Peki haklisin diyelim.Ama unuttugun birsey var,bizim orta sahamizdaki 3 kisi ( Baris,Linderoth,Ayhan)cift yönlü oynayabilen kisiler,herhalde maclarimizi izlemediginden dolayi böyle bir ön yargin var.Baris mac boyunca hem defansa yardim ediyor,top kazaniyor,gerektiginde kanatlara aciliyor.Aynisini ayhanda yapyior.Sistemde Ayhan sol icte oynuyor gözüküyor ama ben Ayhan`in Kasimpasa macinda sag kanatta top kazandigini gördüm kac defa,ayni sekilde Barisin`da ortada kazandigini gördüm,Linderoth araya kacmalar yapiyordu,bos alanlara kaciyordu ki bir ön libero icin bu özellik cok iyi.Yani bunlar önemli noktalar bunlar.Yani maclarimizi izlersen biraz dikkatli ol derim
Galatasaray normal diziliste tek ön libero oynamis gözüksede,mac icinde bu degisiyor.Gerektiginde 3lü ön libero oluyor,gerektiginde 4-1-2-1-2 seklinde oluyor taktik.3lüdeki futbolcular cok kosan,mücadele eden kisiler.Kimse kusura bakmasin ama böyle futbolcular Türkiye`de yok ! Appiah`i bu sekilde denedi Zico,ama Appiah dedi,kusura bakma ben oldugum yerde kalirim,kanatlara acilamam ! Zico`nun yapamadigi taktigi simdi Feldkamp gayet güzel bir sekilde uyguluyor.Sonuc itibarinde tek kötü yerimiz Servet !