Maca bakamiyacam iftar saatinde tam( Burasi Holanda) Insallah galatasaraymiz yener..
Maca bakamiyacam iftar saatinde tam( Burasi Holanda) Insallah galatasaraymiz yener..
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
Maçın seyircisiz olması Beşiktaş'ın avantajı.Beşiktaş bu avantajdan yararlanabilirse maçı kazanabilir.Öbür türlü maç berabere biter gibime geliyor.
Ayhan ve Hasan yok bu bizim için ek bir avantaj..
İnşallah Ayhan yerine Carrusca değil de S.Çalık oynar..Kendi gösterebileceği bir maç olur S.Çalık için bu maç..Maçın ne olacağına gelince hiç belli olmaz ama bana daha çok berabere gibi geliyor..
Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..
----------------Orkun-------------------
Uğur----Song----------Servet----Hakan B.
---------------Tobias---------------------
-----Barış-----------------Volkan-----
---------------Lincoln----------------------
---------Nonda------------Hakan--------
Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı
Ayhan Akman ın yokluğu orta Alan v defans için büyük eksik bakalım seyir zevki yüksek olan bir maç olur umarım...
İnanmıyorum Lincoln ve Hakan Şükür 18'e alınmamış disiplinsiz hareketleri yüzünden feldkamp iyice abarttı disiplin olayını hadi hayırlısı beraberlik iyidir artık bizim içinn...
Lig tv nin haberine göre Lincoln ve H.Şükür kadro dışı bırakılmış ilk 11 de yok iki futbolcuda
Bende yeni okudum internetten inşallah yanlış haberdir.Lİncoln Gs için çok yararlı bi futbolcu.
G.Saray'da şok gelişmeler
Derbi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta Celal Kolot istfa ederken G.Saray'da da Lincoln ve Hakan Şükür'ün bu maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
LİG TV'den Pınar Argun'un haberine göre Hakan Şükür ve Lincoln 18 kişilik kadroya alınmadılar. Kampa uygun davranmadıkları gerekçesiyle Feldkamp Hakan Şükür ve Lincoln'ü kadro dışı bıraktı. Bu gelişmeleri LİG TV'den öğrenen Adnan Polat hemen Metin Oktay tesislerine hareket etti.
G.Saray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda, Ümit Karan
(Ligtv.com.tr)
Feldkamp abarttı inşallah adnan polat halleder bu işi..
Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber
Bu haberin doğruluğu kesin mi acaba?
Yahu Gerçekten bu habere inanmak istemiyorum Heralde feldkamp böyle birşey yapmaz diyorum ama yaptı galiba...
ya inanamıyorum ya bu kalli ne yapıyor![]()
saçmalıktan öteye gidemez bu haber...
Çok merak ediyorum hadi Lincoln birşey bir disiplinsizlik yapmış olabilir ancak Hakan'ın disiplinsizliğini çok merak ediyorum...
Kalli biletini erkene almak istiyor.Yönetiminin onu kiracigini zannetmiyorum![]()
Show tv'deki İddalıyorum programında Gürkan Kubilay'de söyledi Hakan ve Lincoln kadro dışı bence byük saçmalık olur.
ohhh süper Lincoln yok![]()
taktik kokan hareketler bunlar...
kalli dedemizin bir bildiği vardır =)
Adnan abi gözünü yiyim git hallet şu işibu arada lig tv 'de altyazı geçip duruyor ..
ooooooooooooo kim oynucak peki![]()
Zaten benim kanim Kalli`ye hic isinmamisti,cok mantik disi,sacma hareketleri var.Senin defansin yok ama 2 tane milli defansi yolluyorsun,onlarin yerine aldigin adam Türkiyenin en kötüsü.Disiplin diye diye takimimizi cürüttün.
Almanlar böyledir iste,en ufak bir seyde taviz vermezler.Direk bileti keserler.Insallah bizim yönetim de bunun biletini yarin keser !
Galatasaray'da şok gelişme!
Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, takım disiplinine uymadıkları için Hakan Şükür ve Lincoln'ü, Beşiktaş maçı kadrosuna almadı.
Galatasaray'da şok gelişme! Futbol tarihimizin ilk sessiz derbisinde Feldkamp sahaya sürpriz bir 11 sürmeye hazırlanıyor.
Lig TV muhabiri Pınar Argun'un haberine göre sarı-kırmızılı takımın 18 kişilik kadrosunda Lincoln ve Hakan Şükür yok. Daha önce Hasan Şaş ve Ayhan da sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarılmıştı.
Bu iki oyuncunun takım disiplinine uymadıkları için kadroya alınmadığı öğrenildi. Bu habere göre sarı-kırmızılı takım sahaya şu 11 ile çıkacak:
Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda ve Ümit Karan.
NTVSpor
Ayhan, Hasan, Hakan, Lincoln yok haydi kartalım tam zamanı galibiyetin..![]()
gerçekten bravo böylesine önemli bir maç öncesi yine kendi kendimizi karıştırdık
edit:Kaptan Hakan Şükür’ün takım kampta olmasına rağmen izin almadan evine gittiği, Lincoln’ün ise sabaha kadar uyumadığı için teknik direktör Feldkamp tarafından kadrodan çıkarıldığı öğrendildi.
Galiba sebep Lincoln ve Hakan Şükür'ün kavgasıymış ben inanmıyorum hala ....