golü şimdi net izledim Lincoln de süper asist yapmış ama golde süper çok gzl bir gol olmuş...Böyle gzl golleri her zaman görürüz inş...
golü şimdi net izledim Lincoln de süper asist yapmış ama golde süper çok gzl bir gol olmuş...Böyle gzl golleri her zaman görürüz inş...
60'ta baktığımda 0-0 dı.Belki dedim ama olmadı.Tebrikler.Ümit'in gol müthişti.
So what?
Saike
Ümit Karan gerçekten süper atmış..Manisa maçında atmıştı bi gol geçen senelerde o golden bile çok begendim
Kalli stadyumdan şikayetçi
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Kasımpaşa ile yaptıkları karşılaşmada güzel futbol oynamadıklarını söyledi. Karl Heinz Feldkamp, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, maçta mücadele ettiklerini, bırakmadıklarını ve galip geldiklerini ifade ederek, ''Mücadele ettiğimiz için hakettik. Bu statta, bu koşullar altında bunu yaptığımız için mutluyum'' dedi.
Kasımpaşa'nın kendi açısından haklı olarak savunmasını sıkı tuttuğunu ifade eden Alman teknik adam, şöyle devam etti: ''Kalabalık savunma yaptılar, biz oyunu forse etmek zorundaydık. Penaltı kaçırmamız onların işine geldi, motive oldular. İkinci devre biraz daha rahattı bizim açımızdan, rakibimiz ilk devre olduğu gibi topu rahatça tutup oynayamadı ve biz oyuna hakim olduk. Rakip, savunma yaptığı için uzun toplarla oynamak zorunda kaldık. Oyun bir biçim alamadı. Maçın son dakikalarında Serkan maçı değiştirebilirdi ama heyecanlıydı'' diye konuştu.
-''STAT, FOTOĞRAF ÇEKTİRMEK İÇİN GÜZEL''-
Feldkamp, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki hava koşullarından yakınarak, ''Stat, fotoğraf çektirecek olsaydım çok güzel, oğlum da bu statta. Ama futbol oynamak için aynı şeyi söyleyemem'' dedi.
Yapı veya bina için olumsuz birşey söyleyemeyeceğini anlatan Alman teknik adam, ''Soyunma odaları ve stat harika. Ama futbol oynamak isteyen takımlar için rüzgar vardı ve bu sürekli değişiyordu. Bu havada güzel futbol oynamak zorlaşıyor'' diye konuştu.
Feldkamp, sakatlıklar nedeniyle kadro kurarken fazla şansının bulunmadığını belirterek, şunları söyledi: ''Servet, 2 iyi oyun sonrasında dinlenmek zorunda kaldı. Volkan aslında oynayabilirdi ama kalçasında bir ağrısı bulunduğu için Hakan Balta'yı hem görmek, hem de bir milli oyuncu olduğu için oynattık. Devre arasında ağrısı bulunan Hasan'ı değiştirmek zorunda kaldık. Hakan Balta ve Bouzid'i kutluyorum, zorunlu olarak yaptığımız değişiklikten sonra başarılı oldular. 18-19 oyuncum var, 4 tane sakatım var. Nonda, dün ağrıları oldu, kadroya alamadım. Kadroda fazla seçme şansım yoktu.''
Alman çalıştırıcı, Lig TV'ye yaptığı açıklamada ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynamanın zor olduğunu ifade ederek, ''Bu sahada oynamanın zor olduğunu ve maç yapmaya uygun olmadığını yazarlık yaparken yazmıştım. İki takım için de karşılaşma zor geçti. Saha ve hava koşulları performansı düşürdü'' derken, takımın tek golünü atan Ümit konusunda ise, ''Ümit, penaltıyı kaçırdığı halde kafasını kuma gömmedi, mücadelesini sürdürdü ve golü buldu'' dedi.
Feldkamp, gelecek hafta Beşiktaş ile yapacakları derbi mücadelesini şu an için düşünmediğini, Kasımpaşa galibiyetini sindirdikten sonra düşünmeye başlayacaklarını sözlerine ekledi. Takım maçtan sonra statta yenileme idmanı yaparken, Feldkamp da oyuncularına yarın izin verdi.
23.09.2007
Kaynak : AA
Golü gördüm sadece Ümit Karan yine her zamanki gibi...
Kolay topları gol yapamıyor, nerede bir zor posizyon var gol yapıyor![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ümit Karan Yaa
Adamın Bi Tane Kotu GoLu Yok PenaLtı GoLLeri Hariç
GuzeL Maçtı
Çok İii Oynamamısız Ama Kasımpaşada Oynamamış
Ruzqarda Ikı Takım Icın Dezavantaj Olusturuo Stadda Onunda Etkisi Vardı
Servet Yoktu O Yuzden KesinLikLe Yenıcemıze Emindim
N GuzeLmiş Servet'siz Oynamak
İnşaLLah SakatLığı Bi Kaç YüzyıL Daa Gecmez
..Bouzid agır nerde duracagını bilmiyor adam almayı bilmiyor...İnsallah performansı artar.3 veya 4 maç daha oynaması lazım belli olmaz...
Ben bir kere görmedim Karan'ın karşı karşıya falan attığını.Hep böyle goller atabiliyo.Değişik bir özellik![]()
Sion macındada gorduk servet cok agır kalıor adamın solundan atıp sagından geciorlar bunu sionun tek direktoru bile kesfetmis hep servetin uzerine oynadılar basarılıda oldular bouzid daha bir mac oynadı bence ona sans verilmeli stumpf ilk geldiginde millet ayaga kalmıstı hemen gonderilsin diye adama deve diye lakap takmıslardı 4-5 mac sonra hepsi tukurdugunu yuttu o yuzden onyargılı davranmayalım bouzide destek olalım
İkinci konuda bence dunku macta goruldugu gibi umit bu takımda oynayamaz Nonda bu takımın alternatifsiz tek forveti Sion macında sahada basmadık yer bırakmadı cok guclu dunku macta umitin yerinde olsaydı mac en az 3-0 biterdi.
En azından 4 maç oynasın mesela zorlu maçlarda merak ediyorum..Ona göre yorumumuzu yaparız..
Nonda olsa 3 gol atar 13 kere ofsayta düşerdi![]()
Karan penaltı atması faul
Bouzideki izlenimlerime göre...Serveti aratır..İnsallah performansı artar..Çünkü hava topu alamıyor zıplayamıyor..Duracagı yeri bilmiyor..Bakalım 4 maç faan oynasın..tabi oynarsa
Kalli haklı ama![]()
Nonda sion a 2m gol atamadı Aygün ne hat-trick... Bouzid Galatasaray ın oyuncusu değil bence...
Bouzid Servet kadar panik atak degil,kontrollü oynuyor.Bu onun icin büyük bir arti.Uzun paslar atiyor ki benim izlenimlerime göre iyi uzun paslar atiyor,topu oyuna iyi sokuyor,tabi bazi hatalari oldu ama bunlar oynayarak gececektir.Daha genc biri Bouzid ve takimdaki ilk macina cikti,böyle hatalar yapmasi durumunda cokta elestirilmemeli.
Servet Türkiye`nin en kötü stoperidir,hatta 7 Cihanin en kötüsüdür.Hatalarini video olarak cekip,sinema filmi yapsak komedi türünde,Dünya genelinde büyük ilgi görür![]()
Barana katılıyorum..İnsallah baran 4 maç falan oynarda görürüz..
Ben Servete Karşı Olan Herkese KatıLıorum
Servet Dünyanın En Kötüsüdür En Kötü FutboLcusudur Demıorum FutboLcuda DeiL O
Onun Yerıne Ya Hıc Kımse Oynamasın Yada Bouzid,Luqano,Toraman Kım Oynarsa Oynasın Razıyım
Bide Ümit Karan Bu Takımın En As En Garanti FutboLcusudur Yedek Ya Nonda Yada KraLdır
Olmadı 3'ü Bir Arada Olması Lazım
Atakan Karan Güzel gol atacak diye bir her maç çileden mi cıkacaz...Attıgı penaltı Amatörce attıgı yeri öyle belli ediyorli..Manisa macında attıgı penaltı sansa idi zaten ufuk az daha kurtarıyordu..
PenaLtı Kımse Atamıo Bızde
Daa LincoLn'u Gormedık Ama Oda HazırLık Macında Atamadı Bı Tane
Hakan ÇiLeden Çıkartmazsa Kımse Çıkartmaz
Umıt FazLa Kacırmıokı Bazen Dırek Hıc BekLemeden Vuruo O Var
2 Sezondur GoL KraLı Bu Sezonda Olur Gıbı
Ben Nonda Yada KraL'dan Bırını Keserım Yada 3'ünü Oynatırım Duruma Gore
Song'dan, Bouzid yorumu
Bouzid ile bir resmi maçta ilk defa yan yana oynayan Song, Cezayirli oyuncunun son derece kaliteli bir futbol yapısına sahip olduğunu söyledi.
25.9.2007
Bouzid ile bir resmi maçta ilk defa yan yana oynayan Song, Cezayirli oyuncunun son derece kaliteli bir futbol yapısına sahip olduğunu söyledi. Bouzid’in tecrübe kazanması halinde çok faydalı olacağına inandığını belirten Song, “Rekabet, savunmaya olumlu etki yapıyor” dedi
VaLLa Bouzid'de Pek İi Bi Şeye Benzemio
Ama En Azından Serveti Kaç Senedir İzLıoruz YaptıkLarını BıLıoruz O Yuzden Ben Bouzid Derim
Galatasaray alır.
Neyi alırmaçı dememiş ki Aygün niye dalga geçiyon
![]()
Belki arkadas Galatasaray her maci böyle söke söke alir demek istemistir![]()
Bouzid servetten kötü bence.Ama dur bakalım 4 maç falan oynasın...Artık bu maç bitti........
Aygün bouzid cok kötü..Buseneki gereksiz gereksiz tek trnasfer o oldu..
İnsallah bouzid için zaman lazımdır..Stumpf içinde aynısı olmusdu millet deve gibi adam demişdi..Büyüklerimiz öyle diyor..İnsallah bouzid beni yanıltır çünkü stoper mevkisi sıkıntılı..
Abi milleti aşşalamak için yer arıyosunuz bravo !