1 ile 30 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Default Henry Arsenal'den Neden Ayrıldı?

Arsenal'in hocası Arsene Wenger, Henry’nin Arsenal’de geçirdiği 8 başarılı yıldan sonra takımdan neden ayrıldığını açıkladı.

Her güzel hikâye gibi Thierry Henry’nin Arsenal’de rekorlar kırarak geçirdiği yıllar da geçtiğimiz sezon sona ermişti. Henry’nin gidişi ardındaki sebepler sürekli tartışılırken yıldız oyuncu, yönetimdeki çatlaklar yüzünden ayrıldığını belirtmişti.

Arsene Wenger ise ayrılmanın arkasında farklı sebepler olduğunu iddia etti. Arsenal’in web sitesine açıklamalar yapan Fransız teknik adam, “Henry artık önemli kararlar alması gereken bir yaşa gelmişti. Takımın ilerde çok iyi olacağını o da biliyordu ama bunun için bekleyemezdi. David Dein’in gidişinin de kararını etkilediği doğru. Sakatlıklarının da etkisi oldu. Şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Zaten bir takımı güçlü yapan inancıdır. Bir kez bunu kaybedersek maçları da kaybetmeye başlarız,” dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Henry çok büyük bi hata yaptığını anlamıştır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk baştan beri savunduğum gibi Henry'nin gitmesi Arsenal için faydalı olabilir ki olmaya başladı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    İlk baştan beri savunduğum gibi Henry'nin gitmesi Arsenal için faydalı olabilir ki olmaya başladı.
    Niye faydalı olsunki şimdiye gitmeseydi belkide Arsenal dahada farkı açardı. Faydası ne olabilir ?

Adı Arsenal'le özdeşleşmiş ve kulübünün efsane ismi olmuş bir oyuncunun Barcelona'da yeni bir macera araması çok şaşırtıcı. Arsenal' de 1 numara olmak varken Barcelona'nın yıldızlarından biri olmaya çalışmak...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Takım dahada kenetlendi Gökay abi.Henry'nin üstüne kurulu değil takım.Henry olmasa bir hiç değil artık Arsenal.Tabii bu benim düşüncem.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence de şemsi kardeş.. eskiden henry deyince akan sular duruyordu arsenal'de ama şimdi fabregas olsun adebayor olsun eduardo olsun takımı TAKIM OYUNUYLA başarıya taşıyorlar..

Bence de Henry'nin gidiş faydalı oldu. Takım gibi oynuyorlar. Henry artık takımın herşeyinin patronu gibiydi korneri, serbest vurşu herşeyi o kullanıyordu top ona değmeliydi mutlaka vs... Korneri niye o kullanıyordu ki Henry'nin kafaya çıkması lazımdır ya da serbest vuruşta dönen topu takip etmesi lazımdı bence bu tip şeyler takıma zarar veriyordu. Böyle daha iyi oldu...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Henry hata yaptı bencede.. Arsenal'da kalsa onun için herşey daha farklı olurdu..

Barcelona da oynuyor şansız biraz ama açılıcaktır v Barcelonada da iyi işler yapıcaktır pişman olan yanlış yapan taraf sezon sonu belli olur..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Henry'i niye arsenal'in önüne taş koyuyo gibi görüyosunuzki , bundan 3-4 yıl önce Arsenal'i tek başına şampiyon yapan Henry'di

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Aykut abi o zamanda şimdiki gibi Arsenal takım olarak oynuyordu.Ondan sonra takımı mükemmel bir operasyon ile gençleştirdi Arsenal teknik heyeti.Henry'de bu operasyon sürecinde takımın her şeyi konumuna geldi.O olmadı mı Arsenal zorluk çeker oldu.Onun gitmesi lazımdı.Ve gitti nihayetinde.Takım yine o bahsettiğin şampiyonluk dönemindeki havasına kavuştu.Yine söylüyorum bu benim düşüncem.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben yinede Henry'nin bir kayıp olduğunu düşünüyorum. Henry olsaydı bu takım daha iyi olurdu diyorum sonuçta Henry gibi bir adamın herhangi bir takıma nasıl zararı olurki.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fabregas açıklama yapmıştı 2-3 gün önce. Henry sahada olduğunda baskı hissediyorduk, bizleri azarlıyordu hata yapmaktan korkuyorduk gibilerinden. Şimdi o olmayınca daha rahat ve yaratıcı oynayabiliyoruz. Saha içinde Henry'i düşünmek zorunda, baskı altında değiliz dedi.

Ha Henry gitti diye arkasından atıp tutuyor olabilir belki ama bence de takım rahatladı. Şu anda da Arsenal lider sanıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Henry Arsenalden daha iyi bir klübe gitti Arsenal'i arayacağını sanmyorum .. Henrt gitti Arsenal bitti düşüncesi Arsenaldaki oyuncuları fena gaza getirmiş olcakki fırtına gibi esiyorlar takımlarda böyle revizyonlarda iyide olabiliyor Realin yaşadığı değişimde örnek gösterilebilir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Benim Düşüncemde Henry'nin Artık Daha Büyük Düşünme vakti Gelmişdi.
    Gördügümüz Gibi Henry'yi Aratmıyacak Yıldızlarda var Arsenal'de.
    Arsenal Başarılı Bir Performans Sergiliyor Gençlerden Oluşan Kadrosuyla ,
    Bitmek Bilmiyen Bir Enerjileri var.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    ............“Henry artık önemli kararlar alması gereken bir yaşa gelmişti. Takımın ilerde çok iyi olacağını o da biliyordu ama bunun için bekleyemezdi. David Dein’in gidişinin de kararını etkilediği doğru. Sakatlıklarının da etkisi oldu. Şampiyon olacağımıza inanmıyordu. Zaten bir takımı güçlü yapan inancıdır. Bir kez bunu kaybedersek maçları da kaybetmeye başlarız,” ...........

Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.

Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    Arsene Wenger bu camiada en çok saygı duydugum adamların başında gelir. Bana kalırsa Arsenal başında bulundğu 10 yılı aşkın süreçten beri, takıma çok şey katıp dünya devlerinin arasında sağlam bir yere taşımıştır. Açıkçası simdiki yorumlarını da çok haklı buluyorum. Arsenal'da dehşet bir genç takım var. Fabregas bunun bir başlangıcıdır. Henry takımın abisi pozisyonunda oldugu için bunların hepsinin farkında hatta dünya görüşlerinde bile etkili oldugu söylenebilir. Ama gelgelim siz olsanız ne yapardınız? aslında başında beri Henry'nin bu takımdan ayrılmasının çok büyük hata oldugunu düşünüyordum ama biraz empati kurunca işlerin nasıl ilerleidigini kestirebilirsiniz. Arsenal son 3 - 4 sezonda bir kere namağlup şampiyonluk yaşadı.. onun dışında bir kere de şampiyonlar ligi kupasına çok yaklaştı.. Henry ikisinde de çok üst düzey performans gösterdi.. fakat her oyuncunun aslında her insanın egosunu tatmin etmesi gerekir.. lig şampiyonluguna surekli oynayan, şampiyonlar liginde çok iddaalı bi takıma gitmeyi kim istemez ki... Ayrıca Arsenal'in geleceginin parlak oldugunu ve yerini bir iki sezonda çok rahat kapatabilcek oyuncular oldugunu ve gerek olursa Wenger'in onun yerini çok iyi transferlerle doldurabilecegini biliyor olması.. gidişini kolaylaştırdı... Zaten bekleseydi ... Arsenal coşacagı zaman belki de yaşlanmış, sönmüş olacaktı.. ondan kariyerinin zirvesinde egosunu daha rahat tatmin edecek bi kulube gitmeyi tercih etti...Aslına bakarsan geride kalan degil giden kaybetti çok belli. Ama gidende muradına ericektir kısa zamanda benim düşüncem.

Şimdi Arsenal çok güvendigi bir yıldızdan mahrum olmasına ragmen daha aç, daha arzulu ve belki de daha başarılı bir takım olma yolunda...
    Therson abi süper yazmisin. Henry'nin gitmesi bence iyi oldu. Genclerin önü acildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

ThersoN yazını baştan sona okudum ve çok beğendim çok güzel yazmışsın. Fikrimide ayrıca değiştirmeyi başardın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fabregas bile diyor ki Henry'nin gittiği iyi oldu.Onun sayesinde kendi oyunumuzu oynayamıyorduk diyordu.Ne kadar haklı olduğu ortada.Cesc coştu

Nesil
    2006
    Yer
    ALSANCAK

Henrynin gidişini yerinde buluyordum Arkadaşımızın dediği gibi adı Arsenalle özdeşleşmişti ki emin olun futbolu az bilen birine sorsanız arsenal kadrosunda kimelr var diye Henry den başkasını söyleyeceğine inanmıyorum çünkü bilmiyordun futbol heyecan ister Tek Henryle olucak bi takım olmamalı Arsenal dünya klübü.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Henry nin gitmesi kendi kararı ona bişey demem.Ama Arsenal için iyi oldu.Takımın umudu Henry di ve oyun Henry üzerine kuruluydu.Şimdi tam bir takım oldular.Belki ara sıra tökezlerler ama 1-2 sezon sonra böyle bir problem olmaz.Önümüzdeki 10 yıl Arsenal ortalığı dağıtacak

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

şuan gol sıkıntısı bariz bi şekilde ortada henry olsa dahha farklı olurdu

Mesaj Yetkileri