Originally Posted by
elhadji
Bence bu değerler 1-2 parça kırmılmalı diye düşünüyorum. İbrahim Toraman' ın acc agilitiy ve pace' i 14 değerinde. Kafa ve zıplaması 16 ve 15 bence yüksek diye düşünüyorum. Nobre' nin de jumpingi 17 ve heading'i 16' ydı geçen datada. Bence bu özellikler de kısılmalı diye düşünüyorum. Hele Toraman' ın kafa toplarında bu kadar etkili olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Diğer arkadaşlarımız da fikir belirtilirse tartışmaya derinlik katarız. Teşekkürler.
Mesela Rio Ferdinandla bazı özelliklerini karşılaştırdım. Tackling olarak Rio 16, İbo 15, Marking 17, 15 , Güç 13, 14 , Balance 14, 15. İbo' nun önemli özelliklerde Rio' dan aşağı kalır yanı yok.
Toraman'ın bence en iyi yaptığı şey tackling ve anticipation. 16 ve 15 gayet iyi değerler ki adam milli takımın da vazgeçilmezi, Beşiktaş'ın yıldızı konumunda. Heading için de son haftalarda attığı kritik kafa gollerine bakın derim. Doğru yerde doğru zamanda bulunabiliyor ve doğru kafa vuruşunu yapabiliyor.
Rio Ferdinand'ın bence en önemli özelliği positioning ve jumping.
Nobre'nin jumping'inden kırptım biraz zaten.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi