1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: D.Bakır'da olaylar çıktı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by mustang
    Arkadaşım sen görüntüleri izlemedin herhalde eger bu olay avrupada olsaydı o klübü öyle bir ceza verirlerdiki anasından emdigi süt bogazından geçmezdi.
    izledim arkadasım merak etme..gerceklerı gormeden konusmayın bence..o gun mactan once teror orgutu lehıne gosterıler olmustur ve macta da olay cıkaranlar buyuk ıhtımal bu ınsanlardır..bı sehrı bı bolgeyı bu kadar cabuk sılemezsınız..en agır ceza kı bu bence en guzelı saha kapatma en az 6-7 mac olmalı..

Quote Originally Posted by imperius
    izledim arkadasım merak etme..gerceklerı gormeden konusmayın bence..o gun mactan once teror orgutu lehıne gosterıler olmustur ve macta da olay cıkaranlar buyuk ıhtımal bu ınsanlardır..bı sehrı bı bolgeyı bu kadar cabuk sılemezsınız..en agır ceza kı bu bence en guzelı saha kapatma en az 6-7 mac olmalı..
    O gün maçtan önce yapılan gösteri niçin maçta çıkan olayların bahanesi olsun. Yönetici sahaya girip futbolcu dövüyor, ne alakası var bununla gösterinin.
    Ayrıca "bir şehri bir bölgeyi bu kadar çabuk silemezsiniz" diyorsun. Benim için şehir-bölge farketmez, bu olaylar hangi şehirde, hangi bölgede olursa olsun yine ihraç cezasının verilmesini isterdim.

Mesaj Yetkileri