1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: tek forvet oynatiyorsan hangi forveti secersin

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bitiricilik-sürat
    fernando torres

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

italya ligi oynayanlar bilir roberto mancininin taktiği tek forvettir ve adrianoyu oynatır. kesinlikle tek forvette en başarılı adam. özelliklerini saymaya gerek yok herhalde. hızlı, çabuk, yırtıcı, kafacı, bombacı, bitirici, güçlü, e süper işte ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle bitiricilik tabi ki ve ardından sürat gelir. Ancak göz ardı edilmemesi gereken bir özellik de kararlılıktır. Bu üçünün yüksek olduğu bir forvetle tek forvet oynanabilir. Hedef adam olarak da seçersin, olur biter. Örneğin ben Jermain Defoe'yu almıştım Tottenham'dan ve tek forvet oynamıştım. 51 maçta 60 gol attı.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

peki bişey sorcam...
    tek forvet oynadığımızda arkada nasıl oynamalıyız...2 AMC limi veya AMR-AML filan nasıl?...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    tek forvet oynadığımızda arkada nasıl oynamalıyız...2 AMC limi veya AMR-AML filan nasıl?...
    Taktiğin ve elindeki oyuncularla alakalı bir şey bu. Çok sağlam iki AMC oyuncun vardır, yaratıcı, hızlı, pasları yerini b****. Tek forvetin arkasında ikisini birden oynatırsın. Ama elinde iki iyi kanat oyuncusu vardır sağ ve sol olmak üzere, kanatlarda oynatırsın ve bol bol orta yaptırırsın kanatlardan. Duruma göre değişir yani.

6. Default

tek forvetle oynıcaksam (genellikle oynamam) ronaldo yu seçerim. çünkü top sürmesi, bitiriciliği, hızı, olduğu için

7. Default

montella romanın forveti bende roma ile tek forvet oynuyorum arkasında totti ile birlikte çok iyi işler yapıyolar

Mesaj Yetkileri