Sayfa 7 / 24 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Maca bakamiyacam iftar saatinde tam( Burasi Holanda) Insallah galatasaraymiz yener..

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maçın seyircisiz olması Beşiktaş'ın avantajı.Beşiktaş bu avantajdan yararlanabilirse maçı kazanabilir.Öbür türlü maç berabere biter gibime geliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ayhan ve Hasan yok bu bizim için ek bir avantaj..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah Ayhan yerine Carrusca değil de S.Çalık oynar..Kendi gösterebileceği bir maç olur S.Çalık için bu maç..Maçın ne olacağına gelince hiç belli olmaz ama bana daha çok berabere gibi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..

----------------Orkun-------------------

Uğur----Song----------Servet----Hakan B.

---------------Tobias---------------------

-----Barış-----------------Volkan-----

---------------Lincoln----------------------

---------Nonda------------Hakan--------

Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..

----------------Orkun-------------------

Uğur----Song----------Servet----Hakan B.

---------------Tobias---------------------

-----Barış-----------------Volkan-----

---------------Lincoln----------------------

---------Nonda------------Hakan--------

Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı
    Bu kadro çıkabilecegin en iyisi olur ayrıca ardanın bence de oynamaması lazım zaten iyi oynamıyordu sakatlandıgında bi de simdi sakatlıktan yeni cıktı

Ayhan Akman ın yokluğu orta Alan v defans için büyük eksik bakalım seyir zevki yüksek olan bir maç olur umarım...

İnanmıyorum Lincoln ve Hakan Şükür 18'e alınmamış disiplinsiz hareketleri yüzünden feldkamp iyice abarttı disiplin olayını hadi hayırlısı beraberlik iyidir artık bizim içinn...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig tv nin haberine göre Lincoln ve H.Şükür kadro dışı bırakılmış ilk 11 de yok iki futbolcuda

Bende yeni okudum internetten inşallah yanlış haberdir.Lİncoln Gs için çok yararlı bi futbolcu.

G.Saray'da şok gelişmeler

Derbi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta Celal Kolot istfa ederken G.Saray'da da Lincoln ve Hakan Şükür'ün bu maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
    LİG TV'den Pınar Argun'un haberine göre Hakan Şükür ve Lincoln 18 kişilik kadroya alınmadılar. Kampa uygun davranmadıkları gerekçesiyle Feldkamp Hakan Şükür ve Lincoln'ü kadro dışı bıraktı. Bu gelişmeleri LİG TV'den öğrenen Adnan Polat hemen Metin Oktay tesislerine hareket etti.

G.Saray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda, Ümit Karan

(Ligtv.com.tr)

Feldkamp abarttı inşallah adnan polat halleder bu işi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Bu haberin doğruluğu kesin mi acaba?

Yahu Gerçekten bu habere inanmak istemiyorum Heralde feldkamp böyle birşey yapmaz diyorum ama yaptı galiba...

ya inanamıyorum ya bu kalli ne yapıyor

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber
    Bende aynı fikirdeyim.Hem Hakan ve Lincoln gibi oyuncuların böylesine önemli bir maç öncesinde disiplinsiz bir hareket yapması pek inandırıcı değil.

saçmalıktan öteye gidemez bu haber...

Çok merak ediyorum hadi Lincoln birşey bir disiplinsizlik yapmış olabilir ancak Hakan'ın disiplinsizliğini çok merak ediyorum...

Kalli biletini erkene almak istiyor.Yönetiminin onu kiracigini zannetmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Show tv'deki İddalıyorum programında Gürkan Kubilay'de söyledi Hakan ve Lincoln kadro dışı bence byük saçmalık olur.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ohhh süper Lincoln yok

taktik kokan hareketler bunlar...
    kalli dedemizin bir bildiği vardır =)

Adnan abi gözünü yiyim git hallet şu işi bu arada lig tv 'de altyazı geçip duruyor ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ooooooooooooo kim oynucak peki

Zaten benim kanim Kalli`ye hic isinmamisti,cok mantik disi,sacma hareketleri var.Senin defansin yok ama 2 tane milli defansi yolluyorsun,onlarin yerine aldigin adam Türkiyenin en kötüsü.Disiplin diye diye takimimizi cürüttün.

Almanlar böyledir iste,en ufak bir seyde taviz vermezler.Direk bileti keserler.Insallah bizim yönetim de bunun biletini yarin keser !

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    taktik kokan hareketler bunlar...
    kalli dedemizin bir bildiği vardır =)
    Eray abi inşallah dediğin gibidir ....Bende böyle düşünmeye başladım çünkü Böyle bir maçta Lincoln'ün oynamaması akılsızlık açıkça aptallık Ve Kalli akılsız ve aptal değilBakalım maça daha var zaman gösterecek..

Galatasaray'da şok gelişme!
    Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, takım disiplinine uymadıkları için Hakan Şükür ve Lincoln'ü, Beşiktaş maçı kadrosuna almadı.

Galatasaray'da şok gelişme! Futbol tarihimizin ilk sessiz derbisinde Feldkamp sahaya sürpriz bir 11 sürmeye hazırlanıyor.

Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre sarı-kırmızılı takımın 18 kişilik kadrosunda Lincoln ve Hakan Şükür yok. Daha önce Hasan Şaş ve Ayhan da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.

Bu iki oyuncunun takım disiplinine uymadıkları için kadroya alınmadığı öğrenildi. Bu habere göre sarı-kırmızılı takım sahaya şu 11 ile çıkacak:

Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan.

NTVSpor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ayhan, Hasan, Hakan, Lincoln yok haydi kartalım tam zamanı galibiyetin..

gerçekten bravo böylesine önemli bir maç öncesi yine kendi kendimizi karıştırdık

edit:Kaptan Hakan Şükür’ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln’ün ise sabaha kadar uyumadığı için teknik direktör Feldkamp tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrendildi.

Galiba sebep Lincoln ve Hakan Şükür'ün kavgasıymış ben inanmıyorum hala ....

Sayfa 7 / 24 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri