Sayfa 3 / 24 İlkİlk 1234513 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

1. Default

Kendimizden gerek kadro gerek form acisindan ustun bir rakiple oynayacagiz. Yumusak karinlari defanslari. Ozelikle bekler, Besiktas'in en guclu yaninin kanatlari oldugunu dusundukce icime umut saciyor. Cift forvetle cikip 2 onlibero oynarsak ve agirligi kanatlara verirsek birseyler yapabiliriz diye dusunuyorum. En azindan ezilmeyiz. Ama 4-4-2 cikmamiz pek olasi bir ihtimal degil. Higuain bu macta hiziyla ve cevikligiyle Servet'i maymun edebilir diye dusunuyorum. 4-4-2'de supporter olarak oynayabilir Bobo ile birlikte. Tello'dan da umutluyum, Ugur'a zor anlar yasatabilir.

Bu sene deplasman derbimiz yok. Bu sansi iyi degerlendirip 3 macta en asagi 5-6 puan almaliyiz.

Bakiyorum boyle herkeste [buradaki insanlari demiyorum, onceki sayfalari okumadim bile] "Delgado cakacak" "Delgado Sami Yen'de cosacak" falan havasi var. Kendimizi kandirmayalim derim. Delgado tam 14 aydir cosacak zaten. 3-4 kez gormek nasip oldu. Ha ara ara iyi oynuyor, belki bu maca bile denk gelebilir o iyi oynama seansi, bilemem. Ama her buyuk mactan once insanlarin "Delgado patlama yapacak haci" tribinde oldugunu da unutmamak lazim.

Favori GS. Kazanma sansimiz da var ama Besiktas'in klasik sanssizligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Kendimizden gerek kadro gerek form acisindan ustun bir rakiple oynayacagiz. Yumusak karinlari defanslari. Ozelikle bekler, Besiktas'in en guclu yaninin kanatlari oldugunu dusundukce icime umut saciyor. Cift forvetle cikip 2 onlibero oynarsak ve agirligi kanatlara verirsek birseyler yapabiliriz diye dusunuyorum. En azindan ezilmeyiz. Ama 4-4-2 cikmamiz pek olasi bir ihtimal degil. Higuain bu macta hiziyla ve cevikligiyle Servet'i maymun edebilir diye dusunuyorum. 4-4-2'de supporter olarak oynayabilir Bobo ile birlikte. Tello'dan da umutluyum, Ugur'a zor anlar yasatabilir.

Bu sene deplasman derbimiz yok. Bu sansi iyi degerlendirip 3 macta en asagi 5-6 puan almaliyiz.

Bakiyorum boyle herkeste [buradaki insanlari demiyorum, onceki sayfalari okumadim bile] "Delgado cakacak" "Delgado Sami Yen'de cosacak" falan havasi var. Kendimizi kandirmayalim derim. Delgado tam 14 aydir cosacak zaten. 3-4 kez gormek nasip oldu. Ha ara ara iyi oynuyor, belki bu maca bile denk gelebilir o iyi oynama seansi, bilemem. Ama her buyuk mactan once insanlarin "Delgado patlama yapacak haci" tribinde oldugunu da unutmamak lazim.

Favori GS. Kazanma sansimiz da var ama Besiktas'in klasik sanssizligini goz onunde bulundurarak 1-1 veya 2-1 GS diyorum.
    Arkadasım cok güzel yorum tebrik ederim....

Eger sol bekte halkan balta sol içde song oynarsa sol taraf tamamlanır çünkü sol içde hep servet oynuyor..insallah servet busefer sag içde olacak..Kalli zaten songu son maçta sol içde oynattı..
    Dedigin gibi besıktas yan toplarda etkili..eger ortasahayı ayhan,barıs,linderoth kurarsa kalli işiniz zor olur..Ozaman beklerimiz açık vermez..İnsallah kalli macera aramaz..

Bence Cok denk bir maç olacak..daha cok ortasaha mücadelesi olacak.Eger ertugrul hoca lincolne korayı vermesse bu bizim açımızdan cok iyi olur..Besıktas da cok sıkıntı yasar..Goller ise bence 2.yarıda gelecek..Sonuc alt bence

Hak Eden takım kazansın

Beraberlik maçı ama galibiyete yakın olan taraf bir nebze de olsa Galatasaray...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beşiktaş'ım umarım alır ama derbi maç sonuçta.. Kimin alacağı belli olmaz..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Herşey oLabiLir ama kaLbim,gönLüm KarakartaLımdan yana.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Beşiktaş net bir skorla kazanır..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kalırsa sıkıcı bi maç olcak, öyle çok tempolu birşey beklemiyorum, seyircisiz oynanması bunun için sağlam bi etken sayılabilir, iki takımında eksigi var, zayıf noktaları belli, çok mucizevi bir durum olmazsa, maç skoru 1-0 olacak, hangi taraf alır konusu ise Galatasaraylıyım ve evimizde oynucaz alırız diyorum, daha önceki sayfalarda 3 atarız, 5 yeriz diye ithamlarda bulunmus, iki takımın futbol kalitesi de ortada kendimizi kandırmayalım,bizim ülkemizde futbol puan için oynanıyor,her maçta... uzun zamandan beri hangi derbide bir tarafın 3yada daha fazla gol attıgını gördünüz ya da duydunuz...

Arda derbide oynuyor

Arda derbide oynuyorSakatların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Feldkamp’a Arda Turan'dan müjdeli haber geldi.

SAKAT futbolcuların çokluğu nedeniyle sıkıntı yaşayan Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp’a Arda Turan’dan müjdeli haber geldi. A Milli Takım’ın 8 Eylül’de Malta ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan genç yıldızın, önümüzdeki cumartesi günü yapılacak Beşiktaş karşılaşmasında oynayabileceği açıklandı. Malta maçı sonrası yapılan ilk kontrollerde 1 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Arda, kendisine verilen tedavi ve çalışma programını yerine getirince, beklenenden daha kısa sürede iyileşti. Genç futbolcuyu dün kontrolden geçiren Galatasaray Kulübü doktorları, Beşiktaş derbisinde oynayabileceğini müjdelediler. Bu arada sakatlıkları nedeniyle önceki günkü Kasımpaşa maçında oynamayan Nonda ve Servet’in de Beşiktaş karşısında forma giyebileceği bildirildi. Öte yandan, Kasımpaşa maçı sonrası 1 gün izin verilen sarı kırmızılı futbolcular, Beşiktaş derbisinin hazırlıklarına bugün başlayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence 3 ihtimalli bir maç ama gönlüm Beşiktaş diyor.İnşAllah kazanan takım biz oluruz.Buna hem maddi hem manevi olarak çok ihtiyacımız var.

Bu maçta çift ön libero ve forvette Higuain,Bobo ikilisi ile başlamamız gerektiğini düşünüyorum.

Bu maç kesin bizim.
    Dağıtırız.
    Asarız,Keseriz..
    Arkadaşlar yıllardır derbi seyrederiz ama şunu hala anlayamamışsınız.Derbilerin favorisi olmaz.Çok kötü durumda olan taraf kazanabilir maçı.Bunu çok gördük.Bu maçların havası çok farklı oluyor.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

cisse nin gereksiz kırmızı kartı kötü oldu bizim açımızdan ama bence en az 1 puan alırız galatasaray sezon basındakı hızını yavas yavas kaybedıyor.. üstelik ilk defa bir derbi seyircisiz oynanacak bundan faydalanmamız lazım..

Umarım seyir zevki yüksek,futbol için mücadele olan bir karşılaşma olur ve hakeden kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yenicek bence.Galatasaray kendisi gibi oynamıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sonucu kestirmek mümkün degil.Asarız keseriz demeye hic gerek yok.Derbilerin favorisi olmaz Gönlüm Beşiktaş'dan yana...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç Öncesi
    Galatasaray Profili

Galatasaray bu sezon büyük çıkış yaptı ve büyük moral topladı.Sion yenilgisi takımı üzmedi diyemeyiz ama yinede çok büyük bir yıkım yaşatmadı.Galatasaray'ın kalesinden başladığımızda büyük maçlarda hatalar yapabilecek Orkun genel olarak iyi bir kaleci.Orkun'un en kötü yanı yan toplar.Yan toplarda defans etki edemezse o pozisyon %50 gol olma şansına sahip.Ancak genç olması reflekslerini kuvvetli kılıyor.Diğer kaleci Aykut.Aykut özellikle hava toplarında tartışmasız süper bir kaleci ancak uzaktan şutlarda topun küçük bi sekmesi onu zor duruma sokabiliyor.Ancak büyük maçlara daha alışık ve daha iyi adapte olabilir diyebiliriz.Ancak Orkun'un Kayserierciyesspor'da iken rakip takımlara geçit vermediğini de hatırlatmak lazım.

Galatasaray'ın defans hattı en sıkıntılı bölümü diyebiliriz.Ortada bir piyanist olsada kenarlardaki kemanlar ses düzenini bozuyor.Song defansın adeta bel kemiği.Galatasaray için oldukça önemli bir oyuncu.Özellikle atakları güzel bir şekilde kesme yeteneğine sahip.Ancak hava toplarında biraz kötü.Bireysel hatalar yapsada bunlardan kısa sürede ders çıkarabilen bir oyuncu.Hücumlarda ise gözle görülebilir bir katkısı var.

Servet daha kendisi hakkında kafalarımızda net bir görüntü çizemeyen bir oyuncu.Kendisinin iyi gününü yakalarsanız takımınız adına güzel.Ama eğer kötü günüyse şansa ihtiyacınız var.Ancak hava toplarında ve ikili mücadelelerde fiziğinin kendisine sağladığı avantajı iyi kullanıyor.Yerini tam dolduracak hazır bir oyuncu olmaması da onun şansı diyelim.

Defansın sağ kanadında genç ve iyi bir oyuncu var : Uğur Uçar.Kendini kısa sürede kanıtlayarak formayı kaptı.Ancak büyük maçlarda tam tecrübesi olmadığı için yaşayabileceği bir heyecan büyük bir hataya neden olabilir.Ancak hücuma kalkmayı bilen ve takım arkadaşlarına gollük pozisyonlar bırakabilen bir oyuncu.Bu maç seyircisiz olacağından pek bi heyecan yaşayacağını ise düşünmüyorum.

Ve en büyük sorun yaratan bölge defansın sağ tarafı nam-ı diğer sol bek.Bu bölge Galatasaray'da uzun süre tartışıldı.Volkan Yaman transfer edildi bu sıkıntı bitecek derken Sion maçındaki kötü performans bizi bir kez daha düşündürdü.Frikiklerde şans buldukça elinden gelenin en iyisi yani gol olarak değerlendiriyor.Ancak oyun tarzı riskli hücumlarda geri dönme sıkıntısı yaşıyor.Bu büyük bir dezavantaj.Ancak bu maçta güzel bir performans ortaya koyacağını düşünüyorum.

Orta sahada Galatasaray güzel oyunculara sahip.Takımın yedek beyni Linderoth.Çok yönlü süper bir futbolcu.Galatasaray belkide bu oyuncuyu arıyordu ancak farkında değildi.Ani ve geriden gelen atakların süper oyuncusu.Defansı da toparlamaya yardımcı oluyor.Bu oyuncu için dör dörtlük demekten başka yorum yapamayacağım.

Ayhan Akman takım o oyuna girince kendini buluyor.Oyun hareketleniyor.Ayağa pas yapan hücumlarda paslı oyunu düşünen bir oyuncu.Beşiktaş'ın durdurması gerekn 3 oyuncudan biri.Geçmişi onun peşinden gelmezse ki kendisi geçmişi çoktan unuttu.Baskı yaşamaz.Zaten taraftar olmaması büyük avantaj.

Hasan Şaş moral deposu takımın ağabeylerinden biri.O adeta Feldkamp-Takım ilişkisini sağlayan insan.Sahadaki agresif oyunu aslında onun oyun tarzı.Hızlı hücumlara çıkmayı seven etkili bir oyuncu.Takım yorulmaya başladığında hareketlendiren oyuncu.Beşiktaş'ın durdurması lazım.

Lincoln'ü top cambazı olarak değilde sanatçı olarak değerlendirsek daha iyi olur.Estetikle futbolu bir araya getirerek takımını hücuma çıkartıyor ve golü attırıyor.Son 2 maçtır normal formundan biraz aşağıda mücadele etsede takımına yaptığı katkılar büyük.Ancak frikiklerde isteneni ortaya koyamadı ki buna kendisi de inanamamış durumda.Bu maçın enerjisiyle kendisi bugün ortaya çıkabilecek bir duran topta gole en yakın isim.

Ümit Karan forvetteki yerini bir türlü bulamadı.Bir maç yedek olmak bir maç oynamak onuda şaşırtmış olsa gerek . Aslında baktığımızda Galatasaray'a katkılarının çok büyük olduğunu söyleyebiliriz.Kendisi 3-4 yaş küçük olsa şu an Premier Lig'de top koşturuyor olabilirdi.Son vuruşlarda oldukça yetenekli.Nerede ne yapması gerektiğini bilen bir yapıya sahip.Kendisi eğer görev verilirse bu maçın önemli isimlerinden olacaktır.

Shabani Nonda daha 1 maçta ilk 11'de forma şansı bulmuş olsada bu şansı iyi değerlendirdi.Nonda kaleciyle karşı karşıya kaldığında bunu asla boş geçirmeyen bir oyuncu.Ancak biraz yavaş.Ama Hakan Şükürle oynadığı maçlarda yavaşlık sorun olmayacaktır çünkü Hakan Şükür pivot santrofor olarak ona topları zaten indirecektir.Nonda bu maçta gol bularak taraftarın gönlüne taht kurmak istiyor.Bunun için daha istekli olacaktır.

Hakan Şükür Süper Lig'in gelmiş geçmiş en iyi 5 forvetinden biri.Pivot santrafor olarak attığı gol kadar attırdığı da olmuştur.Nonda ile birlikte oynarlarsa bu maç bir resital izleyebiliriz.

GENEL OLARAK
    Takımın Atak Stili : Kanatlardan,oyunu yayarak
    Takımın Pas Stili : Ayağa oynayarak az top kaybı
    Diğer : Galatasaray fazla şut çekecektir.Bu rakip takım için dezavantaj.Özellikle bir hata karşısında asla affedilmeyecektir.

Beklenen 11

Orkun

Uğur Song Servet Volkan Y.

Linderoth

Lincoln Ayhan Arda

Nonda Ümit Karan

Beklenen Değşiklikler

Hakan Şükür'ün oyuna alınması
    Hasan Şaş'ın oyuna alınması

Maç Önizlemesi : inorax...

Beşiktaş Profili Yarın...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Emre çok güzel yazmışsın,başından sonuna kadar okudum. Eline sağlık. Yazdıklarının hepsine katılıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

süper yazi

------------Orkun-------------

Ugur--Servet--Song---Hakan Balta

---Baris-----Linderoth---Ayhan-----

------------Lincoln----------

--------Nonda-------Ümit Karan
    Böyle bir 11le cikarsak cok iyi olur.3lü orta sahada 2 yönlü olarak oynayabilen 3 kisi mevcut.Bunlar takimin dinamosu.Mücadele ediyorlar,kosuyorlar,pres yapiyorlar,ataklara kalkiyorlar,top kapiyorlar vs. takima müthis katkida bulunuyorlar.Bu 3lünün mutlaka macta oynamasi gerekiyor.Besiktas ortadan gelemeyecegi icin kanattan gelmek zorunda kalir bu yüzden.Hava toplarinda Türkiyenin en iyisi Servet var.Her ne kadar agir,kolay gecilebilen biri olsa da hava toplarinda cok etkili.

Sol tarafta gecen macta gördügümüz Hakan Balta Volkan Yaman`dan iyi oldugunu gösterdi bizlere.Bu macta cok yararli olacaktir bize.Sag bekte Ugur oynamali muhakkak.Bindirmeleri süper.Bu mac onun dönüm noktasi olacak.

Lincoln´e bu macta cok is düsüyor.Takimini iste sirtlayacagi mac bu mactir.Ondan bu mac cok seyler bekliyoruz.

Forvette Nonda-Ümit oynamali.Hakan cok yorgun,maclarda cok etkisiz olmaya basladi.Ümit ve Nonda hareketli isimler,golcü isimler.Bunlar forvette olmali.Kalli´nin Hakan Sükür´ü oynatacagini sanmiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Böyle bir 11le cikarsak cok iyi olur.3lü orta sahada 2 yönlü olarak oynayabilen 3 kisi mevcut.Bunlar takimin dinamosu.Mücadele ediyorlar,kosuyorlar,pres yapiyorlar,ataklara kalkiyorlar,top kapiyorlar vs. takima müthis katkida bulunuyorlar.Bu 3lünün mutlaka macta oynamasi gerekiyor.Besiktas ortadan gelemeyecegi icin kanattan gelmek zorunda kalir bu yüzden.Hava toplarinda Türkiyenin en iyisi Servet var.Her ne kadar agir,kolay gecilebilen biri olsa da hava toplarinda cok etkili.

Sol tarafta gecen macta gördügümüz Hakan Balta Volkan Yaman`dan iyi oldugunu gösterdi bizlere.Bu macta cok yararli olacaktir bize.Sag bekte Ugur oynamali muhakkak.Bindirmeleri süper.Bu mac onun dönüm noktasi olacak.

Lincoln´e bu macta cok is düsüyor.Takimini iste sirtlayacagi mac bu mactir.Ondan bu mac cok seyler bekliyoruz.

Forvette Nonda-Ümit oynamali.Hakan cok yorgun,maclarda cok etkisiz olmaya basladi.Ümit ve Nonda hareketli isimler,golcü isimler.Bunlar forvette olmali.Kalli´nin Hakan Sükür´ü oynatacagini sanmiyorum.
    Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..

Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..

Quote Originally Posted by avniaker View Post
    Baran yazdıklarının çoguna katılmakla beraber aynı fikri paylaşmadıgımız yerlerde var..Bunlardan biride Hakan Balta..bence Hakan Balta ofans olarak çok yetersiz.. Galatasaray eger kazanmak istiyorsa sol kanatı sürekli kullanmak istiyorsa Volkan Yaman o bölgede düşünülmeli..

Volkan Yaman,sıkça bindirme yapıp Hücuma büyük katkıda bulunuyor fakat Hakan Balta, Volkan kadar gitmiyor benim gözlemlediğim kadarıyla..Bence Hakan Balta daha çok Galatasaray'ın skoru yakaladıgı anlarda kullanılmalı çünkü defansif yönü çok daha kuvvetli bir oyuncu hatta Defansın göbeğinde bile düşünülebilir ki bu zaen ilk zamanlar gündemdeydi..

Volkan Yaman iyi bindirmeler yapiyor ama geri dönmekte cok zorluk cekiyor,onun bölgesinde hizli bir kanat oyuncusu olursa isimiz cok zora girer.Besiktasta Serdar Özkan var o bölgede.Hizli,adam gecebilen bir isim.Volkan Yaman bire birde cok etkisiz.Tek olumlu yönü iyi bindirmeleri ve güzel ortalari.Zaten ben onun sol bekte olmasina sasiriyorum.Kendisi bie sol kanat oyuncusu oldugunu belli ediyor futboluyla ama bizimkiler sol bekte deniyor kendisini !

Hakan Balta senin dedigin özelliklerde birisi.Besiktas macindada böyle birisi lazim bize.Besiktas macta göbekten cok kanattan gelecek.Etkili kanat futbolculari var.Bu macta Hakan Balta bicilmis kaftan.Bindirmeyi sIk sIk yapmiyor ama sonucta defansa cok yardimci olan biri.Besiktas`in ani ataklarinda geride bize güven verecek bir isim.Düsünsene Sion macini,ani ataklarda Volkan hep gec kaliyordu,ve basimiz cok derde girmisti bu yüzden,goller yemistik hatta.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu maçta oyuncularımızın çok iyi oynamaları gerekiyor.Kusursuz.O zaman taraftarın gözünde değerleri 1000 kat daha değerlenir.İyi oynayıp kaybetsekte olur.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Baran düsündügüm ilkonbiri yazmıs..Besıktas sadece kanattan etkili oluyor beklerin yardımı ile birlikte telloyu durdurursak pozisyona giremezler...

Baran nonda sanırım oynamayacak son 2 gündür salonda calısıyor...belli olmaz ama keske oynasa..

Arda ilkonbirde oynamayacak garanti verim çünkü kalli onu Takımla calısmalara almadı..ayrıca ardayı oynatmak intihar olur..Oyüzden beklenen kadroda Arda yok !!!!

Büyük ihtimal arda yedekte..Barıs yerine belki hasan oynar bunuda kalli bilir..Malum derbi maçlarda hasan hırslı oynar..

Ayrıca yedigimiz gollerde Volkanın da hatası cok büyük..besıktasa duran top vermessek top telloda iken ugur hemen rakibine basarsa besıktas kaleye gelemez..Sadece sion gibi kontradan gelir..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

DerbiLerin Favorisi Olmaz Die Bi Şey Yok

Favorisi Olur Ama Her Zmn Favori Kazanmaz

Bu Maçında Tek Favorisi KesinLikLe Biziz Ama Yınede Her Sey OlabıLır

Ardanın Olucağını Zannetmıorum Ztn Olmaması Lazım

Hasan Yada Barış Arasında
    Barış Defansif Yonude Olduğu Icın Hasan Daa HırsLı v TecrubeLi(OzeLLikLe Derbi Açısından) Olduu İçin Kafa Karıstırıo

Ama En Azından Ilk Yarı 2. Yarı DeişikLiği YapıLıp Ilk Yarı Barış OlabıLır

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda mutlaka oynamalı.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Arda oynarsa hiç yararlı olamaz..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Baran düsündügüm ilkonbiri yazmıs..Besıktas sadece kanattan etkili oluyor beklerin yardımı ile birlikte telloyu durdurursak pozisyona giremezler...

Baran nonda sanırım oynamayacak son 2 gündür salonda calısıyor...belli olmaz ama keske oynasa..

Arda ilkonbirde oynamayacak garanti verim çünkü kalli onu Takımla calısmalara almadı..ayrıca ardayı oynatmak intihar olur..Oyüzden beklenen kadroda Arda yok !!!!

Büyük ihtimal arda yedekte..Barıs yerine belki hasan oynar bunuda kalli bilir..Malum derbi maçlarda hasan hırslı oynar..

Ayrıca yedigimiz gollerde Volkanın da hatası cok büyük..besıktasa duran top vermessek top telloda iken ugur hemen rakibine basarsa besıktas kaleye gelemez..Sadece sion gibi kontradan gelir..
    Beşiktaş sadece Tello değil.. Bobo, Higuain, Delgado, Serdar Özkan, Nobre, Koray bunlar'ın yardımı dokunmuyor mu yani

26. Default

Biraz ukalalik yapayim :

----------------------------Hakan--------------------------------
    ---Kas---------Zan-----------------Diatta--------Uzulmez----
    ---------------Kurtulus------------Koray-----------------------
    ------Ozkan/Yogzatli--------------------------Tello-----------
    ----------------Bobo--------------Higuain---------------------

Istedigim kadro elbette ki bu. Ertugrul Saglam asla boyle bir kadroyla cikmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk Dereli yönetiyormuş sanırsamn o yüzden BJK diyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O yüzden?Bir şey mi ima etmeye çalışıyorsun

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

her iki takimin şansıda %50

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Haber aldın galiba ? O yönetince yencekmiyiz ? Acıklarsan seviniriz...

Sayfa 3 / 24 İlkİlk 1234513 ... SonSon

Mesaj Yetkileri