Sayfa 20 / 24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon
571 ile 600 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu maçın hakkı Galatasaray'ındı. Penaltı pozisyonu ne KESİN penaltı, ne KESİN penaltı değildi bence. Biz detaylarıyla bu penaltıyı izlerken ve tartışırken, hakemin sadece 1 saniyesi oluyor. Ve eğer 1 saniyelik bir düşünceyle kendimizi hakem yerine koyarsak, o pozisyon penaltıdır. Neyse öyle yada böyle değildi falan filan diyerek uzatmaya gerek yok. Bu maçı kazandık ve 3 puanı cebimize koyduk. Tebrikler Galatasaray...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2006

Neresi penaltı arkadaşlar? Niye penaltı bir açıklayabilir misiniz? Hangi Beşiktaş'lı oyuncu G.Saraylı oyuncuya dokunuyor. Kılları bile değmiyor. Yazık yazık Beşiktaş'ın hakkı yendi.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    arkadasım sen neden bahsediorsun topa müdahale diye bişe var ortada saçma saçma konusma lütfen alakası yok..
    Şuanki yazına sadece gülüyorum. Yahu nasıl yok bal gibi penaltı.Maçı izlerken bile dedim. Serdar kaymasa penaltı demezdim. Her ne kadar penaltıyı Gökhan yapmış olsada...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Demek ki hakemi yenmek için hakemin attırdığı golden 1 fazlasını atmamız lazımmış...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Demek ki hakemi yenmek için hakemin attırdığı golden 1 fazlasını atmamız lazımmış...

EYWALLAH

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fenerbahçeliler burda sizi ilgilendiren ne ? Beşiktaşlılar kendi takımlarını savunamıyolar mı ? Size noluyoki siz tepkiler yağdırıyosunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Konunun dışına çıkmayın! Meseleyi 2003-2004'lere 2005'lere falan götürmeye gerek yok. Konumuz GS - BJK maçı. Seviyeyi koruyarak elbette bu maç hakkında tartışabiliriz ama konu farklı meclalara kayıyor...!

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

pozisyona penalti diyenler ya yanlidir yada kordur

bırakın şampiyon GS her hafta penaltı arda attı kendini penaltı

Öyle veya böyle Galatasaray iyi oynadı kazandı penaltı ise penaltıydı Tebrikler Galatasaray'ım....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.ELini vicdanına koyan zaten herşeyi görür.Burdan da şunu söyLicem GS taraftarının bu sezon LincoLn yokmuş o yokmuş diye üzüLmesine gerek yok zaten hakemLer yanLarında merak etmesinLer daha çok 3 puanLar aLacakLar.

5 puan heybe ediLdi bizim açımızdan daha şimdi den.34 maç sonunda vuraLım istatistikLere ne çıkacak.Ürkütücü bir tabLo.Bu sezon iLk 10 da bitirsek başarı sayarım ben.Daha bakaLım göz göre göre neLer verecekLer bize yada vermeyecekLer.

TebrikLer GS kutLayın 3 puanınız hakkınız..
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Arkadaşlar niye inanmıyosunuz , penaltınız penaltı değil korneriniz korner değil yapmayın bunları . Selçuk dereli sayesinde maçı kazandınız yoksa maçın hakkı hakemler olmadan temiz bir gol atan Beşiktaş'ındır.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    arkadasım sen neden bahsediorsun topa müdahale diye bişe var ortada saçma saçma konusma lütfen alakası yok..
    Arda kendini attı yani, öyle mi? Güldürmeyin beni ya
    Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    bu sene gs her maca 1-0 onde basliyo her macta penalti veriliyo artik turkiye ligini seyretmenin bi zevki kalmadi cunku skor belli gs ile oynayan herkes kesin bi penaltiya kurban gidiyo.yazik cok yazik.en buyuk cimbom,aslanim benim hakettik cok iyiydik,penaltiydi diyenlerede ellerini vicdanlarina koyup pozisyonu tekrar seyremeleini oneriyorum.
    Penaltı için gereken 10 hareketten 1i yapılırsa penaltı olur. Bu hareket her maçta 3 kere yapılırsa hakem 3ünde de çalmakla sorumludur.
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Neresi penaltı arkadaşlar? Niye penaltı bir açıklayabilir misiniz? Hangi Beşiktaş'lı oyuncu G.Saraylı oyuncuya dokunuyor. Kılları bile değmiyor. Yazık yazık Beşiktaş'ın hakkı yendi.
    Diyelim Beşiktaş'ın hakkı yendi (ki alakası bile yok) aynı duruma Galatasaray düşseydi aynı yakarışlarda bulunur muydun çok merak ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fenerbahçeliler burda sizi ilgilendiren ne ? Beşiktaşlılar kendi takımlarını savunamıyolar mı ? Size noluyoki siz tepkiler yağdırıyosunuz.
    Aygüncüğüm GS - BJK olduğu zaman sadece bu 2 takım taraftarları mı konuşacak

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Bir mac yorumları konusu daha savas alanına dönmüs.2 takımı da tebrik ediyorum bana gs daha iyi mücadele etti gibi geldi bence macın hakkı bizimdi.burdan kalli nin artık hiçbir şey yapmayan umiti görmesini istiyorum nonda olmasaydı ileride hiçbir varlık gosteremezdik kendine ceki duzen ver artık umit

16. Default

Hakkimizla yenilmedik. Pozisyon yoktu ki macta. Yeter ya. Neden yillardir bu takimin karsisinda hakemler...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Aygüncüğüm GS - BJK olduğu zaman sadece bu 2 takım taraftarları mı konuşacak
    Yok abi sizden daha çok sanki kendi takımlarına yapılmış birşey gibi konuşuyorlarda.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Maç hakkında yorum yapmaya gerek yok.ELini vicdanına koyan zaten herşeyi görür.Burdan da şunu söyLicem GS taraftarının bu sezon LincoLn yokmuş o yokmuş diye üzüLmesine gerek yok zaten hakemLer yanLarında merak etmesinLer daha çok 3 puanLar aLacakLar.

5 puan heybe ediLdi bizim açımızdan daha şimdi den.34 maç sonunda vuraLım istatistikLere ne çıkacak.Ürkütücü bir tabLo.Bu sezon iLk 10 da bitirsek başarı sayarım ben.Daha bakaLım göz göre göre neLer verecekLer bize yada vermeyecekLer.

TebrikLer GS kutLayın 3 puanınız hakkınız..
    Hay ağzına sağlık abim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Arda kendini attı yani, öyle mi? Güldürmeyin beni ya

Penaltı için gereken 10 hareketten 1i yapılırsa penaltı olur. Bu hareket her maçta 3 kere yapılırsa hakem 3ünde de çalmakla sorumludur.

Diyelim Beşiktaş'ın hakkı yendi (ki alakası bile yok) aynı duruma Galatasaray düşseydi aynı yakarışlarda bulunur muydun çok merak ediyorum.

Ya futboLdan anLamıyorsun yada burda ki bütün BeşiktaşLıLarı sinirLendirip siteden uzakLaştırmak istiyorsun sen ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by gerrrard View Post
    Şuanki yazına sadece gülüyorum. Yahu nasıl yok bal gibi penaltı.Maçı izlerken bile dedim. Serdar kaymasa penaltı demezdim. Her ne kadar penaltıyı Gökhan yapmış olsada...
    ne kadar güleç bir insansın sen abi yaa allah allah.. galatasaray 7. haftada 4. penaltısını attı zannedersem hangi biri hakikaten penaltı o bir muamma bir de ulusoy istifa diye yırtınıyorsunuz yazık yazık..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Yeter ya artık sizi takmıyorum işte Cimbom bu işte GALATASARAY !!!

Leoucwhsua Misafir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ne zaman şampiyon yaptı ne zaman adamı deli etmeyin 2003-2004'mü bjk 8 puandan geri düşmeseymiş adamı deli etmeyin bilmiyormusunuz papermoonları
    Deli etmeyin ne oluyor.Forum burasi tehtid vari konusmak ne oluyor deli olsan ne olucak.Benim kardesim yasindasin sosyal baskidan kisiligini belirleyemeyip burdami kendini gostermek istiyorsun.Alt tarafi bir mac oldu bitti gs sampiyon olsa ne olucak fener olsa ne olucak 1 bucuk milyon euroyu hakan sukur alacak.Diger oyuncularin cepleri dolucak bu konudan cikip baska bir konuda birbirimize paylasim yapicaz.Olayi proveke edip dusmanca noktalara getirmeyin.Penalti verildi bitti.Skor 2=1

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bencede takma bizi gökay daha fazLa geriLmesin dimi ?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gökay seni kimin takıp takmadığın kimsenin umrunda değil.Dert etme.

Ama bu posizyon böyle tartışmak bile istemiyorum diyorsun, tekrar tekrar foruma yazıyorsun.O zaman tartışmicam deme.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tüm hakemler,federasyon,Türkiye.HErkes Galatasaraylı dimi ? Eğer siz bizden çok gol atsaydınız herşeye rağmen kazanırdınız.Hakem hatalarıymışya.Siz yenseydiniz attığınız gollerle hakemi ? Bizden çok gol atabildiniz mi ? Hayır.O zaman kaybettiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökay seni kimin takıp takmadığın kimsenin umrunda değil.Dert etme.

Ama bu posizyon böyle tartışmak bile istemiyorum diyorsun, tekrar tekrar foruma yazıyorsun.O zaman tartışmicam deme.
    Diyorum zaten merak etme sen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu bu penaltı, %100 DEĞİL denecek bir penaltı değil. O kadar abartılmış, o kadar dışına çıkılmış ki... Tartışmalı bir pozisyondur evet. Ama bazı arkadaşların belirttiği gibi "ellerini vicdanına koyupta bakan" kimse bu %100 penaltı değil demez. Bu maçta biz BJK'den daha iyi mücadele ettik, daha iyi oynadık ve kazandık. Ha geçmiş haftalarda BJK'ye bariz hakem hatası yapıldı mı? yapıldı. Bunları biliyoruz. Barizdi. Gazetelerde, videolarda izledik. Hiçbir tartışmaya yer vermezdi. Kötü bir olay tabi. Ama o bariz hata, bu maçta yapılmadı. Ondan dolayı yok hakemler bize karşı, GS hakemlerle kazanıyor gibi tabirler kullanmayalım lütfen... Her derbi maçın sonunda kazanan tarafa böyle diyeceksek maç izlemeyelim o zaman.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

takmıyorsan kıskırtıcı mesajlar atıp durma.. galatasaray buysa artık...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by tosunpasa View Post
    Takdir edersin ki bizde bu ligin takımıyız. Ve ligde alınan puanlar sadece o maçı yapanları değil lig içerisindeki herkesi ilgilendirir.. Tebrikler Selçuk Dereli..
    Selçuk Dereli: 2
    Beşiktaş: 1
    Tamam Tosunum yapın istediğiniz yorumu ama belirttim.Sanki size yapılmış birşey.Beşiktaşlılardan daha çok şey yapıyorsunuz.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

maçta hakem çok önemli hatalar yaptı ama biz bu maçı yensekte hiç bişey olmazdı.Bu futbolla devam edersek şampiyon felan olamayız şampiyonlar liginde de 0 çeker geliriz.Yaptığımız tek şey ileri gidip sonra tekrar geri gelmek.Kalli yi tebrik etmek lazım taktiği çok iyiydi.Çapraz koşular yapıp savunmamızı altüst ettiler.Biz ise sadece ileri top attık bir amacımız yok gibiydi

Sayfa 20 / 24 İlkİlk ... 101819202122 ... SonSon

Mesaj Yetkileri