-
Aslında artık yorum yapmaya da gerek yok. Fenerbahçe bu işte. Daum zamanında korner olduğunda gol olmuş gibi seviniyorduk dedim, daha lafım bitmeden Aurelio golü attı.
Duran topları iyi değerlendirebilsek, rahat maçlar kazanırız ama hiç değerlendiremiyoruz. Zico'nun Kezman'a daha fazla dayanamayaıp çıkarması da olumluydu. Maçtan sonra onu kafa olarak hazırlayacağım, antrenmanlarda en çok çalışan, formayı kapmak için en çok savaşan oyuncu. Ondan vazgeçemem dedi. Bakalım kafa olarak hazırlayabilecek mi?
Hakem en azından Bursa maçındaki gibi her harekete düdük çalmadı ve oynatmayı seçti. Bursa maçında hakem çok kötüydü. Her dakika oyun durduğunda izlenmez hale geliyor. İlk pozisyon için onun kararıdır, penaltı da verse itiraz eden olmazdı. Elle oynama pozisyonu ise kesin penaltıydı. Sağlık olsun, geçen sene 27 hafta sanırım penaltı atmamıştık. Atmadan kazanmalıyız.
Bastonlu dedemiz de olmasa maçta keyiflenemeyeceğiz yahu. Tek korkum en sonunda patlayıp ben de oynamıyorum ya demesi. Her maç sahanın en iyilerinden oluyor. İyi ki de yaşlı diye almamazlık edilmemiş. Daha çok maçlara damgasını vuracak Carlos.
Zico'nun da dün futbolda 40. yılıymış. Profesyonel futbolcu olarak ilk antremanına dün maçın oynandığı saatlerde çıkmış. Onu da bu başarılı futbol yaşantısından dolayı tebrik ederim. Teknik direktör olarak onu eleştirebiliriz, yetersiz ama bir futbolcu olarak, bir insan olarak Zico örnek alınacak isim.
Zaten her Brezilyalının, buraya gelen her yabancı oyuncu ve hocanın ona bu kadar saygı duyması, bunun örneği. Biz de eleştirirken kişiliğine laf söylemeyelim. Teknik yönden en ağır eleştirileri hakediyor.
Bir de son not, maç görüntülerinin Lig TV izni olmaksızın yayınlanması yasak. Youtube ile bu nedenle mahkemelik olmuşlardı. Farkedildiklerinde o görüntüler kaldırılacaktır. Bunların yayınlanması suçtur. Siz de suça ortak olup buraya koymayınız.
Mesaj Yetkileri