-
zigiçi galatasarayın hakan şükürü tekrar geri aldığı yıldan itibaren takip ediyorum o zaman kızılyıldızda oynuyordu sonraki dünya kupası serüveni ve ispanyada ki maçlarını dikkatle izledim pivot santraforlara karşı bir sempatim olduğunda dikkatlice izliyordum fenerbahçe kezmanı aldığı zaman yanınada zigiçi alsalar tozunu attırırlar bu ligin diyordum tabi akılları sönmüş yıldızlar peşinde olan futbolun f sinden anlamayan transfer sorumluları sayesınde bu gerçekleşmedi taki zigiç dünyaca ünlü bir santrafor olduğunu kanıtlayınca bazılarının akılları başlarına geldi kezmanında ısrarlarıyla bu futbolcuya yönelindi ama iş işten geçmiş oldu çünkü zigiç artık büyük takımların futbolcusu olmuştu
son 4 yıldır yaklaşık 20-30 maçını izlemişimdir zigiçin
EĞER HEADİNG TOP KAFASINA GELDİĞİNDE TOPU YÖNLENDİREBİLME BECERİSİYSE DEĞİL 20 12-13 OLUR
EĞER JUMPING YERDEN YÜKSELEBİLME BECERİSİYSE DEĞİL 20 7-8 OLUR
AMA jumpıng boy+zıplama yeteneğiyse 18 olabilir
AMA kafa;hava topunu alabilme becerisi + vuruş tekniğiyse 18-19 olabilir
Hatırlarmısınız hakan şükür belçika maçında tam 63 cm zıplayıpta kaleci de wilde in üzerinden nasıl kafayı vurmuştu da de wilde bu gollden sonra futbolu bırakmıştı
KRAL bütün hava toplarını sadece zıplama yeteneği ve boyu sayesinde toplamasına ve gerçekten bu alanda dünyanın sayılı futbolcusu arasında olmasına rağmen neden zıplaması 16 neden 19 değil
hele hele ziplama boy+sıçarama yeteneğiyse neden kralın jumpıng i 20 değilde zigiçinki 20
hayatında maceristana daha bir kaç ay önce bosna herseke hazırlık maçında japonyaya inanılmaz zor pozisyonlarda derslik kafa vuruş becerileri sayesinde inanılmaz goller atan daha önce ceza sahası dışından bile kafa golleri olan
hakanşükürün kafa vurma becerisi neden 17 neden 20 değil şu anda pivot santraforllar arasından kraldan daha yetenekli (hava topu alma ve kullanma olarak) bir futbolcu varmı
sadece attığı kafa golleri değil yan ortalarda kaleye yönlendiremeyeceği ortaları arkadaşlarına alda at diye çıkarması bile onun kafa vurma tekniğini göstermezmi
juventusa attığı kafa golünü hani o hakan ünsalın sert ortasını nasıl yumuşatıp kaleye çevirmişti o golü atabilecek başka santrafor varmı yada geçen aylarda bosna herseğe attığı golü hatırlasanıza
tamam dayanıklılığını 5 yapın gücünü 8 yapın bitiriciliğini 7 yapın ama jumping ve kafa özelliklede kafasını 20 yapın artık çünkü o sadece türkiyenin kralı değil
Mesaj Yetkileri