Selamlar kardeşlerim oncelikle biraz uzun yazıcam ama lütfen bu taktiği veren arkadas ve sizler sıkılmayın şimdiden özür dilerim
Ben bir cm 01/02 fanatiği idim bu oyunu iki sene bir fiil oynadım ve çogu kimsenin goremediği (belki goren vardır tabi ama) yılları sezonları ve muazzam kulup butcelerini gordum ve oyuna doyduktan sonra baya bi sure oynamadım ama gunlerden bir gun bu hastalık bende yaniden hortladı ve fm 07 yukledim baya bi uğrastım eski taktikler eski idman programları vs vs her seyi bu oyuna entegre etmeye çalıştım.ama sonuç ne mi oldu ? tabiki hüsran
Arkadaslar oyun çok ama çok gelişmiş değişmiş her olayın ince bir detayı var tamam bu yazdıklarım belki bu konu baslığı adı altında biraz abest kaçmış olabilir ama siz fanatik arkadaslarla bu derdimi paylaşmak ve sizlerden eski bir fanatik ve yeni bir fm fanatiği olarak bazı ricalarda bulunmak istiyorum?
5 2 3 taktiğini yapan arkadasın taktiğini bizzat uyguladım antreman olarak ta baska bir forumda yazan (ultra aslan dı sanırım nick i) arkadasın dediklerini uyguladım ve sonuş ne mi oldu eskişehir spor u yonetiyorum ve taktik tabiki 5 2 3 antraman da dediğimin gibi baska bir yerden tamam taktik le idman programı birbirine ortuşmemiş olabilir ama bu tezi yıkan olayım takımın 13 maç hiç yenilmemesi.ama daha sonra malesef 13. maçtan sonra sıra sıra mağlubiyetlere baslaması takımın ve takım daki tum oyuncularının formunun ve moralinin dusmesi tam bir papaz tabi bu olay
Ligteki en iyi golcum belli bir sure sonra ben maça cıkmak istemiyorum kendime guvenmiyorum gibi dusuncelere kapıldı oyuncularım muazzam derecede agresif ve peşi sıra her maçta 7 ye yakın sarı,3 yakın kırmızı kart gormeye basladı tabi ben bu ruyanın bitişini anlamaya çalışırken siz arkadaslarımında fm e cm ye gonul vermiş arkadalarımın da bu olayı bilmelerini ve bana nacizane yardım etmelerini diliyorum ey dostlar ben ne yapmalıyım?
Sabrınızdan oturu herkese teşekkürler ozelede genelede mesajlarınızı nasihatlarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum ben ne yapmalıyım???
hepiniz hoşça ve sevgiyle kalın... Süleyman Bubik/Eskişehir

Not:Antreman programım soyle idi
Dayanıklılık: Düşük (en alt ta)
Aerobik:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Kalecilik:Yok
Taktikler:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Top Kontrol:Orta (kademinin ortasının bir birim küçüğünde)
Savunma:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Ofans:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Şutlar:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)
Duran Toplar:Yüksek (en son dan bir dusuk kademe)

İş yükü: Orta (en son dan bir dusuk kademe)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
birde target men denilen olay ne dir nasıl bir topcu olmalıdır????