1 ile 30 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Böyle bir 11le cikarsak cok iyi olur.3lü orta sahada 2 yönlü olarak oynayabilen 3 kisi mevcut.Bunlar takimin dinamosu.Mücadele ediyorlar,kosuyorlar,pres yapiyorlar,ataklara kalkiyorlar,top kapiyorlar vs. takima müthis katkida bulunuyorlar.Bu 3lünün mutlaka macta oynamasi gerekiyor.Besiktas ortadan gelemeyecegi icin kanattan gelmek zorunda kalir bu yüzden.Hava toplarinda Türkiyenin en iyisi Servet var.Her ne kadar agir,kolay gecilebilen biri olsa da hava toplarinda cok etkili.

Sol tarafta gecen macta gördügümüz Hakan Balta Volkan Yaman`dan iyi oldugunu gösterdi bizlere.Bu macta cok yararli olacaktir bize.Sag bekte Ugur oynamali muhakkak.Bindirmeleri süper.Bu mac onun dönüm noktasi olacak.

Lincoln´e bu macta cok is düsüyor.Takimini iste sirtlayacagi mac bu mactir.Ondan bu mac cok seyler bekliyoruz.

Forvette Nonda-Ümit oynamali.Hakan cok yorgun,maclarda cok etkisiz olmaya basladi.Ümit ve Nonda hareketli isimler,golcü isimler.Bunlar forvette olmali.Kalli´nin Hakan Sükür´ü oynatacagini sanmiyorum.
    Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..

Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..

Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..

Volkan Yaman iyi bindirmeler yapiyor ama geri dönmekte cok zorluk cekiyor,onun bölgesinde hizli bir kanat oyuncusu olursa isimiz cok zora girer.Besiktasta Serdar Özkan var o bölgede.Hizli,adam gecebilen bir isim.Volkan Yaman bire birde cok etkisiz.Tek olumlu yönü iyi bindirmeleri ve güzel ortalari.Zaten ben onun sol bekte olmasina sasiriyorum.Kendisi bie sol kanat oyuncusu oldugunu belli ediyor futboluyla ama bizimkiler sol bekte deniyor kendisini !

Hakan Balta senin dedigin özelliklerde birisi.Besiktas macindada böyle birisi lazim bize.Besiktas macta göbekten cok kanattan gelecek.Etkili kanat futbolculari var.Bu macta Hakan Balta bicilmis kaftan.Bindirmeyi sIk sIk yapmiyor ama sonucta defansa cok yardimci olan biri.Besiktas`in ani ataklarinda geride bize güven verecek bir isim.Düsünsene Sion macini,ani ataklarda Volkan hep gec kaliyordu,ve basimiz cok derde girmisti bu yüzden,goller yemistik hatta.

Mesaj Yetkileri