Galatasaray'ın topa sahip olma oranlarından %58'e %42'lik bir üstünlüğü var...
Galatasaray'ın topa sahip olma oranlarından %58'e %42'lik bir üstünlüğü var...
abi siz hakem olsaydiniz ne yapacaktiniz acaba istatistige goremi penalti calip kart vericektiniz . Ozeti izleyin sonra yorumlari yapin .On goru iyidir on yargi degil.
Bana göre penaltı ile alakası olmayan bir pozisyon Toraman ve Serdar'ın müdaheleleri tamamen topa Arda ayağını sokma çabası içinde iki oyuncuda topu kesiyor ama Arda ayağını öyle bir koyuyorki.İlk yarıdaki golün geldiği korner pozisyonundada Diatta ile beraber Arda vardı.Nerde tartışmalı pozisyon Arda orada
s.dereli valla futbolu bilmiyor![]()
Ben büyük konuşmuyorum zaten Aygün görünen şu gidişle o Gs Tv ye bakıyorum herkes bu sene şampiyonuz diyor sadece ben demiyorum tüm Gsliler diyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bugün Galatasaray macı kazanıyorsa tek suçlu Ertugrul Sağlam'dır.Celallettin Kolot'unda söylediklerinin ne kadar doğru oldugu ortaya cıktı bu maçta.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gs'liler diyor diyosun işte.Hiç bi taraftar bu sene şampiyon olamıcaz der mi?Biraz mantıklı olalım ya.
4 dk uzatma....
Son 2 Dk .
Auta giden top ve penaltı olmayan gollerle 2-1 kazandı galatasaray hayırlı uğurlu olsun.
Yahu bu kadar stres yapmayin 6 yil once bende futbol icin kafayi yiyordum ama en son anladim ki cumle kurmayi bilmeyen milyon dolarlar alan futbolcular ve takimlari icin kavga ediyoruz hep.Sadece kendi zevkinize bakin eglenin
Penaltı mı değil mi? Biri penaltı diyor biri değil diyor ya.![]()
Maç bitiyor. Galatasaray 2 - 1 Beşiktaş
İnşallah Aygün tamam sakinleşelim ama şunu bende unutmayayım kimse de unutmasın her puan farkı kapanır eğer maç böyle biterse Bjk ile 5 Fb ile de fark 7 puan oluyor böyle oluncada tabiki farklar kapanır ama rahatlarız.
Maç Bitere,Dostluk devam eder.2-1
Ben gördüğümü anlatıyorum bahane filan değil.
Gerçekleri Tarih Yazar Tarihide Galatasarayyyyyyy.
Bitti be bitti bitti. İşte bu be Cimbom bu be. Lincoln'süzde süperiz be süper!!!
onu bunu gecin tartismaya gerek yok bu maci kazanarak puan farkini giderek aciyoruz helal olsun cocuklarokadar eksige ragmen takimin bel kemigi olan 2-3 oyuncunun yoklugunda bile rakibimiz olan bjkyi yenerek bu ligde rakiplerimizden 1-2 gomlek ustun oldugumuzu kanitladik
Kazandik.....
Lüncoln'ü ne çabuk unuttunuz
Lincoln olmazsa yeneriz diyenlere cevabımı vermiştim.Lincoln yok,Hakan yok,Hasan yok,Ayhan yok Ama GALATASARAY var..!