Carew 1 ay yok
Aston Villa'nın Norveçli golcüsü John Carew dizindeki sakatlık nedeniyle en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. Carew, Norveç Milli Takımı'nın Bosna-Hersek'le oynayacağı EURO 2008 eleme grubu maçında da forma giyemeyecek.
EURO 2008 elemelerinde Türkiye ile aynı grupta yer alan Norveç'e kötü haber.

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Aston Villa'lı golcü John Carew'in dizindeki sakatlık nedeniyle 4-6 hafta arası sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Takımının Premier Lig'de Everton ile yaptığı maçta diz yan bağlarından sakatlanan Norveçli golcü, 17 Ekim'de Avrupa Şampiyonası elemeleri C Grubu'ndaki Bosna-Hersek maçında Norveç Milli Takımı'ndaki yerini alamayacak.
Aston Villa'nın Everton'u 2-0 yendiği maçta takımının ve Premier Lig kariyerinin ilk golünü atan Carew, karşılaşmanın ikinci yarısının başında aldığı darbeyle oyunu terk etmişti. Villa Menajeri Martin O'Neill, Carew'in sakatlığının ciddi olduğunu ve muhtemelen 1 ay kendilerini yalnız bırakacağını söyledi.
28 yaşındaki golcü oyuncu son dönemde Aston Villa ve Norveç Milli Takım formaları altında gösterdiği başarılı performansla alkış topluyordu.