İnşAllah haklı çıkarsın Baran ama Arda çok riskli gibi geliyor bana. İçimden bi ses iyi oynayamaz Arda diyor ama bakalım.
İnşAllah haklı çıkarsın Baran ama Arda çok riskli gibi geliyor bana. İçimden bi ses iyi oynayamaz Arda diyor ama bakalım.
Hakan ve Lincoln Ali Sami Yen'de
Galatasaray'da Feldkamp tarafından Beşiktaş maçı öncesinde kadrodan çıkarılan Lincoln ve Hakan Şükür karşılaşmayı takip etmek için Ali Sami Yen Stadı'ndaki yerlerini aldılar. Seyircisiz oynanacak maç öncesinde kadrodan çıkarılan iki yıldız oyuncu Lig Tv muhabirinin sorularını yanıtsız bırakırken, "Konuşmamıza izin yok" dedi.
29.09.2007
Kaynak : Sporx.com
Şu anda sahaya sürülecek kadromuz besiktasın ilk 11'inden daha iyi olduğunu düşünüyorum arda formda olursa bu maç bizim ....bu arada Lincoln'den baya tırsılıyo yaw![]()
Lincoln moralmen çökmüştür herhalde. İnşAllah Sion maçında böle olmaz.
Lincoln yoksa Türkiyenin en yetenekli Türk futbolcusu Arda Turan var ! Cabuk mu unuttunuz Arda`yi ? Gecen sene Besiktas maclarina bakin,Ardayi unutanlar.Hani 5 kisi gelipte topu alamiyordu,deli ediyordu hepsini.Ben Ardaya cok güveniyorum.Yine sov yapacak sovvv !
Ardaya guvenımız tam
Ya inanmıyorum medya kavga falan dedi ama hakanla lincoln yan yana oturuyor ve muhabbet ediyor![]()
Yani 4 eksiğmiz var 3 eksiğe kötü dedim. Hakan güzel oldu![]()
Haydi aslanlarım Allah yardımcımız olsun...
Başarılar[B]Galatasaray
Başarılar ASLANLARIMIZA.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ah Nonda ah nasıl kaçar bu?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Lig Radyo Açılmıyo Yaffff Kötü Tek Radyo...![]()
Evet bende açıldı ama.
Linderoth, gerçekten süper maçta. Şu an da en çok öne çıkan isim bence.İnşallah kazanacağız bu maçı.
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Golllllllllllllll
GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
GALATASARAY 1-0 BEŞİKTAŞ
Gol: Hakan Balta
![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
kocum balta be helal olsun!!![]()
Balta'm benimmmmmm.
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooool Balta.
GOLLLLLLLLLLL NE OLDU??...hahaaha aslanlarım benim..
gOLLLLLLLLLLL işte buuuuuu :
oppa![]()
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL HAKANNNNNNNNNN BALTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
Gooooooooool Hakan Balta be. nonda iyi vurdu olmadı ama Hakan tamamladı...
Bırak Bu İşleri Ertuğrul Hoca Seninde ipin Gidiyo...
İlk derbisinde golü buluyor Hakan Balta...
Lig Radyo spikeri berbat
İşte be işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
1 - 0...![]()
gol be aslanlarım benim devamı gelecek insallah