bilmedigim için size kaynagı soyleyemiyorum yoneticiler bana geri donerlerse en azında o ekran goruntulerini yöneticilerin bulmasını saglayabilirim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ekran görüntüsü vermenin bi sakıncası yokki
    ama fm 2008 oyununun indir linkini veremezsin mesela

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Hmm benim gibi 3-d karsitlari icin guzel bi haber olmakla birlikte mac motorunda gozume carpan hemen hemen hicbir degisikligin olmamasi da haberin uzucu yani..

simdi sevinsemmi uzulsemmi?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

valla benim 3D gibi bi beklentim yoktu bu senede..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ohh çok sevindim buna.Çok korkmuştum.İyi ki acele etmediler maç motoru konusunda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Mac motorunu oynamadan degisiklik olmadigini sadece bir-iki adet resimden karar vermeniz oldukca sasirtici. Mac motorunda buyuk degisiklikler yok ancak goruntusel anlamda olmasa da oyuncu hareketleri acisindan bir cok ilerleme oldugunu soylemek mumkun.

Tahminim, demo bir kac hafta icinde cikar ve deneme sansi bulursunuz.

Kendimizi kandırmaya gerek yok goruntuler ortada işte..Hem niye bukadar 3D diye tutturuyorsun perpetua? 3D konusunda bildigin bişeyler varda bizden mi saklıyorsun? Ayrıca 2D maç motorunda ne gibi bir degişiklik olabilirki ?
    Sonuçta Yapay Zekanın en ileri duzeyi fm 2007 de kullanılmıştır.Daha fazlası beklenemez yani..

Fm 08 in demosu zatn 30 Eylül de çıkıcak biraz sabır

Nesil
    2006
    Yer
    -

Ben daha önce gördüm bu resimleri hayal kırıklığına uğradım.

Ömer abi doğru söylemiştir bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

benim anlamadığım oyuncuları niye yusyuvarlak yapıyorlar elips biçiminde ve biraz daha küçük çapta oyuncular olsa daha güzel görünüme sahip olacak

Mesaj Yetkileri